Sunucu Dolulukları: Hangi Sunucuda Oyuna Dönülmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Sunucu Dolulukları: Hangi Sunucuda Oyuna Dönülmeli

Mesaj gönderen Yafp »

Merhabalar,

Önümüzdeki günlerde oyuna dönme planlarım var. Dün ve bugün girip şöyle bir baktım, normalde karakterim Kuklacı sunucusunda fakat hiçbir doluluk göremedim. Eminönü sunucusunda da 'lag' problemi var gibi gözüküyor. Hareketler çok kısa da olsa diğer sunuculara nazaran bir tık gecikmeli algılanıyor. Teşkilat sunucusunu düşünüyorum veya Beyazköşk. Ne diyorsunuz, hangisi daha iyidir?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar :)
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sunucu Dolulukları: Hangi Sunucuda Oyuna Dönülmeli

Mesaj gönderen resp0nse »

Kendi sunucunda kalmalısın bence.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Yafp yazdı: 01 Tem 2017 23:57 Merhabalar,

Önümüzdeki günlerde oyuna dönme planlarım var. Dün ve bugün girip şöyle bir baktım, normalde karakterim Kuklacı sunucusunda fakat hiçbir doluluk göremedim. Eminönü sunucusunda da 'lag' problemi var gibi gözüküyor. Hareketler çok kısa da olsa diğer sunuculara nazaran bir tık gecikmeli algılanıyor. Teşkilat sunucusunu düşünüyorum veya Beyazköşk. Ne diyorsunuz, hangisi daha iyidir?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar :)
Hocam ben de önceden teşkilatta oynuyordum hesaplarım çalındı falan tekrar başlama kararı aldım eminönüne girdim saçma bi gecikme var bence teşkilat ideal hala iyi ortam hemen yardım edenler çıkıyor görevine gel bekleriz seni Teşkilat'a :)
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Eminönü 'de keşke sadece lag problemi olsa.
Tinercisinden tut dilencisine kadar ne ararsan kaynıyor. Acayip huzursuz bir sunucu oldu artık. Hırsız muhabbetleri çok fazla arttı. Eminönü tavsiye etmem.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
TUNGA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Tanrı Dağı

Mesaj gönderen TUNGA »

FiratCakiroglu yazdı: 02 Tem 2017 00:35 Eminönü 'de keşke sadece lag problemi olsa.
Tinercisinden tut dilencisine kadar ne ararsan kaynıyor. Acayip huzursuz bir sunucu oldu artık. Hırsız muhabbetleri çok fazla arttı. Eminönü tavsiye etmem.
Arkadaşın belirttiği tipler ile sürtüşürsen adını hırsıza çıkarır 7/24 klandan ve bölgeden rahatsız edilirsin bilgin olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Herkese cevaplar için teşekkürler.

Kuklacı'da gerçekten pek kimselere rastlamıyorum, o yüzden Kuklacı'da kalmak planlarım arasında yok.

Teşkilat sunucusu isim olarak beni çok mutlu ediyor neden bilmiyorum, şimdi de aldığım geri dönüşler doğrultusunda Teşkilat sunucusu mantıklı geliyor :relaxed:

Beyazköşk hakkında bir fikri olan, bilgisi olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Çok ilginç ya hiçbir zaman çok ciddi bir arkadaş ortamıyla oynamadım, buradaki ciddiden kastım hani çok uzun vakit geçirdiğim. 39 seviye döneminde oyuna girip sadece bölgedeki yazışmaları okurdum bir dönem, akçe vesaire yoktu sadece plus paketi mevcuttu, mobil ödeme ile alırdım :) Üzücü şimdi bu tip olayların zamanla git gide artması, umarım gerçekten iyi niyetli insanlarla kafa dağıtmak için, tatlı bir rekabetle oyuna dönüş yaparım. Ve umarım forumda, oyunda okuduğumuz olaylar sadece yanlış anlaşılmalardan ibarettir :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Yafp yazdı: 02 Tem 2017 00:42 Herkese cevaplar için teşekkürler.

Kuklacı'da gerçekten pek kimselere rastlamıyorum, o yüzden Kuklacı'da kalmak planlarım arasında yok.

Teşkilat sunucusu isim olarak beni çok mutlu ediyor neden bilmiyorum, şimdi de aldığım geri dönüşler doğrultusunda Teşkilat sunucusu mantıklı geliyor :relaxed:

Ben de hiç oynamadım ama önermiyorlar ortamı güzel değil falan diyorlar bilmiyorum ama
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Whxper yazdı: 02 Tem 2017 00:46
Yafp yazdı: 02 Tem 2017 00:42 Herkese cevaplar için teşekkürler.

Ben de hiç oynamadım ama önermiyorlar ortamı güzel değil falan diyorlar bilmiyorum ama
O zaman Teşkilat olacak gibi :slightly_smiling_face: yarın güzel bir dönüş yapmak istiyorum :upside_down_face:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Yafp yazdı: 02 Tem 2017 00:45 Çok ilginç ya hiçbir zaman çok ciddi bir arkadaş ortamıyla oynamadım, buradaki ciddiden kastım hani çok uzun vakit geçirdiğim. 39 seviye döneminde oyuna girip sadece bölgedeki yazışmaları okurdum bir dönem, akçe vesaire yoktu sadece plus paketi mevcuttu, mobil ödeme ile alırdım :) Üzücü şimdi bu tip olayların zamanla git gide artması, umarım gerçekten iyi niyetli insanlarla kafa dağıtmak için, tatlı bir rekabetle oyuna dönüş yaparım. Ve umarım forumda, oyunda okuduğumuz olaylar sadece yanlış anlaşılmalardan ibarettir :relaxed:
O zamanları iyi hatırlıyorum çifte ile arz kaleden çıkarmazdık arzları :) güzel günlerdi inşallah yeni güncellemeyle güzel şeyler olacak ben de çok heyecanlıyım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön