Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !
Re: Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !
Resimde gözüken yerin eminönü olduğunu senelerdir anlayamadınız hep bir teori peşindesiniz oyun içerisinde herhangi bir bölgede haritaya baksanız anlarsınız dönüp dolaşıp yine haritada aynı bölgede farklı yeri görebiliyorsunuz

─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Hayallerimde güncelleme..
1- Açık dünya Eminönü tarzında.
2- Gelecek olan açık dünyada tamamiyle şimdikinden farklı yaratıklar..
3- Yeni NPC ler..
4- Yeni güzel görevler..
1- Açık dünya Eminönü tarzında.
2- Gelecek olan açık dünyada tamamiyle şimdikinden farklı yaratıklar..
3- Yeni NPC ler..
4- Yeni güzel görevler..
kedi
- alaybey
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞAH
arkadaşım mesleğin ne bilmiyorum. ancak ben bir mimar olarak şunu söyleyebilirim autocad ile 3 boyut tasarlanmaz. tasarlamak mümkün olsa da yeterli ve etkin değildir. bunun için sketchup 3dmax solidworks catia inventor vs vs yüzlerce program vardır. ancak bunlarında hiçbiri oyun için değildir. bunlarla ancak modeller yaratılabilir. ortak diller ile kaydedilip oyun için kullanılan çok daha farklı dinamiklere sahip programlara entegre edilebilir.noctiluca yazdı: ↑09 Tem 2017 22:39 Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir
![]()
işin özü autocad ile oyun yapılmaz. orada gördüğün şey max de gökyüzü arkaplan gibi de kullanılabilen texture den başka bir şey değildir. bu tip tex ler tek tek çizilerek hazırlanmaz çekilmiş bir fotoğraf düzenlenerek meydana getirilirler. bu yüzden 3. boyut derinliğine sahip değildir. oyunun birçok yerinde benzer örneklerini görebilirsin.tüm kaplamalar vray dan önce 2d bir tex den ibarettir.ancak ve ancak 3 boyutlu bir katı üzerine kaplandığında işe yararlar. bunun haricinde görüğün gibi uzak bir manzaradan başka bir şey değildir. üzerlerinde ne bir yansıma ne bir ışık hareketi görebilirsin.
En son alaybey tarafından 10 Tem 2017 00:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Serinplay yazdı: ↑09 Tem 2017 23:20 Bu arada gemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım.Şarapçının oraya gelen bir gemiye tıklayıp karşıya geçiyoruz vs. Nerull güzel çalışma diye yorum yazmıştı.Daha sonra "o gemi bir gün gelecek" "idris boşuna beklemiyordur" demeler , denize bakmakla ilgili birkaç görev felan deerrkenn oldu bitti maşallah![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Bunu okudum gözlerim kanadı. Görsellerden bir 'Karaköy' yazmanı rica edeceğim. Ve buradaki fotoğrafla da bir karşılaştırmanı.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Dostum sen beni anlamadin bu arada Elektrik elektronik muhendisiyim, meteor bolgesinin girisindeki o cukur goruntusu yillardir vardi, oraya bir tabela eklendi ve giris yapıldı burada da boyle bir calisma yapilabilir cunku baska yerden denize bakilinca bu siluyet gozukmuyor, ayrica autocad ile 3 boyutlu cizim yapilabildigini bilmedigini soyleme bana ayip oluralaybey yazdı: ↑10 Tem 2017 00:36arkadaşım mesleğin ne bilmiyorum. ancak ben bir mimar olarak şunu söyleyebilirim autocad ile 3 boyut tasarlanmaz. tasarlamak mümkün olsa da yeterli ve etkin değildir. bunun için sketchup 3dmax solidworks catia inventor vs vs yüzlerce program vardır. ancak bunlarında hiçbiri oyun için değildir. bunlarla ancak modeller yaratılabilir. ortak diller ile kaydedilip oyun için kullanılan çok daha farklı dinamiklere sahip programlara entegre edilebilir.noctiluca yazdı: ↑09 Tem 2017 22:39 Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir
![]()
işin özü autocad ile oyun yapılmaz. orada gördüğün şey max de gökyüzü arkaplan gibi de kullanılabilen texture den başka bir şey değildir. bu tip tex ler tek tek çizilerek hazırlanmaz çekilmiş bir fotoğraf düzenlenerek meydana getirilirler. bu yüzden 3. boyut derinliğine sahip değildir. oyunun birçok yerinde benzer örneklerini görebilirsin.tüm kaplamalar vray dan önce 2d bir tex den ibarettir.ancak ve ancak 3 boyutlu bir katı üzerine kaplandığında işe yararlar. bunun haricinde görüğün gibi uzak bir manzaradan başka bir şey değildir. üzerlerinde ne bir yansıma ne bir ışık hareketi görebilirsin.
- REINHARDT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: loncam yok
noctiluca yazdı: ↑10 Tem 2017 10:53Dostum sen beni anlamadin bu arada Elektrik elektronik muhendisiyim, meteor bolgesinin girisindeki o cukur goruntusu yillardir vardi, oraya bir tabela eklendi ve giris yapıldı burada da boyle bir calisma yapilabilir cunku baska yerden denize bakilinca bu siluyet gozukmuyor, ayrica autocad ile 3 boyutlu cizim yapilabildigini bilmedigini soyleme bana ayip oluralaybey yazdı: ↑10 Tem 2017 00:36arkadaşım mesleğin ne bilmiyorum. ancak ben bir mimar olarak şunu söyleyebilirim autocad ile 3 boyut tasarlanmaz. tasarlamak mümkün olsa da yeterli ve etkin değildir. bunun için sketchup 3dmax solidworks catia inventor vs vs yüzlerce program vardır. ancak bunlarında hiçbiri oyun için değildir. bunlarla ancak modeller yaratılabilir. ortak diller ile kaydedilip oyun için kullanılan çok daha farklı dinamiklere sahip programlara entegre edilebilir.noctiluca yazdı: ↑09 Tem 2017 22:39 Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir
![]()
işin özü autocad ile oyun yapılmaz. orada gördüğün şey max de gökyüzü arkaplan gibi de kullanılabilen texture den başka bir şey değildir. bu tip tex ler tek tek çizilerek hazırlanmaz çekilmiş bir fotoğraf düzenlenerek meydana getirilirler. bu yüzden 3. boyut derinliğine sahip değildir. oyunun birçok yerinde benzer örneklerini görebilirsin.tüm kaplamalar vray dan önce 2d bir tex den ibarettir.ancak ve ancak 3 boyutlu bir katı üzerine kaplandığında işe yararlar. bunun haricinde görüğün gibi uzak bir manzaradan başka bir şey değildir. üzerlerinde ne bir yansıma ne bir ışık hareketi görebilirsin.3d oldugunu nasil anlariz biliyor musun? Denizin cesitli yerlerinden bakilinca daha degisik acidan baktigini farkediyorsun eger iki boyutlu bir cizim olsaydi dumduz bir fon kartonu izlenimi yaratirdi
dynamic texture duydun mu hiç ? baktığın açıya göre 2dplane dönüyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
En büyük isteğim Eminönü gibi bir yerin sokaklarında dolaşmak.
Karaköy loading...
Karaköy loading...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık