Grup Bölgeleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Grup Bölgeleri Hk.

Mesaj gönderen Whxper »

Selamlar herkese, Bence ikvde bazı saçmalıklar var hani bu oyunculardan da kaynaklanıyor olabilir. Bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama sığınak migrat unutuldu artık herkes full çember bile girmeyecek neredeyse. Bir büyücü düşünelim oyuna yeni başlamış. 49 lvl falan oluyor işte geliyor sığınak girmek istiyor arkadaşı yok. Etrafta beni sığınağa götür diye dilenecek değil ki dilense de yardım eden çıkmaz herkesin işi gücü var. Sığınağa grup çıkınca da y2 arıyorlar. Hani bu durum IKV yi şeye getirdi arkadaşın yoksa grup bölgesi bile giremiyorsun. Hadi şimdi diyeceksiniz trans asa üretsin falan. Adamın gece gündüz maden topladığını düşünün sarraf lokman vermiş falan. Malzemeleri bitiyor bu sefer de silahtar olması için çemberlitaş kutu alması gerek. Hani bak çemberlitaşa tılsım istemelerini anlıyorum ama lütfen şu sığınak migrat hızlı olsun diye işleri zorlaştırmayalım yetkililerin bu konuda yapabileceği tek şey çemberlitaş kutu almadan üretimlerin sıfırlanabilmesi.Bu konuda bir şey yapılması lazım gerek oyuncular gerek yetkililer olsun.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: Grup Bölgeleri Hk.

Mesaj gönderen saglam »

Whxper yazdı: 03 Tem 2017 10:42 Selamlar herkese, Bence ikvde bazı saçmalıklar var hani bu oyunculardan da kaynaklanıyor olabilir. Bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama sığınak migrat unutuldu artık herkes full çember bile girmeyecek neredeyse. Bir büyücü düşünelim oyuna yeni başlamış. 49 lvl falan oluyor işte geliyor sığınak girmek istiyor arkadaşı yok. Etrafta beni sığınağa götür diye dilenecek değil ki dilense de yardım eden çıkmaz herkesin işi gücü var. Sığınağa grup çıkınca da y2 arıyorlar. Hani bu durum IKV yi şeye getirdi arkadaşın yoksa grup bölgesi bile giremiyorsun. Hadi şimdi diyeceksiniz trans asa üretsin falan. Adamın gece gündüz maden topladığını düşünün sarraf lokman vermiş falan. Malzemeleri bitiyor bu sefer de silahtar olması için çemberlitaş kutu alması gerek. Hani bak çemberlitaşa tılsım istemelerini anlıyorum ama lütfen şu sığınak migrat hızlı olsun diye işleri zorlaştırmayalım yetkililerin bu konuda yapabileceği tek şey çemberlitaş kutu almadan üretimlerin sıfırlanabilmesi.Bu konuda bir şey yapılması lazım gerek oyuncular gerek yetkililer olsun.
doğru diyosun her grubun en az 1 "güçsüz" oyuncusunun olması gerekiyor.Ama onun içinde önceki bölgelerden üstünü fullemiş olmalı ki hatrı sayılır bir hasarı olsun
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sığınak ve migrata boş adam alınıyor da savaşçı için bazen sorun olabiliyor. Çt'yi zaten biliyorsunuz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

tamamiyle gb lerin kalkmasından yanayım. aynı şey benim için de geçerli olabiliyor, hoşgörüsüz ukala megaloman insanlara az mı göz yumduk
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Kenan'ın ilk zamanlarında falan bodoslama girdiğimiz zamanları özledim gerçekten hani tamam yine elek i fazla olanı tercih et ama sığınak migrat herkesin hakkı böyle yaparak bölgelere kimseleri almayarak oyundan soğutmaktan başka bir şey yapmayız ki 1 y2 olsun diğerleri varsa ortalıkta full olmayanlardan olsun. Maratonlu y2 zaten tek başına bile bitirir ki kenanı olay başlayanlar öğrensin oyundan soğumasın
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Whxper yazdı: 03 Tem 2017 11:57 Kenan'ın ilk zamanlarında falan bodoslama girdiğimiz zamanları özledim gerçekten hani tamam yine elek i fazla olanı tercih et ama sığınak migrat herkesin hakkı böyle yaparak bölgelere kimseleri almayarak oyundan soğutmaktan başka bir şey yapmayız ki 1 y2 olsun diğerleri varsa ortalıkta full olmayanlardan olsun. Maratonlu y2 zaten tek başına bile bitirir ki kenanı olay başlayanlar öğrensin oyundan soğumasın
Normalde öylesine kenan'a girenler zaten bir ta da iki y2 alıp geri kalan 3-4 kişilik yeri ihtiyacı olanlarla dolduruyor. 3 y2 olsun vasıfsız adam gelmesin diyenler yan karakterine eşya düşürmeye çalışanlar..
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

1800 civarı fizik var. 4 yıldır oynamadığım için haliyle Meteorit 1 veya Sığınak, Migrat için Yıldırım 2 tılsımım da yok. Üretmek benim için şu an çok külfetli. Sonuçta oyuna uzun zaman ayırmam gerek, Transformatör setimi tamamlamadan çok fazla bir etkisi olmayacak Yıldırım 2'nin para kasmak için.

Plus paket yok, lonca yok, yardım yok. Böyle durumda yeni oyuncuların veya oyuna tekrar başlayan oyuncuların sorunları çok büyük. Dün 8 gruba yazdım fakat tılsım olmadığı için hatta ve hatta 1800 olduğum için alınmadım.

7 saatte Gaffar kestiğim günleri özlüyorum..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

HollyShit yazdı: 03 Tem 2017 13:43 1800 civarı fizik var. 4 yıldır oynamadığım için haliyle Meteorit 1 veya Sığınak, Migrat için Yıldırım 2 tılsımım da yok. Üretmek benim için şu an çok külfetli. Sonuçta oyuna uzun zaman ayırmam gerek, Transformatör setimi tamamlamadan çok fazla bir etkisi olmayacak Yıldırım 2'nin para kasmak için.

Plus paket yok, lonca yok, yardım yok. Böyle durumda yeni oyuncuların veya oyuna tekrar başlayan oyuncuların sorunları çok büyük. Dün 8 gruba yazdım fakat tılsım olmadığı için hatta ve hatta 1800 olduğum için alınmadım.

7 saatte Gaffar kestiğim günleri özlüyorum..
Aynen öyle ben de bundan bahsediyorum.
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Whxper yazdı: 03 Tem 2017 10:42 Selamlar herkese, Bence ikvde bazı saçmalıklar var hani bu oyunculardan da kaynaklanıyor olabilir. Bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama sığınak migrat unutuldu artık herkes full çember bile girmeyecek neredeyse. Bir büyücü düşünelim oyuna yeni başlamış. 49 lvl falan oluyor işte geliyor sığınak girmek istiyor arkadaşı yok. Etrafta beni sığınağa götür diye dilenecek değil ki dilense de yardım eden çıkmaz herkesin işi gücü var. Sığınağa grup çıkınca da y2 arıyorlar. Hani bu durum IKV yi şeye getirdi arkadaşın yoksa grup bölgesi bile giremiyorsun. Hadi şimdi diyeceksiniz trans asa üretsin falan. Adamın gece gündüz maden topladığını düşünün sarraf lokman vermiş falan. Malzemeleri bitiyor bu sefer de silahtar olması için çemberlitaş kutu alması gerek. Hani bak çemberlitaşa tılsım istemelerini anlıyorum ama lütfen şu sığınak migrat hızlı olsun diye işleri zorlaştırmayalım yetkililerin bu konuda yapabileceği tek şey çemberlitaş kutu almadan üretimlerin sıfırlanabilmesi.Bu konuda bir şey yapılması lazım gerek oyuncular gerek yetkililer olsun.

Yanlışın var dostum Eminönü sunucusunda en yakın örneği vereyim daha dün akşam 10 el kenan attık. Her el klana sıradan büyücü çağırdık itemsiz. Bunun dışında Sürekli olarak klanı takip eder mısırda beklersen çok rahat şartelci olarak grup bulabilirsin. Sınıf farketmez hemde. Çemberlitaş için ise elimden geldiğince her grubumuzda 1 adet güneş asalı bulıundurmaya çalışıyoruz. Çemberlitaş için dediklerin doğru ama junon kenan için çok rahat girebilirsin :slightly_smiling_face:
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Ben eski, güçlü günlerimde sığınak atacağım zaman sadece şifacı arardım. Çarşıda kim varsa alır giderdim. Zaten y2 sahibiydim, hasarımda 1700 civarındaydı. Abartmaya gerek yok. 15 dakkada bitiyordu. 4y2 olunca kaç dakkada bitiyor ? 10 mu? 5 dakka için mi millet klandan "anırıyor". Zaten 4 y2 grup toplamak yarım saat sürüyor, ben iki defa keserim. Sonra efendim yeni yeni fanteziler. Migrata met 23 m1 adam aramak nasıl bir vocdansızlıktır. Ben zamanında -tılsımlar çıktıktan 2 yıl falan sonra- Xe düşük hasarlı tılsımsız grup kurdum, kestik, çıktık. Aslan gibi de kesim yaptık. Uzun sürdü ama çok daha güzeldi. Bu oyuna en büyük eziyeti oyuncular yapıyor.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön