Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZynGa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !

Mesaj gönderen ZynGa »

Resimde gözüken yerin eminönü olduğunu senelerdir anlayamadınız hep bir teori peşindesiniz oyun içerisinde herhangi bir bölgede haritaya baksanız anlarsınız dönüp dolaşıp yine haritada aynı bölgede farklı yeri görebiliyorsunuz
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Resim

:point_up: #)
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Hayallerimde güncelleme..

1- Açık dünya Eminönü tarzında.
2- Gelecek olan açık dünyada tamamiyle şimdikinden farklı yaratıklar..
3- Yeni NPC ler..
4- Yeni güzel görevler..
kedi
Kullanıcı avatarı
alaybey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞAH

Mesaj gönderen alaybey »

noctiluca yazdı: 09 Tem 2017 22:39 Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir

Resim
arkadaşım mesleğin ne bilmiyorum. ancak ben bir mimar olarak şunu söyleyebilirim autocad ile 3 boyut tasarlanmaz. tasarlamak mümkün olsa da yeterli ve etkin değildir. bunun için sketchup 3dmax solidworks catia inventor vs vs yüzlerce program vardır. ancak bunlarında hiçbiri oyun için değildir. bunlarla ancak modeller yaratılabilir. ortak diller ile kaydedilip oyun için kullanılan çok daha farklı dinamiklere sahip programlara entegre edilebilir.
işin özü autocad ile oyun yapılmaz. orada gördüğün şey max de gökyüzü arkaplan gibi de kullanılabilen texture den başka bir şey değildir. bu tip tex ler tek tek çizilerek hazırlanmaz çekilmiş bir fotoğraf düzenlenerek meydana getirilirler. bu yüzden 3. boyut derinliğine sahip değildir. oyunun birçok yerinde benzer örneklerini görebilirsin.tüm kaplamalar vray dan önce 2d bir tex den ibarettir.ancak ve ancak 3 boyutlu bir katı üzerine kaplandığında işe yararlar. bunun haricinde görüğün gibi uzak bir manzaradan başka bir şey değildir. üzerlerinde ne bir yansıma ne bir ışık hareketi görebilirsin.
En son alaybey tarafından 10 Tem 2017 00:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır

ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Serinplay yazdı: 09 Tem 2017 23:20 Bu arada gemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım.Şarapçının oraya gelen bir gemiye tıklayıp karşıya geçiyoruz vs. Nerull güzel çalışma diye yorum yazmıştı.Daha sonra "o gemi bir gün gelecek" "idris boşuna beklemiyordur" demeler , denize bakmakla ilgili birkaç görev felan deerrkenn oldu bitti maşallah >:)
:(, olsa olsa ruh taşı ile geçilir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

resp0nse yazdı: 09 Tem 2017 22:46 10 yıldır olan bi yerin güncelleme ile alakası olduğunu sanmıyorum
Hikaye 10 yıl önceden tasarlanıyor burası neden tasarlanmasın?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

ZynGa yazdı: 10 Tem 2017 00:01 Resimde gözüken yerin eminönü olduğunu senelerdir anlayamadınız hep bir teori peşindesiniz oyun içerisinde herhangi bir bölgede haritaya baksanız anlarsınız dönüp dolaşıp yine haritada aynı bölgede farklı yeri görebiliyorsunuz
Bunu okudum gözlerim kanadı. Görsellerden bir 'Karaköy' yazmanı rica edeceğim. Ve buradaki fotoğrafla da bir karşılaştırmanı.
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

alaybey yazdı: 10 Tem 2017 00:36
noctiluca yazdı: 09 Tem 2017 22:39 Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir

Resim
arkadaşım mesleğin ne bilmiyorum. ancak ben bir mimar olarak şunu söyleyebilirim autocad ile 3 boyut tasarlanmaz. tasarlamak mümkün olsa da yeterli ve etkin değildir. bunun için sketchup 3dmax solidworks catia inventor vs vs yüzlerce program vardır. ancak bunlarında hiçbiri oyun için değildir. bunlarla ancak modeller yaratılabilir. ortak diller ile kaydedilip oyun için kullanılan çok daha farklı dinamiklere sahip programlara entegre edilebilir.
işin özü autocad ile oyun yapılmaz. orada gördüğün şey max de gökyüzü arkaplan gibi de kullanılabilen texture den başka bir şey değildir. bu tip tex ler tek tek çizilerek hazırlanmaz çekilmiş bir fotoğraf düzenlenerek meydana getirilirler. bu yüzden 3. boyut derinliğine sahip değildir. oyunun birçok yerinde benzer örneklerini görebilirsin.tüm kaplamalar vray dan önce 2d bir tex den ibarettir.ancak ve ancak 3 boyutlu bir katı üzerine kaplandığında işe yararlar. bunun haricinde görüğün gibi uzak bir manzaradan başka bir şey değildir. üzerlerinde ne bir yansıma ne bir ışık hareketi görebilirsin.
Dostum sen beni anlamadin bu arada Elektrik elektronik muhendisiyim, meteor bolgesinin girisindeki o cukur goruntusu yillardir vardi, oraya bir tabela eklendi ve giris yapıldı burada da boyle bir calisma yapilabilir cunku baska yerden denize bakilinca bu siluyet gozukmuyor, ayrica autocad ile 3 boyutlu cizim yapilabildigini bilmedigini soyleme bana ayip olur :) 3d oldugunu nasil anlariz biliyor musun? Denizin cesitli yerlerinden bakilinca daha degisik acidan baktigini farkediyorsun eger iki boyutlu bir cizim olsaydi dumduz bir fon kartonu izlenimi yaratirdi
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
REINHARDT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: loncam yok

Mesaj gönderen REINHARDT »

noctiluca yazdı: 10 Tem 2017 10:53
alaybey yazdı: 10 Tem 2017 00:36

Resim
Dostum sen beni anlamadin bu arada Elektrik elektronik muhendisiyim, meteor bolgesinin girisindeki o cukur goruntusu yillardir vardi, oraya bir tabela eklendi ve giris yapıldı burada da boyle bir calisma yapilabilir cunku baska yerden denize bakilinca bu siluyet gozukmuyor, ayrica autocad ile 3 boyutlu cizim yapilabildigini bilmedigini soyleme bana ayip olur :) 3d oldugunu nasil anlariz biliyor musun? Denizin cesitli yerlerinden bakilinca daha degisik acidan baktigini farkediyorsun eger iki boyutlu bir cizim olsaydi dumduz bir fon kartonu izlenimi yaratirdi

dynamic texture duydun mu hiç ? baktığın açıya göre 2dplane dönüyor.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

En büyük isteğim Eminönü gibi bir yerin sokaklarında dolaşmak.
Karaköy loading...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön