SalurBeyi yazdı: ↑07 Haz 2017 12:02
Murat abiye saygıyla.
Silahcix yazdı: ↑13 Şub 2011 00:16
Merhaba,
Son güncelleme ile beraber neredeyse hiç kimse madenlerin yerini tam olarak bilememekle beraber uzun sürede çıkması dolayısıyla da nerede ne olduğunu tek başlarına keşfetmesi çok uzun zaman alacaktı.
Düşündüm ve hiç bilmediğim flash yapımı ve flash programlarını 5 günde çin sitelerine varıncaya kadar araştırarak öğrendim. Geriye kalan 5 günde de tüm bölgelerin tüm madenlerini tek tek elim dokunarak kayıt ettim ve sizler için bu dosyayı oluşturdum. Umarım faydası olur.
Genç arkadaşlarıma tavsiyem şudur: Gelecek bilgisayar devridir. Bu yaşımda 5 günde flash öğrenip bunu yaptıysam sizler de sizlere düşen öğrenilecek konuların üzerine lütfen gidiniz. Oyunda birbirinizi kırıcı hareketlerde bulunmaktansa bu tür bilgileri edinmenizde sizler için çok fayda vardır.
Buyrun Vesselam
http://s14.directupload.net/images/130325/uv2pq9in.swf
Evet evet site bu abimizindi galiba bu dosya orada vardı, ben siteye ulasamayınca bayagı bir aradım buradaki lınkı bulamadım o yüzden kendimce bir emek vermek istedim kodlama yaptım siz de bulamıyorsunuzdur diye, yoksa Murat abiye rakip olmak istedigimden değil yıllardır onun sitesinden yararlandım, site kapanınca dedim ki site kapansa da masaustumuze indirip orada bırakabılecegımız bir uygulama olsun istedim hem yapmışken programımda Büyük Hol de var hatırladıgım kadarıyla onunki buyuk hol eklentısınden once yapıldıgı ıcın yoktu daha güzel bir görüntüsü vs oldu

Yanlıs olmasın, murat abinin projesını kopyalayıp prim yapmak değildi amacım, sadece programın oldugu websitesi (gxkral.tr.gg) yanlıs hatırlamıyosam adresi, kapatılmış kimse artık bu maden haritasından faydalanamıyor deyip günlerce program yazdım yoksa bulup indirip hazıra konabilirdim ayrıca indirince göreceksiniz arkadaslar, arayuzu daha iyi, arkaplan müziği eklendi, eskisinde büyük hol eklentisi var tek benzeyen sey hol hariç diğer harıtalardaki madenlerin yeri o da yıllardır degısmıyor zaten