Karakter Dizilimi ve Tılsımlar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karakter Dizilimi ve Tılsımlar Hk.

Mesaj gönderen HollyShit »

Serinplay yazdı: 08 Tem 2017 10:21 Bir çok konuya yazdım.Yine yazıyorum umarım okuyanlar bıkmamıştır benden :grin:

Kendi izlediğim yol ;

Büyük Hol Gönül'ün orada köprüde sağ ve sol tarafdaki akrep ve örümcekleri sürekli kesmelisin.
(Veya çemberci olup kuyularda da kesebilirsin.1.seviye tılsımlar ve 1200 civarı ateş bile yeterli olur.Ben köprüde rahattım.)
Düşen Peptit ve Salgıları satarsın.
Düşen eşyaları Gönül'e satarsın.

Günde 5m kasarsan.(2 peptit parası) ayda 150m yapar.Günde 10m kasarsan ayda 300m yapar.

Kimisi yaratık kesmeyi sever kimisi maden çekmeyi.Ne olursa olsun günlük bir para kazanmayı hedeflerseniz amacınıza ulaşırsınız.Bir oyuncu günde 5m rahat kasabilir diye düşünüyorum.Çoğu kişi oyuna sıfırdan başlayan tutunamaz , tılsım alamaz diyor ama ben bu taktikle 3 şaheser ürettim, 1 tılsım aldım.Ve oldukça basit.Bu programı bozmadan sabırla devam ederseniz istediğiniz her eşyayı, tılsımı elde edebilirsiniz.
Yaklaşık 3 haftadır bu şekilde kasıyordum bende. Fakat plus paket olmayınca dropları baya düştü. 20 örümcekte 2 3 poşet düşüyor onlarda ya reçete yada iksir :D . Plus paket almak gerek paraya kıyarak.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Kız Taklidi Ne Alaka Anlamadım,Gayet Açık Ve Net O Zaten Gerçekten Kızsa O Verdiğiniz Şeyleri Almaz Tabi Yüzsüz Bir Kız Da Olabilir.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Parlementxx yazdı: 08 Tem 2017 00:48 5)Kız taklidi
Gerek IKV gerek diger oyunlarda ne lazimsa temin edersin,inkar edilsede oyuncu grubunun %65-70 lik kismi bu yontemi denemistir ve istediklerini elde etmistir.Magdur olanlarinsa yalniz %5 lik kismi magdur oldugunu anlamistir.Nacizane tavsiyelerde yerini almıştır,basarilidir aksi ise iddia edilemez. :thinking:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

2015'te Eminönü sunucusuna büyücümü aktararak ara verdiğim İKV'ye geri döndüm. Sunucuya geldiğimde 1500 fizik hasarım vardı ve tek bir tılsımım -hatta örs param- bile yoktu. Bu halde bir plus alarak hole indim ve örümcek kesmeye başladım. Dolanarak örümcek kesiyor, düşen çöpleri satıyor ve yolda madenleri çekiyordum. Benim artım sunucuya geldiğimde eski dostlarımın olduğu maden şans artırıcılı loncaya sahip olmaktı. Ortalama bir ayda 340 m biriktirerek bir Yıldırım 2 aldım ve devamı geldi. İzlenecek en mantıklı yol da budur. Holde geçirdiğin her dakika paradır. :D
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

HollyShit yazdı: 08 Tem 2017 00:22 Selamlar öncelikle.

Arkadaşlar eski karakterimi tekrar düzenlemeye karar verdim bu güncelleme dolayısıyla. Plus paket ve hiçbir tılsım yok. GB setleri de yarım yamalak.

Setleri kasmam için de öncelikle tılsım kasmam gerekiyor malum. Y2 veya M1 tanesi 350m civarıymış Kuklacı'da.

Benim bu parayı kasabilmem için maden harici ne yapmam gerekir? Hol'de çöp al-sat yapıyorum. Ne maden düşüyor ne salgı vesaire. Durum ve gidişat baya kötü.
Eğer holdekilere gücün yetmiyorsa sıkıntı yaşıyorsan kara cin mağarası meran gibi yerlerde plus alıp kasmanı tavsiye ederim holde slotlara vuruyordum teker teker kesebiliyordum sıkıldım merana geçtim 1 haftada 80m kastım tavsiye ederim. Bazen de akreplere geçiyorum yeraltındaki onlardan düşen klorotoksinler de çok yararlı oluyor.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Whxper yazdı: 09 Tem 2017 01:05

Arkadaşlar eski karakterimi tekrar düzenlemeye karar verdim bu güncelleme dolayısıyla. Plus paket ve hiçbir tılsım yok. GB setleri de yarım yamalak.

Setleri kasmam için de öncelikle tılsım kasmam gerekiyor malum. Y2 veya M1 tanesi 350m civarıymış Kuklacı'da.

Benim bu parayı kasabilmem için maden harici ne yapmam gerekir? Hol'de çöp al-sat yapıyorum. Ne maden düşüyor ne salgı vesaire. Durum ve gidişat baya kötü.
Eğer holdekilere gücün yetmiyorsa sıkıntı yaşıyorsan kara cin mağarası meran gibi yerlerde plus alıp kasmanı tavsiye ederim holde slotlara vuruyordum teker teker kesebiliyordum sıkıldım merana geçtim 1 haftada 80m kastım tavsiye ederim. Bazen de akreplere geçiyorum yeraltındaki onlardan düşen klorotoksinler de çok yararlı oluyor.
Meranda ne kasıyorsunuz? Çöpleri al, sat zor olmuyor mu? NPC'ler çok uzakta diye hatırlıyorum.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

HollyShit yazdı: 09 Tem 2017 12:43
Whxper yazdı: 09 Tem 2017 01:05

Meranda ne kasıyorsunuz? Çöpleri al, sat zor olmuyor mu? NPC'ler çok uzakta diye hatırlıyorum.
Eğer bi loncadaysan kolay oluyor ışınlanarak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön