Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !
Merhaba arkadaslar yine bu yazilimci arkadaşınız ortaya bir iddia atsin, yeni bölge Karakoy olacaktır. Balikcidan bakildiginda koskoca baska bir map gozukuyor bence adamlar autocad ile kendilerine iskence olsun diye bu haritayi cizmediler, ben yeni bolge geldiğinde yine burada olacagim Autocad ile bir adet bina cizmesi zor degil ki dokulari duzenlemek daha zor. Ustelik bir suru bina çizilmiş dokulari yapılmış. Bos yere boyle bir emegi harcamazlar yeni bölgeyi tangrisste yeraltinda aramayin. Eminonu'den geçiş saglanmasi muhtemeldir cunku oyuncularin eminonu ile baglantisi kalmadi, bunu yoneticiler masaya yatirmistir isin bir de bu boyutu var. En basit sekliyle balikcinin oradan bir balikci teknesine sag tiklayarak karsiya gec butonu koyulabilir ve yeni bolgeye gecis sağlanabilir

Re: Yeni Bolge ile ilgili En Büyük İpucu !
10 yıldır olan bi yerin güncelleme ile alakası olduğunu sanmıyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Butun grafikerler calismalarinin etrafina çevre guzelligi vb bisey ekler şöyle dusunelim bi bardak yapiyorsunuz oldugu ortamida bahçeye ceviriyorsunuz sadece göz zevki icin yapilmis bir cizim kardesim kimisi 'Aha karaköy nerull kesin orda diyip umutlanir' boyle şeylere ( :

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu iki boyutlu bir fotoğraf. Yani oranın bir kaplama olduğu düşünülebilir. Eğer 3D olsaydı, evet kalan bölge burası diyebilirdik.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Karaköy gelir mi gelmez mi bilemem.Belki yönetim oyuncuların isteğine kulak verir getirir belli olmaz.Ama yeni gelen bölgenin Karaköy olması şart değil sonuçta.Ancak kesinlikle yeni bir Tangriss olacağını düşünüyorum.Zaten ben 7 adet Tangriss olduğunu düşünüyorum.Bunun sebebini bir başka konuda açıklamıştım.Ben şahsen holün sonundaki Tangriss'i kullanacaklarını sanmıyorum.Peki bu Tangrissi nerede bulacağız dediğimizde ise insanların aklına hemen Karaköy geliyor.Olabilir neden olmasın.Sonuçta kullanılabilecek bir yer.Açık bir dünya.Olmasa bile sorun yok bir şekilde yolunu uydururlar ama sürekli derinlere gitmekten bıktık 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

İster istemez şunu deme gereği duydum; Karaköy gerçekten böyle
Bu arada gemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım.Şarapçının oraya gelen bir gemiye tıklayıp karşıya geçiyoruz vs. Nerull güzel çalışma diye yorum yazmıştı.Daha sonra "o gemi bir gün gelecek" "idris boşuna beklemiyordur" demeler , denize bakmakla ilgili birkaç görev felan deerrkenn oldu bitti maşallah 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

@Serinplay, oyun hikayesinde Karaköy nerede geçiyor? ve nasıl geçiyor tam olarak?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Karaköy fare-adamlara bırakılmış bir bölge.Burada holde gördüğümüz Gizitli fare-adamların büyük bir oluşumu meydana gelmiş olabilir.Gizitliler bu geçen yıllarda sayılarını arttırmıştır.Onlar zaten sayıca çok olanın söz sahibi olduğuna inanıyorlar.Oyunda yeni yeni gördüğümüz Gizitliler Karaköy'de yine karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum.Çünkü şu ana kadar oyunda pek yer almasalarda Nerull'un Perihan mesaji ile bir şeylere dikkat çekilmek istendi.Perihan Hanım'ında öldüğü , köprüde olan patlamadan sonra fare-adamlar ve insanlar bir daha barış yapmadılar.Üstelik bu patlamada Gizit klanı lideri de ölmüştür.Tarihçedeki yerlerine göre oyunda pek yer almadılar.Büyük hol ile beraber gelen Gizitli fareadamlarda oldukça güçlüler ve bir işler çevirdikleri belli.Belki intikam peşindeler.Şu an net hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem ama şimdilik söyleyebileceğim bağlantılar bunlar
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Hol bölgesine gider ve Ruh Taşı'nın arkasında kalan duvardan dökülen taş yığınlarına bir göz atarsan dışarıya düşen kısmının 3D duvarın içerisinde kalan kısmının da 2D olduğunu görebilirsin. Bunu sadece söylemek istedim kaldı ki ilk iletideki görsel de ne gerçekçi ne de oranın geleceği varsayım doğrudur.
Kısacası orası ne Karaköy'dür ne de daha sonra gelebilecek bir güncelleme diye düşünüyorum.