Ben de çok heyecanlıyım ve heyecandan tarihçe bölümünü okuyorum tekrardanWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 00:48O zamanları iyi hatırlıyorum çifte ile arz kaleden çıkarmazdık arzlarıYafp yazdı: ↑02 Tem 2017 00:45 Çok ilginç ya hiçbir zaman çok ciddi bir arkadaş ortamıyla oynamadım, buradaki ciddiden kastım hani çok uzun vakit geçirdiğim. 39 seviye döneminde oyuna girip sadece bölgedeki yazışmaları okurdum bir dönem, akçe vesaire yoktu sadece plus paketi mevcuttu, mobil ödeme ile alırdımÜzücü şimdi bu tip olayların zamanla git gide artması, umarım gerçekten iyi niyetli insanlarla kafa dağıtmak için, tatlı bir rekabetle oyuna dönüş yaparım. Ve umarım forumda, oyunda okuduğumuz olaylar sadece yanlış anlaşılmalardan ibarettir
![]()
güzel günlerdi inşallah yeni güncellemeyle güzel şeyler olacak ben de çok heyecanlıyım
![]()
Sunucu Dolulukları: Hangi Sunucuda Oyuna Dönülmeli
Re: Sunucu Dolulukları: Hangi Sunucuda Oyuna Dönülmeli
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Beni de oyunda görürsen Nickim:Seliman yardımcı olabilirim,kurduğumdan beri nick değişmedim zaten tanıyanlar bilir.
Beni de oyunda görürsen Nickim:Seliman yardımcı olabilirim,kurduğumdan beri nick değişmedim zaten tanıyanlar bilir.
Umarım olur yaYafp yazdı: ↑02 Tem 2017 00:53Ben de çok heyecanlıyım ve heyecandan tarihçe bölümünü okuyorum tekrardanWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 00:48O zamanları iyi hatırlıyorum çifte ile arz kaleden çıkarmazdık arzlarıYafp yazdı: ↑02 Tem 2017 00:45 Çok ilginç ya hiçbir zaman çok ciddi bir arkadaş ortamıyla oynamadım, buradaki ciddiden kastım hani çok uzun vakit geçirdiğim. 39 seviye döneminde oyuna girip sadece bölgedeki yazışmaları okurdum bir dönem, akçe vesaire yoktu sadece plus paketi mevcuttu, mobil ödeme ile alırdımÜzücü şimdi bu tip olayların zamanla git gide artması, umarım gerçekten iyi niyetli insanlarla kafa dağıtmak için, tatlı bir rekabetle oyuna dönüş yaparım. Ve umarım forumda, oyunda okuduğumuz olaylar sadece yanlış anlaşılmalardan ibarettir
![]()
güzel günlerdi inşallah yeni güncellemeyle güzel şeyler olacak ben de çok heyecanlıyım
![]()
, nostalji insanlara daima iyi gelmiştir çünkü gelecek bir bilinmezken geçmiş güvenebileceğimiz değişmeyecek bir şey
O günleri hatırladıkça o günlerin heyecanını hissediyor insan. Yeni güncelleme ile umarım İKV tekrar hak ettiği değeri görür ve kaliteli oyuncu kazanır. Uzun süredir İKV camiasında olan insanların çok keyifli vakit geçirdiğini biliyorum. Ne bu oyun ne de bu camia şu anki durumu hak etmiyor. Çoğumuz için üzücü olmasına rağmen yapılabilecek bir şey olduğunun farkında olmakta yarar var, özellikle güncellemeyle birlikte oyuna sahip çıkmak gerekir. Umarım çoğu kişi geri dönüş yapar
![]()
Hocam iyi de o lagla oynanmaz ki be cidden alıştınız mı çünkü 5 gün ard arda girdim bi gün için mi oluyor diye her gün oluyor lag sürekliyumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Cevap için teşekkürler.yumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Şimdilik Teşkilat sunucusunu tercih etmeyi düşünüyorum, Eminönü sunucusundaki lag sorunu beni rahatsız ediyor ama kim bilir, sunucu kalabalığı da ilgimi çekmiyor değil.
Teşekkür ederim
Evet, ben zaman zaman youtube üzerinden İKV müziklerini açıp dinlemişimdirWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 00:58Umarım olur yaYafp yazdı: ↑02 Tem 2017 00:53Ben de çok heyecanlıyım ve heyecandan tarihçe bölümünü okuyorum tekrardanWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 00:48O zamanları iyi hatırlıyorum çifte ile arz kaleden çıkarmazdık arzlarıYafp yazdı: ↑02 Tem 2017 00:45 Çok ilginç ya hiçbir zaman çok ciddi bir arkadaş ortamıyla oynamadım, buradaki ciddiden kastım hani çok uzun vakit geçirdiğim. 39 seviye döneminde oyuna girip sadece bölgedeki yazışmaları okurdum bir dönem, akçe vesaire yoktu sadece plus paketi mevcuttu, mobil ödeme ile alırdımÜzücü şimdi bu tip olayların zamanla git gide artması, umarım gerçekten iyi niyetli insanlarla kafa dağıtmak için, tatlı bir rekabetle oyuna dönüş yaparım. Ve umarım forumda, oyunda okuduğumuz olaylar sadece yanlış anlaşılmalardan ibarettir
![]()
![]()
, nostalji insanlara daima iyi gelmiştir çünkü gelecek bir bilinmezken geçmiş güvenebileceğimiz değişmeyecek bir şey
O günleri hatırladıkça o günlerin heyecanını hissediyor insan. Yeni güncelleme ile umarım İKV tekrar hak ettiği değeri görür ve kaliteli oyuncu kazanır. Uzun süredir İKV camiasında olan insanların çok keyifli vakit geçirdiğini biliyorum. Ne bu oyun ne de bu camia şu anki durumu hak etmiyor. Çoğumuz için üzücü olmasına rağmen yapılabilecek bir şey olduğunun farkında olmakta yarar var, özellikle güncellemeyle birlikte oyuna sahip çıkmak gerekir. Umarım çoğu kişi geri dönüş yapar
![]()
abim oynuyordu ben izliyordum o zamanlar geliyor aklıma şimdi büyüdük. Tarihte hiçbir oyun insanlarda bu kadar yer etmemiştir eminim yani. Balıkçı İdrisin oradaki müzik tüylerimi ürpertiyor be.
![]()
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
Bende lag yokWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 01:00Hocam iyi de o lagla oynanmaz ki be cidden alıştınız mı çünkü 5 gün ard arda girdim bi gün için mi oluyor diye her gün oluyor lag sürekliyumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Ufacık bir gecikme bile mevcut değil mi? Diğer sunucularla karşılaştırma yapınca Eminönü sunucusunda bir sıkıntı var gibi gözüküyor...yumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 01:07Bende lag yokWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 01:00Hocam iyi de o lagla oynanmaz ki be cidden alıştınız mı çünkü 5 gün ard arda girdim bi gün için mi oluyor diye her gün oluyor lag sürekliyumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Beni de oyunda görürsen Nickim:Seliman yardımcı olabilirim,kurduğumdan beri nick değişmedim zaten tanıyanlar bilir.![]()
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
Rahatsız edici düzeyde bi lag en son 3 sene önceydi.Yafp yazdı: ↑02 Tem 2017 01:36Ufacık bir gecikme bile mevcut değil mi? Diğer sunucularla karşılaştırma yapınca Eminönü sunucusunda bir sıkıntı var gibi gözüküyor...yumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 01:07Bende lag yokWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 01:00Hocam iyi de o lagla oynanmaz ki be cidden alıştınız mı çünkü 5 gün ard arda girdim bi gün için mi oluyor diye her gün oluyor lag sürekliyumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.
Beni de oyunda görürsen Nickim:Seliman yardımcı olabilirim,kurduğumdan beri nick değişmedim zaten tanıyanlar bilir.![]()
İlginç, diğer sunucularla karşılaştırdığımda Eminönü'ndeki farkı hissedebiliyorum halbuki.yumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 03:06Rahatsız edici düzeyde bi lag en son 3 sene önceydi.Yafp yazdı: ↑02 Tem 2017 01:36Ufacık bir gecikme bile mevcut değil mi? Diğer sunucularla karşılaştırma yapınca Eminönü sunucusunda bir sıkıntı var gibi gözüküyor...yumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 01:07Bende lag yokWhxper yazdı: ↑02 Tem 2017 01:00Hocam iyi de o lagla oynanmaz ki be cidden alıştınız mı çünkü 5 gün ard arda girdim bi gün için mi oluyor diye her gün oluyor lag sürekliyumurtakafa yazdı: ↑02 Tem 2017 00:57 Yıllar yılıdır eminönünde oynarım,hep kalabalıktı hırsızlık olayları çok oldu doğrudur başıma da gelmişliği vardır ama doğru insanlarla tanışırsan oyundan alacağın zevkin en yüksek olacağı sunucudur.Kendim 1 yıldır loncasız takılıyorum ama gkb loncasını öneririm eminönünde sana yardımcı olurlar.