Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

BayTerapi yazdı: 04 Tem 2017 20:51 Hayırlı olsun.
Teşekkürler. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Şu sıralar daha önceden de söylediğim gibi oyunda az vakit geçiriyorum. Maalesef bugün de öyle oldu ve pek fazla oyunda kalamadan oyundan çıktım. Oyun boyunca biraz ticaretle, biraz da örümcekle uğraştım. Örümceklerden ganimet elde edemedim. Üstümdeki yükler kalkınca kendileri ile münakaşaya girişmeye devam edeceğim. :smiling_imp:

Öncelikle oyunda Veysel ile karşılaştım ve iki saat kadar muhabbet ettik kendisi ile. Bir ara klandan Xenotim aradığını görünce, aylar önce düşürdüğüm bir taneyi kendisine sattım.
Resim

Ardından önceki günlerde düşen bir adet Kondrit madenini 11M gibi bir fiyattan vermiş bulunuyorum.
Resim

Günlerdir paylaşmayı ihmal ettim ancak geçenlerde İhsan Ağabey'den, aylarca hayalini kurduğum Fiziksel Bilgi (III) tılsımını satın almış bulunuyorum. Taksit ve borca girerek ödemeye çalışacağım. Bizi uzun bir serüven bekliyor! :)
Resim

Bugün de böylece bitirmiş bulunuyoruz. Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Öncelikle tılsımın hayırlı olsun, o değil de ben plus paket'in bile parasını zamanında zor ödemiştim birine III. kademe tılsımı görünce gözlerim kanadı :D
kedi
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Borç yiğidin kamçısıdır..!

Hayırlı olsun. Nerde o kredi veren oyuncu iflas mı etti yoksa. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

BayTerapi yazdı: 06 Tem 2017 20:52 Öncelikle tılsımın hayırlı olsun, o değil de ben plus paket'in bile parasını zamanında zor ödemiştim birine III. kademe tılsımı görünce gözlerim kanadı :D
Teşekkür ederim. Bir gün sizin de kullanmanızı temenni ederim. :)
Seven yazdı: 06 Tem 2017 21:05 Borç yiğidin kamçısıdır..!

Hayırlı olsun. Nerde o kredi veren oyuncu iflas mı etti yoksa. :')
Öncelikle teşekkür ediyorum Emre. Senin deyiminle 'Metaliğe kafa atıyoruz' Reta Bank'ın kasası şu an ekside. :(
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Efenim bu örümcekler bizi deli ediyor! Oyuna girdiğime pişman ettiler haşereler! Üç gramlık zevkimize de bir tepik vurarak yuvarladılar. Zaten şu sıralar az giriyoruz ama ayıp ediyorlar. :(

Oyunda en baştan başlayarak kesime başladığımız sırada düşen, Hasan için belki antika nitelikte, benim için de "Satayım İşportaya, örs parası yapayım." dediğim bir zırh.
Resim

Ş A K A L A N D I N !
Resim
*
Resim

Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhabalar;

Güzel bir günü geride bıraktığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Şaşırtıcı derecede sevincimiz katlandı. Örümceklerle de somurtkan başlayan muhabbetimiz, damarlarına uygun kanı verince de iyileşmiş oldu. Ayrıca adım adım hedeflerimi tamamlamak üzereyim demek isterdim ama daha bitmiş değil. Allah borçlulara ve hedefleri olanlara yardımcı olsun.

Efenim günlük kasamızı doldur boşalt yapma işlemine kendimizi vermişken, sıcak havanın vermiş olduğu ve Hol'ün de boğuculuğundan dolayı bir bohem geçiriyorduk ki, taze taze yeşiliyle, aylar sonra bize selam veren Jadeit ile gün ışığını görmüş kadar olduk.
Resim

Adından Bölge Kanalından "3M'den bir adet Jadeit alınır." yazısını görünce sıcak paranın kasamıza edecek yararı düşündüm, hem malumunuz çok ağır bir taşın altına da girdik. Velhasıl, ray başında buluşarak ticaretimizi başarıyla gerçekleştirdik.
Resim

Ticaretimizi yaptıktan birkaç dakika sonra, maden çıkmazında örümceklerle istişare ederken, bir adet daha Jadeit düştü. Bunun ardına şaşkınlıkla kahkaha attım.
Resim

Benim nadide çiçeğim... Yanlış oldu, benim nadide çiçeğimin tozu! Sarı sarı ne de hoşsun! Seviyorum seni Safran.
Resim

Maden çıkmazını bitirip geri dönüşte düşürdüğümüz "Yok Artık!" dedirtecek cinsten bir yüzük. Fiyatını bilmiyorum ama para eder gibi görünüyor. Taliplerini bekliyoruz efenim. :)
Resim

Günümüz iyi hoş devam ederken, hala dolduramadığımız kasa için dolanmaya devam ediyorduk. Gizit'li Hain ve yardakçıları Fare Adamlara karşılaştım yol üzerinde. Onlar maalesef örümcekler gibi değil, asi kişiliklere sahiplerdi. Hepsini evirdik, çevirdik ve bir güzel de telef ettik. Ardında bir de ne görelim? Topladığımız grupta örümcekler de varmış ve altımıza bir de torba atmışlar! :-O
Resim

Son rötuşları yaparken Örümcek Çukuru ve Gönül Hanım'ın aralığındaki yoldan bir adet daha Salgı koyduk cebimize. Örümceklere son kez baktık, elimizi selam edercesine alnımıza götürdük "Eyvallah!" dedik ve loş ışıkların altında izimizi kaybettirdik.
Resim

Bugünlük de böylece bitmiş oldu. Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Reta! :O
Ne güzel bir gün geçirmişsin, Allah bereket versin. :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

TOLGA yazdı: 10 Tem 2017 22:56 Reta! :O
Ne güzel bir gün geçirmişsin, Allah bereket versin. :)
Teşekkür ederim dostum, cümlemize. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Günlük tutmaya başlamamda günlüğünüzün etkisi çok fazla.Elinize , kaleminize sağlık.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön