Bazen elinden hiç bir şey gelemez.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Bazen elinden hiç bir şey gelemez.

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

JigZaguLa yazdı: 21 Tem 2017 22:43
FiratCakiroglu yazdı: 21 Tem 2017 22:22
JigZaguLa yazdı: 21 Tem 2017 17:51 Bunun için konu açmana gerek yoktu kardeş. Çözüm basit: +500 akçe.
Ver para alayım akçeyi. Yada gönder kodları farketmez.
Yarım saate 49'a char kasıp, full+full bütün itemlarını dizip, dükkandan bütün ihtiyaçlarını karşılayıp, şifresini özele atıyorum kardeşim. Beklemede kal.
Çözüm basit dediğine göre bekliyor olacağım.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
RAMPER205
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RAMPER205 »

Akçe alamayacak kadar fakir bir insan oğlu değilim. Akçe almasını bende çok iyi bilirim fakat bana burada konu açmana gerek yoktu diyemezsin. Böyle olaylarda böyle konuşmalar görülebiliyor ve geyik muhabbeti dönüyor, eğleniyoruz.

Önemli bir şey olmadıkça foruma daha az uğramayı düşünüyorum artık, iyi günler. Konuyu "baltalayan kişilere" de teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

RAMPER205 yazdı: 22 Tem 2017 10:20 Akçe alamayacak kadar fakir bir insan oğlu değilim. Akçe almasını bende çok iyi bilirim fakat bana burada konu açmana gerek yoktu diyemezsin. Böyle olaylarda böyle konuşmalar görülebiliyor ve geyik muhabbeti dönüyor, eğleniyoruz.

Önemli bir şey olmadıkça foruma daha az uğramayı düşünüyorum artık, iyi günler. Konuyu "baltalayan kişilere" de teşekkür ediyorum.
Aksine forumda aktif kalmanı tavsiye ederim sevgili dostum.Forumun nasıl kullanması gerektiginin bilincinde olan arkadaslarimizdan birisin.Bu konunun buraya gelmesi ise cok anlamsız.Diliyorum diger acacigin konularda veya yorumlarında aklı selim insanlar eşlik eder,sağlıcakla kalman dilegiyle.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön