PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı

Mesaj gönderen Bubyo »

PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Re: PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı

Mesaj gönderen Whxper »

Bubyo yazdı: 10 Tem 2017 14:35 PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Kardeşim bekleyeceksin Ödeme tamamlandı diyecek sonra yarım saat civarı bekleyeceksin E-Pin gelecek merak etme aynısı bende de oldu
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: PlayStore'dan ÇT Kutu Alımı

Mesaj gönderen Bubyo »

Whxper yazdı: 10 Tem 2017 14:38
Bubyo yazdı: 10 Tem 2017 14:35 PlayStore'dan Kredi kartı ödemesi ile ÇT kutu aldım. Daha doğrusu ödemeyi tamamladım. Ama siparişlerim kısmında Ödeme Bekleniyor diyor. Bu ne demek oluyor? Ödemeyi mi kontrol ediyorlar yoksa ödemeyi yok mu sayıyorlar yoksa Siparişin içerdiği pinleri mi hazırlıyorlar? 10 dakika kadar oldu işlemi yapalı.
Kardeşim bekleyeceksin Ödeme tamamlandı diyecek sonra yarım saat civarı bekleyeceksin E-Pin gelecek merak etme aynısı bende de oldu
tamamdır usta sağolasın. bekleyelim bakalım biraz.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön