IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Re: IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI

Mesaj gönderen Rudboy »

teqgar yazdı: 05 Tem 2017 14:23 eskiler bilir antreponun karşısına bugla mı ne bakıyorduk gözüküyordu karşı şehir
Köprünün devamını diyorsun sanırım dostum evet görünebiliyordu. Buda bizim tahminlerimizce karaköy gelebilir gibi bir ihtimal ortaya çıkartıyor. Kısmet bekleyelim görelim ne diyelim :relaxed:
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:43
Serinplay yazdı: 05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Makine budur ;

Resim

Görevi hurdaları eritmektir.Çemberlitaş'taki yeri burası ;

Resim
Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldım
Adamlar oyunu yapıyor, bölge vesaire ekliyor, düzenli olmasa da geliştirmeye çalışıyorlar. Nasıl üstünden çekemez.

Ayrıca bu konu G.O.R.A'daki sahneye döndü: "Yetişkin içerikli filmler yazıyorsun, bilim kurgu seviyorsun, barın var Raggy, Bob Marley gibi takılıyorsun ama macerayı sevmiyorsun, hocam bırak Allah aşkına."
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:21
Rudboy yazdı: 05 Tem 2017 13:14
noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:03 Arkadaşlar Çemberlitaş teaserinda dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu, ilk defa bu kadar açık bir kanıt görüyorum sizinle de paylasmak istedim, ayrıntılı açıklaması ve ispatlaması için link bu >>> TIKLAYIN

Resim
Yanıldın dostum o gördüğün yer Gbmx yolundaki ilk şartelin başlangıç kısmı. Sadece görüntü senin görüş açının dışında daha bir üst kademeden çekildiği için sana farklı gelmiş. Dikkatli bakarsan demek istediğimi anlarsın. :) :)
Gbmx yolundaki ilk sartel çemberlitaş anıtının orada başlıyor :) IKV orjinal videoları teaserları karakterleri görünmez yaparak cekiliyor. Yani oraya bir karakterin çıkması için yol olmalı
Yola gerek yok.Bilakis move komutu ile yöneticiler istedikleri yere karakteri ışınlayabiliyor.Daha önce babalide girişdeki üst kuleye ışınlananlar veya babalinin tam ortasında üstteki kafese ışınlananları görmüşsünüzdür
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Ufkabakanın tepesine de ışınlananlar var :)
Yani yola gerek yok senin giremediğin çıkamadığın her yere komutla çıkılabililiyor
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Serinplay yazdı: 05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Makine budur ;

Resim

Görevi hurdaları eritmektir.Çemberlitaş'taki yeri burası ;

Resim
Yine doğru söylüyor bu herif. :)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

resp0nse yazdı: 05 Tem 2017 19:29 Ufkabakanın tepesine de ışınlananlar var :)
Yani yola gerek yok senin giremediğin çıkamadığın her yere komutla çıkılabililiyor
ya o zaman teaser videolarını neden ucarak cekmıyorlar da karakterı gorunmez yapıp cekıyolar çok saçma teaserda yapılan :D
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön