zaten forum yoladılar bilgiler doğrulandı ama üyelik telefonunu değiştirmeme izin vermiyorlar hesaba girebiliyorum fakat telefonu değiştiremiyorum gelen mesaj buYafp yazdı: ↑14 Tem 2017 21:20Böyle bir durumda size bir form yolluyorlar, yetkili birisi yardımcı olacaktır ama konunun güvenlik sebepleriyle forum aracılığıyla çözüme kavuşacağını sanmıyorum. Bol şansecelin yazdı: ↑14 Tem 2017 21:02 Bu oyunun eski kullanıcılarındanım yaklaşık 5 yıl ara verdikten sonra oyuna döndüm fakat kullanıcı adı olarak kullandığım telefon numaram değişti dünya üzerindeki bildiğim tüm mail ,oyun ,site üyelikleri, sosyal medya gibi hesaplarınıza bağladığınız mail adresi ve telefon numarası erişim kaybedildiğinde ve/veya başka bir hat yada adres kullanmak istediğinizde profil bilgilerinizden değişiklik yaparak bağlı mail yada telefon numaranızı değiştirebilirsiniz ve bu yüzdende para ödemesiniz eskiden sobee ikv de böyle idi ama şimdi bu konuda yardım istediğimde destekten gelen mesaj beni şok etti :
''Yanıt :
Merhaba,
Karakterlerinizi bir hesaptan diğerine taşıyacaksanız Karakter Transfer Hakkı ürünü alarak transfer işlemi başlatmalısınız. Talebinizin onaylanması halinde başlattığınız transfer başvurusu onaylanır ve işlemler yapılır. Bunun dışında hesabın tamamının taşınması vb. gibi bir destek vermemekteyiz.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.''
bu konuda destek veremiyorlarmış ve bunu taşımam için sadece tek sunucuda 5 çarım için 4975 akçe almam gerekiyormuş yani 5500 akçe alıp 57tl ödeyerek kendi karakterlerim içintransfer hakkı kazana bilmem için bu olay beni üzdü açıkçası kaldı ki bu bütçeyi oyuna ayırabilsem bile telefon onay kodu olmadığı için transfer gerçekleşemeyecek sobeenin kullanıcılara ait bu hakkı neden ücretli hale getirdiğini çözemediğim gibi neden erişim bilgilerini değiştirme hakkını elimizden alma gereği duyduğunu anlamış değilim Dünya devleri mmorpg oyun firmalarının yada mobo oyun firmalarının yada sosyal medya firmalarının (facebook,twiter,instagram vb ) geliştiricilerinin ve destek takımlarının bilmediği neyi bilmektedir bunu bizimle ve bütün insanlıkla paylaşmalarını arzular ve en içten duygularımla insanlık adına açıklamalarını beklemekteyim saygılarımla bilgilerinize sunar , iyi günler dileriz.....
![]()
sobee hesap erişimi kaybedenlere 0 destek
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: sobee hesap erişimi kaybedenlere 0 destek
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Ücretsiz transfer yapmaları gerekir ancak siz sunucu değişimi istiyorsanız bu mümkün değil.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 09:27tüm bilgiler doğrulandığı numarayı kendileride kontroletiler hattın kulanım dışı olduğunu onlarda onaylıyorlar ama destekten gelen son mesaj aynen yukarıda hiçbir düzeltme yapmadan paylaştımTOLGA yazdı: ↑15 Tem 2017 00:45 Ben de ağabeyimin karakterini bulunduğu(unuttuğu) hesaptan kendi hesabıma taşımak istiyorum güvencede kalması için bunun için yaklaşık 12-13 sorudan oluşan bir metin veriliyor sizlere burada istanbuloyun.com profil bilgileri ve hesap için bilgiler isteniyor bu doğrultuda gerçekten hesaba erişiminizin olup olmadığı kontrol ediliyor, doğrulandığı sonucunda ücretsiz bir şekilde istediğiniz yeni bir hesaba/numaraya taşıyabiliyorsunuz.

Bu gerçekten mantıksız, aynı sorun forum için de geçerli, Afrasiyab'a bu maili artık kullanmıyorum bu olsun dedim öyle değiştirdi.
Sobee hesabi için bir yetkilinin buna uğraşacağını sanmıyorum ama bence sorunu biraz daha açık bir şekilde dile getirebilirsin, belki anlamamış olabilirler
Dostum söylemek istediğim konu şu: forumda çok detay bilgi var.Hani hesap seninse bile kanıtlaman için sağlamcı ve kuvvetli hafızanın olması lazım kanıt için.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 09:30o forumdaki her bilgi elimde şifrede ve onları sobeye ilettim doğrulandıDawnguard yazdı: ↑14 Tem 2017 21:26 Valla şöyle söyleyeyim, daha ilk topkapı güncellemesi gelmiş savaşçıma lonca pasaportu falan almışım.Trojen sayesinde hesabımı çaldırdım.Destekten ne kadar yardım istemişsem geçiştirmişler bildiğin geçen e postamı kontrol ederken gördüm.Seneler sonra kendi imkanlarımla e postamı kullanım dışına çıkarıp yeniden aynı isme eposta alıp öyle kurtarmıştım hesapları.Tabi yeniden 3 tane hesap dizdikten sonra yapabildim bunu.Geri aldığım hesaplarda çalındığı günlerden farkları olmadan yatıyor öyle.Umudu kes o formdaki her bilgi elinde değilse.
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
dostum onu kanıtladım zatenDawnguard yazdı: ↑15 Tem 2017 12:41Dostum söylemek istediğim konu şu: forumda çok detay bilgi var.Hani hesap seninse bile kanıtlaman için sağlamcı ve kuvvetli hafızanın olması lazım kanıt için.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 09:30o forumdaki her bilgi elimde şifrede ve onları sobeye ilettim doğrulandıDawnguard yazdı: ↑14 Tem 2017 21:26 Valla şöyle söyleyeyim, daha ilk topkapı güncellemesi gelmiş savaşçıma lonca pasaportu falan almışım.Trojen sayesinde hesabımı çaldırdım.Destekten ne kadar yardım istemişsem geçiştirmişler bildiğin geçen e postamı kontrol ederken gördüm.Seneler sonra kendi imkanlarımla e postamı kullanım dışına çıkarıp yeniden aynı isme eposta alıp öyle kurtarmıştım hesapları.Tabi yeniden 3 tane hesap dizdikten sonra yapabildim bunu.Geri aldığım hesaplarda çalındığı günlerden farkları olmadan yatıyor öyle.Umudu kes o formdaki her bilgi elinde değilse.

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
o kadar açıklayıcı aNLATIMKİTOLGARDA yazdı: ↑15 Tem 2017 11:23Bu gerçekten mantıksız, aynı sorun forum için de geçerli, Afrasiyab'a bu maili artık kullanmıyorum bu olsun dedim öyle değiştirdi.
Sobee hesabi için bir yetkilinin buna uğraşacağını sanmıyorum ama bence sorunu biraz daha açık bir şekilde dile getirebilirsin, belki anlamamış olabilirler

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
ben sunucu transferi istemiyorum ve böyle bi talebimde olmadıTOLGA yazdı: ↑15 Tem 2017 10:52Ücretsiz transfer yapmaları gerekir ancak siz sunucu değişimi istiyorsanız bu mümkün değil.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 09:27tüm bilgiler doğrulandığı numarayı kendileride kontroletiler hattın kulanım dışı olduğunu onlarda onaylıyorlar ama destekten gelen son mesaj aynen yukarıda hiçbir düzeltme yapmadan paylaştımTOLGA yazdı: ↑15 Tem 2017 00:45 Ben de ağabeyimin karakterini bulunduğu(unuttuğu) hesaptan kendi hesabıma taşımak istiyorum güvencede kalması için bunun için yaklaşık 12-13 sorudan oluşan bir metin veriliyor sizlere burada istanbuloyun.com profil bilgileri ve hesap için bilgiler isteniyor bu doğrultuda gerçekten hesaba erişiminizin olup olmadığı kontrol ediliyor, doğrulandığı sonucunda ücretsiz bir şekilde istediğiniz yeni bir hesaba/numaraya taşıyabiliyorsunuz.

- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Discord: tolgaalbayrak
Talebinizi tam anlayamadım bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Zaten anlasam, söylesem dahi bunu ancak destek birimi ile hal edebilirsiniz.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 18:20ben sunucu transferi istemiyorum ve böyle bi talebimde olmadıTOLGA yazdı: ↑15 Tem 2017 10:52Ücretsiz transfer yapmaları gerekir ancak siz sunucu değişimi istiyorsanız bu mümkün değil.ecelin yazdı: ↑15 Tem 2017 09:27tüm bilgiler doğrulandığı numarayı kendileride kontroletiler hattın kulanım dışı olduğunu onlarda onaylıyorlar ama destekten gelen son mesaj aynen yukarıda hiçbir düzeltme yapmadan paylaştımTOLGA yazdı: ↑15 Tem 2017 00:45 Ben de ağabeyimin karakterini bulunduğu(unuttuğu) hesaptan kendi hesabıma taşımak istiyorum güvencede kalması için bunun için yaklaşık 12-13 sorudan oluşan bir metin veriliyor sizlere burada istanbuloyun.com profil bilgileri ve hesap için bilgiler isteniyor bu doğrultuda gerçekten hesaba erişiminizin olup olmadığı kontrol ediliyor, doğrulandığı sonucunda ücretsiz bir şekilde istediğiniz yeni bir hesaba/numaraya taşıyabiliyorsunuz.

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba,
Size yardımcı olabilmemiz için önceki başvurularınıza cevaben belirttiğimiz üzere karakterlerinizi transfer edebilmeniz için önce transfer işlemi başlatmanız gerekmektedir. Aksi takdirde destek verememekteyiz.
Şeklinde cevabını tekrarladı sobeee yani yıllar önce kapatığım kimsenin ulaşamadığı bu hattan karakterlerimi transfer etmwk için illa para ödemem bekleniyor fakat transferlerin başlaması için gelecek kod gelmiycek anlayamadıkları bu yani sobee soygun peşinde
Size yardımcı olabilmemiz için önceki başvurularınıza cevaben belirttiğimiz üzere karakterlerinizi transfer edebilmeniz için önce transfer işlemi başlatmanız gerekmektedir. Aksi takdirde destek verememekteyiz.
Şeklinde cevabını tekrarladı sobeee yani yıllar önce kapatığım kimsenin ulaşamadığı bu hattan karakterlerimi transfer etmwk için illa para ödemem bekleniyor fakat transferlerin başlaması için gelecek kod gelmiycek anlayamadıkları bu yani sobee soygun peşinde

- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hattınızın kapalı olması karakter transfer ürünü almamanız anlamına gelmiyor. Hesabın size ait olduğunu doğruladıktan sonra (ki bu aşamayı geçtiğinizi belirtmişsiniz) karakter transfer ürünü alıp başvurmayı deneyin. Daha önce böyle durumla karşılaşanlara karakter transfer ürünü aldırılıp karakterlerinin sobee tarafından aktarıldığını ve karakter transfer ürününün hesaplarından silindiğini hatırlıyorum.