IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI
Arkadaşlar Çemberlitaş teaserinda dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu, ilk defa bu kadar açık bir kanıt görüyorum sizinle de paylasmak istedim, ayrıntılı açıklaması ve ispatlaması için link bu >>> TIKLAYIN

Re: IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI
Yanıldın dostum o gördüğün yer Gbmx yolundaki ilk şartelin başlangıç kısmı. Sadece görüntü senin görüş açının dışında daha bir üst kademeden çekildiği için sana farklı gelmiş. Dikkatli bakarsan demek istediğimi anlarsın.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bunlar için erken arkadaşlar, biraz daha sabır şöyle bir 3 ay geçsin de .
kedi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

Gbmx yolundaki ilk sartel çemberlitaş anıtının orada başlıyor
Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Makine budur ;

Görevi hurdaları eritmektir.Çemberlitaş'taki yeri burası ;

Makine budur ;

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldımSerinplay yazdı: ↑05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Makine budur ;
![]()
noctiluca yazdı: ↑05 Tem 2017 13:43Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldımSerinplay yazdı: ↑05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Makine budur ;
![]()
hayır yönetciler istenilen xxxx,xxx kordinatlarına ışınlanabilmekte istenilen alanı yürümeye açabilmektedir.
en basit örneği turnuva savaşlarını sivri'de denizin ortasında yaptırmaları'dır yürüme yeri yok gitmem mümkün değil normal şartlarda.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Dostum adamlar oyunu yapan kişiler ellerinde oyun motoru var.Oyun motorunda istediği gibi dolaşabilir nasıl imkansız olsun
- teqgar
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: binsekizyüzseksenbir
eskiler bilir antreponun karşısına bugla mı ne bakıyorduk gözüküyordu karşı şehir
noctiluca yazdı: ↑05 Tem 2017 13:43Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldımSerinplay yazdı: ↑05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Makine budur ;
![]()
İmkansız mı ? Bunu cidden düşünerek ve inanarak mı yazdın ??
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez