Özleyin Dostlarım !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SALVA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Özleyin Dostlarım !

Mesaj gönderen SALVA »

Herkese Selam dostlar.Gerçekten yönetim ne kadar dikkate alıyor bilmiyorum ama oyunun şu içler acısı halini görünce aşırı üzülüyorum.Seneler önce oynamayı bırakmış olsam bile haftada 2-3 kere oyuna göz atmak için giriş yapar Eminönü sokaklarında turlar eskileri yad ederim.Her zaman içim buruk şekilde çıkarım oyundan.Üzülüyorum çünkü ilk oynadığım online oyun İKV'ydi.Bana kattıkları gerçekten inanılmazdır.Aldığım keyif,gülerek geçirdiğim zaman,en önemli hala görüştüğüm onlarca dost.Oyunu bıraktığımdan beri yaklaşık 3-4 bilgisayar değiştirdim.Chrome'dan önce ilk İKV'yi yüklerim :slightly_smiling_face: 5 dakikada olsa mutlaka girmeliyim diye düşünüyorum.

Her oyun gelişmeli,yenilikler gelmeli.Fakat İKV hiç gelişmedi dostlar.Herkesin "Yeni seviyeler gelsin!","Yeni bölgeler gelsin!" diye bağırıp isyan etmesi de canımı yakmıyor değil.İnanın sorun bölge veya yeni seviyeler değil.Sorun oyun grafiklerinin artık yetersiz kalması,oyunun her yanında bug akması,yeni başlayan bir oyuncunun hiçbir şey yapamıyor oluşu,herkesin büyücü veya savaşçı açmak zorunda oluşudur.İnanın biz bunları bekledik.( En azından benim gibi en başından beri bu oyunu oynayanlar ) Sürekli yazılar yazdık her seferinde verdikleri cevap ; Oyunu oyuncularımızın isteklerine göre güncelliyoruz tarzı bir yanıt.Doğru mu ? Tabii ki değil.Dostlar düşünün kullandığınız skillin efekti bile yok.Arayüz hala 2008'deki arayüz.Neredeyse 10 yıl.10 koca yıldır hiçbir şey değiştirilmedi.Sadece önümüze boş bölgeler,seviyeler,parayla alınacak daha fazla eşya verdiler.

Dostlar inanın özlüyorum.Eminönünde kesecek slot aradığım günleri,plusım olmadığı için sıra beklediğim günleri,plus almak için PTT kuyruğunda geçirdiğim günleri.Bölgeden veya klandan yazdığımda "Abi bölgeden bana selam gönderir misin?" diyen,satılık eşya ilanı yapmam için rica eden insanları özlüyorum.Denim Ceket ve Pantolon'u giymek için çabaladığım günleri özlüyorum.Hele büyücüyken :slightly_smiling_face: Kütük Yaran'ları özlüyorum,Eminönü'nde,Meteor Bölgesi'nde madene yatan o kanser herifleri bile özlüyorum.Alman Ok Ucu reçetelerini,motorlu savaşçı zırhlarını :) Sivri Ada'da Orman'da kasıldığımız günleri ve daha nicesi.Niye biliyor musunuz ? O zamanlar inanıyordum,gerçekten iyi bir yerlere geleceğine inanıyordum bu oyunun.İçimde hala umut yok ta değil.

Umarım bir gün tekrar Eminönü sokaklarını ziyaret ettiğimde daha güzel bir İstanbul Kıyamet Vakti görürüm.

Dostlarım,

Siz de özleyin.İlk Anka,Islık Çalan,İnat Kıran giydiğiniz günleri özleyin.Dev Ana'ya,Karakürk'e 2'şer,3'er grup gittiğiniz günleri özleyin.Denim Ceketleri-Pantolonları,Kauçuk Ceketleri-Pantolonları,Destekli Platin Zırhlarınızı özleyin.

Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Özleyin Dostlarım !

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Hocam forumda ve oyunda yüzlerce oyuncu sizlerle aynı duyguları paylaşmakta, Gorgar in ve Emre Yücelen in aciklamalari suan bizler icin olumlu haber noteligi tasimakta. Umarim en kisa sürede belki yarin belki daha sonra ki bir zaman güncelleme haberi ile karsilasiriz :relaxed: hepimiz icin daha iyi güzel günlere diyelim
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Gözlerim doldu okurken,
gelecek söz sana gelecek.
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Duygularıma tercüman olmuşsun vesselam. Bunca sene bu nadide oyunun yetim bırakılmış olması oyunculara ve emeklerine resmen ihanettir. Türlü türlü oyunlar geliştirdiğini sanıp elinde ki oyuncuları da kaybeden Sobee yönetimi şüphesiz gaflet içerisindedir. Umarız gelecek olan güncelleme beklentilerimizi karşılar ve bize tekrar eski günlerdeki gibi zevk aldırır.

O güzel insanlar, bu güzel oyunu bırakıp gittiler. Gittiler, ve bir daha geri dönmediler. Oyunun tuncuna, yönetimin ...
Kullanıcı avatarı
xSERDARBEYx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: SON

Mesaj gönderen xSERDARBEYx »

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim ağzına yüreğine sağlık 👏👏👏👏👏👏
[![image](https://i.hizliresim.com/pW2mRm.jpg)](https://hizliresim.com/pW2mRm)

SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Hayırlısı güzel günler yakındır.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Çok güzel yazmışsın tebrik ediyorum fakat ne kadar güncelleme gelirse gelsin senin dediğin o gruplaşma ve dostlukların eskisi gibi olacağını düşünmüyorum ne yazıkki.
kedi
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

SALVA yazdı: 23 Tem 2017 03:34Dostlarım,

Siz de özleyin.İlk Anka,Islık Çalan,İnat Kıran giydiğiniz günleri özleyin.Dev Ana'ya,Karakürk'e 2'şer,3'er grup gittiğiniz günleri özleyin.Denim Ceketleri-Pantolonları,Kauçuk Ceketleri-Pantolonları,Destekli Platin Zırhlarınızı özleyin.[/b]

Söylenecek söz bırakmadın..

Bilsem ki 39 dönemi geri dönecek, tüm oyun servetimi geri itmeye hazırım..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SALVA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SALVA »

Umarım yine sadece seviye güncellemesi gelmez.Sunucuların dahi birleşmesi lazım.Fakat yönetim oyuncu kazanmak için sunucu birleştimek yerine,para kazanmak için oyuncuların aktarmasını bekliyorum sanırım.Oyuncu kazanmak için bir şeyler yapılmalı artık.

Değinmek istediğim bir kaç konu daha var.Daha önceden üretip yükselttiğimiz Ejder Asa'lar,Ecel Getiren'ler,Ashab-ı Keyf'ler,Latif'lere ne olacak ? Bu eşyaların satılma hakkı gelmeli artık.Aynı şekilde düşürdüğümüz takılar ve yüzükler için de aynısı geçerli.Harcadığımız onca emek ve paradan sonra gelen 1 güncelleme bunları hiç yapıyor.Kasada bir köşede kalıyorlar.

Grup bölgeleri konusunda da zamanında bir çok kere yazmış olmama rağmen ve yapılması gerekli olan bir değişiklik yapılmıyor.Şuan oyuna yeni başlayıp savaşçı oynamak isteyen bir arkadaş nasıl Sığınak ve Miğrat atacak ? Benim oynadığım zamanlarda savaşçıların yüzüne bakılmıyordu.Çemberlitaş'a girebiliyordı sadece artık o da gitmiş gibi gözüküyor.Bir kaç videoya denk geldim ve eski arkadaşlarımda söyledi Çemberlitaş'a dahi savaşçı alınmıyor.Sanırım bir keresinde ticket attığımda gelen yanıt ( Farklı taktikler denenmesi ve bunların çeşitlendirilmesi için yapmıyoruz ) tarzındaydı.Gerçekten çok çeşitlendi.Büyücü ve Şifacı üzerine kurulu bir oyun inanılmaz çeşitlendirmiş oyunu.Şart koşulması gerekiyor 2+2+2 olacak.10 dakikada biten Çemberlitaş mı olur lütfen ? Oyunun en büyük boss'u 10 dakikada hiç ediliyor.İlk Gaffar kestiğimiz zamanları hatırlıyorum çaylarımızı kahvelerimizi hazırlıyorduk.1 saat sürüyordu en az.Heyecanlanırdık Semiha'ya geldiğimizde."Kesebilecek miyiz ?","Bu kadar saat uğraştık bi şey düşse bari" gibisinden.Farklı bir heyecanı ve güzelliği vardı.Şimdi videoları izliyorum.Dostlarım bir konsluyorsunuz eriyor koskoca Gaffar fare gibi.

Ahh eskiler ahh :slightly_smiling_face:
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Öylesine güzel yorumlar var ki hepsini okudum ve ben de bir ekleme yapmak istiyorum. O:-) Oyuna 39 döneminde başlamış biri olarak o devirde aldığım keyfi hiç bir zaman alamadım. Birde yeraltının ilk geldiği zamanlarda çok güzeldi ayriyeten. Çoğu kişi hatırlamasada görünce "aa aynen öyleydi ya" tarzında tepki verdirtecek o dönemin birkaç yan detayını eklemek istiyorum :relaxed:

-30 Dakikada 20 Tüftüfçü Görevi (Şimdi bu görev aşırı kolaylaştırıldı ancak bu görevi o zamanlar yapanlar bilir :) Tüftüfçüler aşırı güçlüydü ve süre yetmiyordu o seviye için kabus bir görevdi ve hep yüksek seviyeli bir oyuncuya yaptırırdım bu görevi :grinning:

-Antik Mızrak Odası (Eskiden antik mızrak odalarının içinde canımız gidiyordu oyuncular arasında zehirli odada denirdi :) )

-Hızlı Dövüş Çılgın Meksikalı Şansı (Bunu hatırlayınca duygulanmamak elde değil ;) )

-Sakınma yeteneğinin tüm gruba açılması (Bu sayede büyücüler ve şifacılarda kolay kolay ölmezlerdi :))

“Genel Etkileşim” sayfasına dön