Çözüm basit dediğine göre bekliyor olacağım.JigZaguLa yazdı: ↑21 Tem 2017 22:43Yarım saate 49'a char kasıp, full+full bütün itemlarını dizip, dükkandan bütün ihtiyaçlarını karşılayıp, şifresini özele atıyorum kardeşim. Beklemede kal.
Bazen elinden hiç bir şey gelemez.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Bazen elinden hiç bir şey gelemez.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Akçe alamayacak kadar fakir bir insan oğlu değilim. Akçe almasını bende çok iyi bilirim fakat bana burada konu açmana gerek yoktu diyemezsin. Böyle olaylarda böyle konuşmalar görülebiliyor ve geyik muhabbeti dönüyor, eğleniyoruz.
Önemli bir şey olmadıkça foruma daha az uğramayı düşünüyorum artık, iyi günler. Konuyu "baltalayan kişilere" de teşekkür ediyorum.
Önemli bir şey olmadıkça foruma daha az uğramayı düşünüyorum artık, iyi günler. Konuyu "baltalayan kişilere" de teşekkür ediyorum.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aksine forumda aktif kalmanı tavsiye ederim sevgili dostum.Forumun nasıl kullanması gerektiginin bilincinde olan arkadaslarimizdan birisin.Bu konunun buraya gelmesi ise cok anlamsız.Diliyorum diger acacigin konularda veya yorumlarında aklı selim insanlar eşlik eder,sağlıcakla kalman dilegiyle.RAMPER205 yazdı: ↑22 Tem 2017 10:20 Akçe alamayacak kadar fakir bir insan oğlu değilim. Akçe almasını bende çok iyi bilirim fakat bana burada konu açmana gerek yoktu diyemezsin. Böyle olaylarda böyle konuşmalar görülebiliyor ve geyik muhabbeti dönüyor, eğleniyoruz.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY