IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI

Mesaj gönderen noctiluca »

Arkadaşlar Çemberlitaş teaserinda dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu, ilk defa bu kadar açık bir kanıt görüyorum sizinle de paylasmak istedim, ayrıntılı açıklaması ve ispatlaması için link bu >>> TIKLAYIN

Resim
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Re: IKV YENI BOLGENIN ILK GORUNTULERI

Mesaj gönderen Rudboy »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:03 Arkadaşlar Çemberlitaş teaserinda dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu, ilk defa bu kadar açık bir kanıt görüyorum sizinle de paylasmak istedim, ayrıntılı açıklaması ve ispatlaması için link bu >>> TIKLAYIN

Resim
Yanıldın dostum o gördüğün yer Gbmx yolundaki ilk şartelin başlangıç kısmı. Sadece görüntü senin görüş açının dışında daha bir üst kademeden çekildiği için sana farklı gelmiş. Dikkatli bakarsan demek istediğimi anlarsın. :) :)
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bunlar için erken arkadaşlar, biraz daha sabır şöyle bir 3 ay geçsin de .
kedi
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Rudboy yazdı: 05 Tem 2017 13:14
noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:03 Arkadaşlar Çemberlitaş teaserinda dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu, ilk defa bu kadar açık bir kanıt görüyorum sizinle de paylasmak istedim, ayrıntılı açıklaması ve ispatlaması için link bu >>> TIKLAYIN

Resim
Yanıldın dostum o gördüğün yer Gbmx yolundaki ilk şartelin başlangıç kısmı. Sadece görüntü senin görüş açının dışında daha bir üst kademeden çekildiği için sana farklı gelmiş. Dikkatli bakarsan demek istediğimi anlarsın. :) :)
Gbmx yolundaki ilk sartel çemberlitaş anıtının orada başlıyor :) IKV orjinal videoları teaserları karakterleri görünmez yaparak cekiliyor. Yani oraya bir karakterin çıkması için yol olmalı
Resim

Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Makine budur ;

Resim

Görevi hurdaları eritmektir.Çemberlitaş'taki yeri burası ;

Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Serinplay yazdı: 05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Makine budur ;

Resim

Resim
Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldım
Resim

Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:43
Serinplay yazdı: 05 Tem 2017 13:30 Sol tarafta bulunan ilk Erg Küresi'ne giderken solda bulunan devasa makinenin (içinde fırın var) tepesinden çekilmiş bir görüntüdür ve Çemberlitaş'a aittir.Yeni bölge ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Makine budur ;

Resim

Resim
Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldım

hayır yönetciler istenilen xxxx,xxx kordinatlarına ışınlanabilmekte istenilen alanı yürümeye açabilmektedir.

en basit örneği turnuva savaşlarını sivri'de denizin ortasında yaptırmaları'dır yürüme yeri yok gitmem mümkün değil normal şartlarda.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:43 Ustunden fotograf cekilmesi imkansiz yetkililer bile her videoyu karakterleri yuruterek cekiyor ben ona takıldım
Dostum adamlar oyunu yapan kişiler ellerinde oyun motoru var.Oyun motorunda istediği gibi dolaşabilir nasıl imkansız olsun :grin: Dikkat edersen videodaki bazı sahneler karakter ile gezerek çekilemeyecek yükseklikten çekilmiş.
Kullanıcı avatarı
teqgar
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: binsekizyüzseksenbir

Mesaj gönderen teqgar »

eskiler bilir antreponun karşısına bugla mı ne bakıyorduk gözüküyordu karşı şehir
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

noctiluca yazdı: 05 Tem 2017 13:43

Makine budur ;

Resim

Resim

İmkansız mı ? Bunu cidden düşünerek ve inanarak mı yazdın ?? :') :') Adamlar bu oyundaki yerdeki taşın tozuna kadar kendileri yaptı. Misal sana bir örnek yılların oyunu cs 1.6 da halif life da rahatlıkla hile yazıp havada uçabiliyorsun değil mi :grin: :grin: Adam kendi oyununda yetkili olduğu halde neden senin çıkamayacağın bir yere erişim sağlayamasın ki ? :') :') Neyse çok güldük işin aslı şu dostum göstermiş olduğun yer çemberlitaşa ait bir yer.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön