Teşekkürler.
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhabalar;
Şu sıralar daha önceden de söylediğim gibi oyunda az vakit geçiriyorum. Maalesef bugün de öyle oldu ve pek fazla oyunda kalamadan oyundan çıktım. Oyun boyunca biraz ticaretle, biraz da örümcekle uğraştım. Örümceklerden ganimet elde edemedim. Üstümdeki yükler kalkınca kendileri ile münakaşaya girişmeye devam edeceğim.
Öncelikle oyunda Veysel ile karşılaştım ve iki saat kadar muhabbet ettik kendisi ile. Bir ara klandan Xenotim aradığını görünce, aylar önce düşürdüğüm bir taneyi kendisine sattım.
Ardından önceki günlerde düşen bir adet Kondrit madenini 11M gibi bir fiyattan vermiş bulunuyorum.
Günlerdir paylaşmayı ihmal ettim ancak geçenlerde İhsan Ağabey'den, aylarca hayalini kurduğum Fiziksel Bilgi (III) tılsımını satın almış bulunuyorum. Taksit ve borca girerek ödemeye çalışacağım. Bizi uzun bir serüven bekliyor!
Bugün de böylece bitirmiş bulunuyoruz. Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Öncelikle tılsımın hayırlı olsun, o değil de ben plus paket'in bile parasını zamanında zor ödemiştim birine III. kademe tılsımı görünce gözlerim kanadı 
kedi
Borç yiğidin kamçısıdır..!
Hayırlı olsun. Nerde o kredi veren oyuncu iflas mı etti yoksa.
Hayırlı olsun. Nerde o kredi veren oyuncu iflas mı etti yoksa.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim. Bir gün sizin de kullanmanızı temenni ederim.
Öncelikle teşekkür ediyorum Emre. Senin deyiminle 'Metaliğe kafa atıyoruz' Reta Bank'ın kasası şu an ekside.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Efenim bu örümcekler bizi deli ediyor! Oyuna girdiğime pişman ettiler haşereler! Üç gramlık zevkimize de bir tepik vurarak yuvarladılar. Zaten şu sıralar az giriyoruz ama ayıp ediyorlar.
Oyunda en baştan başlayarak kesime başladığımız sırada düşen, Hasan için belki antika nitelikte, benim için de "Satayım İşportaya, örs parası yapayım." dediğim bir zırh.
Ş A K A L A N D I N !
Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Güzel bir günü geride bıraktığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Şaşırtıcı derecede sevincimiz katlandı. Örümceklerle de somurtkan başlayan muhabbetimiz, damarlarına uygun kanı verince de iyileşmiş oldu. Ayrıca adım adım hedeflerimi tamamlamak üzereyim demek isterdim ama daha bitmiş değil. Allah borçlulara ve hedefleri olanlara yardımcı olsun.
Efenim günlük kasamızı doldur boşalt yapma işlemine kendimizi vermişken, sıcak havanın vermiş olduğu ve Hol'ün de boğuculuğundan dolayı bir bohem geçiriyorduk ki, taze taze yeşiliyle, aylar sonra bize selam veren Jadeit ile gün ışığını görmüş kadar olduk.
Adından Bölge Kanalından "3M'den bir adet Jadeit alınır." yazısını görünce sıcak paranın kasamıza edecek yararı düşündüm, hem malumunuz çok ağır bir taşın altına da girdik. Velhasıl, ray başında buluşarak ticaretimizi başarıyla gerçekleştirdik.
Ticaretimizi yaptıktan birkaç dakika sonra, maden çıkmazında örümceklerle istişare ederken, bir adet daha Jadeit düştü. Bunun ardına şaşkınlıkla kahkaha attım.
Benim nadide çiçeğim... Yanlış oldu, benim nadide çiçeğimin tozu! Sarı sarı ne de hoşsun! Seviyorum seni Safran.
Maden çıkmazını bitirip geri dönüşte düşürdüğümüz "Yok Artık!" dedirtecek cinsten bir yüzük. Fiyatını bilmiyorum ama para eder gibi görünüyor. Taliplerini bekliyoruz efenim.
Günümüz iyi hoş devam ederken, hala dolduramadığımız kasa için dolanmaya devam ediyorduk. Gizit'li Hain ve yardakçıları Fare Adamlara karşılaştım yol üzerinde. Onlar maalesef örümcekler gibi değil, asi kişiliklere sahiplerdi. Hepsini evirdik, çevirdik ve bir güzel de telef ettik. Ardında bir de ne görelim? Topladığımız grupta örümcekler de varmış ve altımıza bir de torba atmışlar!
Son rötuşları yaparken Örümcek Çukuru ve Gönül Hanım'ın aralığındaki yoldan bir adet daha Salgı koyduk cebimize. Örümceklere son kez baktık, elimizi selam edercesine alnımıza götürdük "Eyvallah!" dedik ve loş ışıkların altında izimizi kaybettirdik.
Bugünlük de böylece bitmiş oldu. Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
Reta! 
Ne güzel bir gün geçirmişsin, Allah bereket versin.
Ne güzel bir gün geçirmişsin, Allah bereket versin.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim dostum, cümlemize.
Günlük tutmaya başlamamda günlüğünüzün etkisi çok fazla.Elinize , kaleminize sağlık.