Grup Bölgeleri Hk.
-
VakitGeliyor
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Re: Grup Bölgeleri Hk.
Sığınak migrat ilk geldiğinde mısırda sığınak girmek için boydan boya 300 kişi olurdu adım atacak yer olmazdı. Hey gidi günler. Bu gb ler bencede gelmemeliydi. Hadi gb geldi tamam bari tılsım sistemini getirmeseydin. Daha önce ikv oynamamış ilk kez başlayacak olan adam oyuna tutunamaz bırakır. Macerası en fazla 49 oluncaya kadar sürer. 49 olur bırakır. Eski oyuncu olupta bir birikimi,dizili karakteri,tılsımı olmayan adamda tutunamaz. Yeni başlayacak oyuncuların hiçbiri bir tılsım için 2 ay maden yatmaz. Kaldı ki sadece m1 de yeterli olmuyor m23 şart koşuyorlar. m1 m23 kıyamet asa bunlar için aylarca maden yatacak yeni oyuncu varsa helal olsun.
Son 5 yıldır IKV reklamları şu şekilde olmalıydı:
HEMEN 49. SEVİYEYE KADAR ÜCRETSİZ DEMOMUZU OYNA ARKADAŞIN YOK MU BAŞKA OYUN OYNA! HEMEN BU MACERAYA KATIL.
İlla sülale ile mi başlamamız gerekiyor artık sığınak migrat atmak için anlamıyorum. Emek sarfedip 0'dan hesap açıp onu full yapmak için dilenicez yani peki.
HEMEN 49. SEVİYEYE KADAR ÜCRETSİZ DEMOMUZU OYNA ARKADAŞIN YOK MU BAŞKA OYUN OYNA! HEMEN BU MACERAYA KATIL.
İlla sülale ile mi başlamamız gerekiyor artık sığınak migrat atmak için anlamıyorum. Emek sarfedip 0'dan hesap açıp onu full yapmak için dilenicez yani peki.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Plafect00 yazdı: ↑03 Tem 2017 14:17 Ben eski, güçlü günlerimde sığınak atacağım zaman sadece şifacı arardım. Çarşıda kim varsa alır giderdim. Zaten y2 sahibiydim, hasarımda 1700 civarındaydı. Abartmaya gerek yok. 15 dakkada bitiyordu. 4y2 olunca kaç dakkada bitiyor ? 10 mu? 5 dakka için mi millet klandan "anırıyor". Zaten 4 y2 grup toplamak yarım saat sürüyor, ben iki defa keserim. Sonra efendim yeni yeni fanteziler. Migrata met 23 m1 adam aramak nasıl bir vocdansızlıktır. Ben zamanında -tılsımlar çıktıktan 2 yıl falan sonra- Xe düşük hasarlı tılsımsız grup kurdum, kestik, çıktık. Aslan gibi de kesim yaptık. Uzun sürdü ama çok daha güzeldi. Bu oyuna en büyük eziyeti oyuncular yapıyor.
Eline sağlık,böylesine büyük bir sorun ancak bu kadar kısa ve öz anlatılırdı,anlayana..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Bu konu defalarca kez forumlarda açılıyor. Güzel,eyvallah. Açan kişiler genellikle bu konudan muzdarip kişiler oluyor, sözüm meclisten dışarı. Dediğiniz çoğu şey mantıklı, ama bazı konularda yanlışsınız bence. Elinizi vicdanınıza koyun,oyuna güncelleme gelmeyeli kaç sene oldu ? Artık oyundan alacağı olan çok az oyuncu var. Çoğu kişide oyundan sıkılıp oyunu bıraktı zaten. Şimdi böyle bi ahir zamanda oyuna giren insan kenan junon çt her neyse atıyorsa bu ya lonca için ya arkadaş için ya da canı sıkılmıştır sağlam grupla gitmek istediği için. Böyle bi zamanda sizde o m23 m1 li çarların başında otursanız sizde güneş asalı adamı almazdınız. Elinizi vicdanınıza koyun dedim
İyi Forumlar..
İyi Forumlar..

R A M M S T E İ N N N
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
''Grupta boş yer varsa şalterci geleyim mi?''
''Boş yer varsa geleyim mi, görevim var?''
''Sığınağa gidecek var mı?''
''Migrata geleyim mi, görevim var?''
Bazı insanlara yukarıdakileri yazarsın da onlar sana cevap vermeye tenezzül etmez.
Sen yanlış insanlara denk gelmişsin. Arkadaşlık ilişkilerini iyi tut. Meteorit 1 tılsımı olmadan bile çemberlitaşa gidersin.
Sığınak, Migrat halt etmiş.
Ayrıca bu oyun emek isteyen bir oyun kardeşim. Başarılı olmak istiyorsan saatlerini geçireceksin bu oyunda. Yapacak başka bir şey yok.
''Boş yer varsa geleyim mi, görevim var?''
''Sığınağa gidecek var mı?''
''Migrata geleyim mi, görevim var?''
Bazı insanlara yukarıdakileri yazarsın da onlar sana cevap vermeye tenezzül etmez.
Sen yanlış insanlara denk gelmişsin. Arkadaşlık ilişkilerini iyi tut. Meteorit 1 tılsımı olmadan bile çemberlitaşa gidersin.
Sığınak, Migrat halt etmiş.
Ayrıca bu oyun emek isteyen bir oyun kardeşim. Başarılı olmak istiyorsan saatlerini geçireceksin bu oyunda. Yapacak başka bir şey yok.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Eline, ağzına sağlık dostum.Plafect00 yazdı: ↑03 Tem 2017 14:17 Ben eski, güçlü günlerimde sığınak atacağım zaman sadece şifacı arardım. Çarşıda kim varsa alır giderdim. Zaten y2 sahibiydim, hasarımda 1700 civarındaydı. Abartmaya gerek yok. 15 dakkada bitiyordu. 4y2 olunca kaç dakkada bitiyor ? 10 mu? 5 dakka için mi millet klandan "anırıyor". Zaten 4 y2 grup toplamak yarım saat sürüyor, ben iki defa keserim. Sonra efendim yeni yeni fanteziler. Migrata met 23 m1 adam aramak nasıl bir vocdansızlıktır. Ben zamanında -tılsımlar çıktıktan 2 yıl falan sonra- Xe düşük hasarlı tılsımsız grup kurdum, kestik, çıktık. Aslan gibi de kesim yaptık. Uzun sürdü ama çok daha güzeldi. Bu oyuna en büyük eziyeti oyuncular yapıyor.
Ben oturduğum yerden her şey olsun demiyorum ki elimden gelen her şeyi yapıyorum ama maalesef nucleus yüzük üretilmiyor. Ne yapayım adama diyorum ki grupta 3 y2 var benim de elek 1400 civarı neyine yetmiyor migratta. Diyor ki m1 m23 lazım. Hani üretmesem eyvallah da zamanında ejder asa ya çabaladım gece gündüz demeden bu bölgeler için. Hani çemberlitaşta isteyin m1 m23 temiz olsun diye ama junona giremiyorum hocam tek başıma oyun da mı oynayamacağım. Teşkilat'ta oyuna yeni başlayan çok fazla kişi var. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum görevlerine. Onlar da 49 olunca bu sıkıntıyı yaşasın istemem.
Hocam inan bana ben bu elimde hiçbir tılsım olmayan halimle bile takımda 1 y2 olduğunda diğerleri güneş asalı büyücü alıyorum. Pek de farkı olmuyor y2 topluyor onlar dk atıyor. Bu abartı ne anlamıyorum herkesin oyundan zevk alması gerek. Evet bence de oyuncuların hatası büyük ama oyunun bu hale gelmesinin nedeni tılsımlar bence. Ve güncelleme haberini duyan herkes oyuna başlıyor. Teşkilat'ta her gün 10 tane adam görüyorum geçen günden seviyeleri daha da artmış. Ama işte biz bıktırıyoruz adamları oyundan 49 olduğunda biz itiyoruz tılsımlı tılsımsız diyeLeqendyyy yazdı: ↑06 Tem 2017 03:48 Bu konu defalarca kez forumlarda açılıyor. Güzel,eyvallah. Açan kişiler genellikle bu konudan muzdarip kişiler oluyor, sözüm meclisten dışarı. Dediğiniz çoğu şey mantıklı, ama bazı konularda yanlışsınız bence. Elinizi vicdanınıza koyun,oyuna güncelleme gelmeyeli kaç sene oldu ? Artık oyundan alacağı olan çok az oyuncu var. Çoğu kişide oyundan sıkılıp oyunu bıraktı zaten. Şimdi böyle bi ahir zamanda oyuna giren insan kenan junon çt her neyse atıyorsa bu ya lonca için ya arkadaş için ya da canı sıkılmıştır sağlam grupla gitmek istediği için. Böyle bi zamanda sizde o m23 m1 li çarların başında otursanız sizde güneş asalı adamı almazdınız. Elinizi vicdanınıza koyun dedim![]()
İyi Forumlar..
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu durum uzun zaman gelmeyen güncellemeyle ilgili dostum. Seneler oldu her oyuncu eksiksiz sayılır neredeyse. Haliyle eski bölgeler unutuldu bu oyuncuların suçu değil.