PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı
PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı
PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı
Kardeşim bekleyeceksin Ödeme tamamlandı diyecek sonra yarım saat civarı bekleyeceksin E-Pin gelecek merak etme aynısı bende de olduBubyo yazdı: ↑10 Tem 2017 14:35 PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Re: PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı
tamamdır usta sağolasın. bekleyelim bakalım biraz.Whxper yazdı: ↑10 Tem 2017 14:38Kardeşim bekleyeceksin Ödeme tamamlandı diyecek sonra yarım saat civarı bekleyeceksin E-Pin gelecek merak etme aynısı bende de olduBubyo yazdı: ↑10 Tem 2017 14:35 PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?