Selamlar öncelikle.
Arkadaşlar eski karakterimi tekrar düzenlemeye karar verdim bu güncelleme dolayısıyla. Plus paket ve hiçbir tılsım yok. GB setleri de yarım yamalak.
Setleri kasmam için de öncelikle tılsım kasmam gerekiyor malum. Y2 veya M1 tanesi 350m civarıymış Kuklacı'da.
Benim bu parayı kasabilmem için maden harici ne yapmam gerekir? Hol'de çöp al-sat yapıyorum. Ne maden düşüyor ne salgı vesaire. Durum ve gidişat baya kötü.
Karakter Dizilimi ve Tılsımlar Hk.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter Dizilimi ve Tılsımlar Hk.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Karakter Dizilimi ve Tılsımlar Hk.
Para kasmanın en etkili ve kısa vadede çok kar elde etmenin bazı yolları ;
1) Yeraltı Büyük Hol vb yerlerde kasayı zırhla doldurarak para kasmak
2)Malzemelerini alabildiğin kadar ucuzdan alarak Çemberlitaşın tıkla üret itemlerini satmak ( Aralarında en hızlı ve çok kazandıran yol)
3)Karizma satmak anlaşmalı ve naylon kp sisteminden sonra eskimiş olsada sabırsız kişiler hala karizma alır (En çok uğraştıran yöntem)
4)Klorotoksin kasmak plusluysan kolay düşer ama alıcısını bulmak zordur her sunucuda ortalama 1 m den gider
5)Kız taklidi veya yağmacı cin görevini üstlenerek etraftan faydalanmak (Günümüz ikv oyuncularının sıklıkla kullandıgı yöntem)
1) Yeraltı Büyük Hol vb yerlerde kasayı zırhla doldurarak para kasmak
2)Malzemelerini alabildiğin kadar ucuzdan alarak Çemberlitaşın tıkla üret itemlerini satmak ( Aralarında en hızlı ve çok kazandıran yol)
3)Karizma satmak anlaşmalı ve naylon kp sisteminden sonra eskimiş olsada sabırsız kişiler hala karizma alır (En çok uğraştıran yöntem)
4)Klorotoksin kasmak plusluysan kolay düşer ama alıcısını bulmak zordur her sunucuda ortalama 1 m den gider
5)Kız taklidi veya yağmacı cin görevini üstlenerek etraftan faydalanmak (Günümüz ikv oyuncularının sıklıkla kullandıgı yöntem)

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Plus olmadan çok zor. Önerebileceğim en karlı iş paraya kıyıp plus al. Ticaret yapacaksan klandan ve bölgeden yazamadan aşama kaydedemezsin. Ayrıca sabırlı olman lazım. Belki 3-4 ay hiç bir şey yapamayacaksın ama 3-4 ay sonunda elde ettiğin sermaye ile ticareti büyütür tılsımları dizmeye başlarsın.
Bölgeye yazamadan aldığın klorotoksini satmak bile sıkıntı oluyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Acı ama gerçek. Tecrübemle sabit.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Piyasayı iyi kovala, Reta'nın dediği gibi ucuzdan al.
Bir çok konuya yazdım.Yine yazıyorum umarım okuyanlar bıkmamıştır benden
Kendi izlediğim yol ;
Büyük Hol Gönül'ün orada köprüde sağ ve sol tarafdaki akrep ve örümcekleri sürekli kesmelisin.
(Veya çemberci olup kuyularda da kesebilirsin.1.seviye tılsımlar ve 1200 civarı ateş bile yeterli olur.Ben köprüde rahattım.)
Düşen Peptit ve Salgıları satarsın.
Düşen eşyaları Gönül'e satarsın.
Günde 5m kasarsan.(2 peptit parası) ayda 150m yapar.Günde 10m kasarsan ayda 300m yapar.
Kimisi yaratık kesmeyi sever kimisi maden çekmeyi.Ne olursa olsun günlük bir para kazanmayı hedeflerseniz amacınıza ulaşırsınız.Bir oyuncu günde 5m rahat kasabilir diye düşünüyorum.Çoğu kişi oyuna sıfırdan başlayan tutunamaz , tılsım alamaz diyor ama ben bu taktikle 3 şaheser ürettim, 1 tılsım aldım.Ve oldukça basit.Bu programı bozmadan sabırla devam ederseniz istediğiniz her eşyayı, tılsımı elde edebilirsiniz.
Kendi izlediğim yol ;
Büyük Hol Gönül'ün orada köprüde sağ ve sol tarafdaki akrep ve örümcekleri sürekli kesmelisin.
(Veya çemberci olup kuyularda da kesebilirsin.1.seviye tılsımlar ve 1200 civarı ateş bile yeterli olur.Ben köprüde rahattım.)
Günde 5m kasarsan.(2 peptit parası) ayda 150m yapar.Günde 10m kasarsan ayda 300m yapar.
Kimisi yaratık kesmeyi sever kimisi maden çekmeyi.Ne olursa olsun günlük bir para kazanmayı hedeflerseniz amacınıza ulaşırsınız.Bir oyuncu günde 5m rahat kasabilir diye düşünüyorum.Çoğu kişi oyuna sıfırdan başlayan tutunamaz , tılsım alamaz diyor ama ben bu taktikle 3 şaheser ürettim, 1 tılsım aldım.Ve oldukça basit.Bu programı bozmadan sabırla devam ederseniz istediğiniz her eşyayı, tılsımı elde edebilirsiniz.
Tebrik ederim dostum, güzel bir fikir olmuş. Transformatör itemlerimin eksik olması nedeniyle Cehennem'leri takıp bunu deneyebilirim, teşekkürler.Serinplay yazdı: ↑08 Tem 2017 10:21 Bir çok konuya yazdım.Yine yazıyorum umarım okuyanlar bıkmamıştır benden![]()
Kendi izlediğim yol ;
Plus paket al, kasanı tamamen boşalt, hole in, maden çekerek hayvanları kes, çöpleri topla ve sat.. En fazla 1 hafta sonra çok güzel yüklü miktarda paran olacaktıHollyShit yazdı: ↑08 Tem 2017 00:22 Selamlar öncelikle.
Arkadaşlar eski karakterimi tekrar düzenlemeye karar verdim bu güncelleme dolayısıyla. Plus paket ve hiçbir tılsım yok. GB setleri de yarım yamalak.
Setleri kasmam için de öncelikle tılsım kasmam gerekiyor malum. Y2 veya M1 tanesi 350m civarıymış Kuklacı'da.
Benim bu parayı kasabilmem için maden harici ne yapmam gerekir? Hol'de çöp al-sat yapıyorum. Ne maden düşüyor ne salgı vesaire. Durum ve gidişat baya kötü.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN