IKV MADEN HARITASI PROGRAMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

IKV MADEN HARITASI PROGRAMI

Mesaj gönderen noctiluca »

Arkadaşlar merhaba, maden haritalarını içeren bir site vardı tr.gg li adını tam hatırlamıyorum. O site kapanmış başka yerde de maden haritaları bulunmuyordu dolayısıyla eksikliğini hissetti çoğu ikv oyuncusu en azından etrafımdaki çoğu kişi :relaxed:

Her neyse konuya donecek olursak ben bu haritaları tekrar düzenleyip bilgisayar programı haline getirdim çok uğraştım günlerimi aldı her gün gece 4te 5te uyudum ama sonunda bitirdim çalışmamı ve internet siteme koydum program linkini ve tanıtım videosunu. Program aylık 30TL üyelikle çalışıyor demeyecegim tamamen ücretsiz :)

Sitemi(BILDIRENSOFT) ziyaret ederek programı ücretsiz indirebilir veya inceleyebilirsiniz, varsa fikriniz bana websitemdeki iletişim kısmından ulaşın hayata geçirelim ikv ye boyut katmayı çok isterim. Bu sözüm de yanlıs anlasılmasın hile anlamında değil bu yaptıgım program gibi oyunu kolaylastırıcı programları kastediyorum. Umarım beğenirsiniz programımı, şimdiden bol şanslar madenlerinizde :relaxed:
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: IKV MADEN HARITASI PROGRAMI

Mesaj gönderen TOLGA »

Forumda ararsan aradığın maden haritasını bulabilirsin. Bir büyüğümüz kendisi yeni öğrenmesine rağmen bunu yapıp forumda paylaşmıştı hatta devir bilgisayar devri deyip öğütler de vermişti. Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Murat abiye saygıyla. :slightly_smiling_face:
Silahcix yazdı: 13 Şub 2011 00:16 Merhaba,

Son güncelleme ile beraber neredeyse hiç kimse madenlerin yerini tam olarak bilememekle beraber uzun sürede çıkması dolayısıyla da nerede ne olduğunu tek başlarına keşfetmesi çok uzun zaman alacaktı.

Düşündüm ve hiç bilmediğim flash yapımı ve flash programlarını 5 günde çin sitelerine varıncaya kadar araştırarak öğrendim. Geriye kalan 5 günde de tüm bölgelerin tüm madenlerini tek tek elim dokunarak kayıt ettim ve sizler için bu dosyayı oluşturdum. Umarım faydası olur.

Genç arkadaşlarıma tavsiyem şudur: Gelecek bilgisayar devridir. Bu yaşımda 5 günde flash öğrenip bunu yaptıysam sizler de sizlere düşen öğrenilecek konuların üzerine lütfen gidiniz. Oyunda birbirinizi kırıcı hareketlerde bulunmaktansa bu tür bilgileri edinmenizde sizler için çok fayda vardır.

Buyrun Vesselam ;)

http://s14.directupload.net/images/130325/uv2pq9in.swf
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Yazını okurken taktir ettim :slightly_smiling_face: Bu tarz işlere heves etmiyor degilim bu yüzden yeni baslayipta ortaya kolay veya zor birseyler koyanlarida taktir edesim geliyor.Gunlerce ugrasip,gecelere kadar kalip ortaya birseyler cikarmak duygusu oyle guzel ki.Dilerim farkli platformlarda da,daha iyi ve kitlesi daha büyük çalismalar yaparsin.Eline saglik.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

SalurBeyi yazdı: 07 Haz 2017 12:02 Murat abiye saygıyla. :slightly_smiling_face:
Silahcix yazdı: 13 Şub 2011 00:16 Merhaba,

Son güncelleme ile beraber neredeyse hiç kimse madenlerin yerini tam olarak bilememekle beraber uzun sürede çıkması dolayısıyla da nerede ne olduğunu tek başlarına keşfetmesi çok uzun zaman alacaktı.

Düşündüm ve hiç bilmediğim flash yapımı ve flash programlarını 5 günde çin sitelerine varıncaya kadar araştırarak öğrendim. Geriye kalan 5 günde de tüm bölgelerin tüm madenlerini tek tek elim dokunarak kayıt ettim ve sizler için bu dosyayı oluşturdum. Umarım faydası olur.

Genç arkadaşlarıma tavsiyem şudur: Gelecek bilgisayar devridir. Bu yaşımda 5 günde flash öğrenip bunu yaptıysam sizler de sizlere düşen öğrenilecek konuların üzerine lütfen gidiniz. Oyunda birbirinizi kırıcı hareketlerde bulunmaktansa bu tür bilgileri edinmenizde sizler için çok fayda vardır.

Buyrun Vesselam ;)

http://s14.directupload.net/images/130325/uv2pq9in.swf
Evet evet site bu abimizindi galiba bu dosya orada vardı, ben siteye ulasamayınca bayagı bir aradım buradaki lınkı bulamadım o yüzden kendimce bir emek vermek istedim kodlama yaptım siz de bulamıyorsunuzdur diye, yoksa Murat abiye rakip olmak istedigimden değil yıllardır onun sitesinden yararlandım, site kapanınca dedim ki site kapansa da masaustumuze indirip orada bırakabılecegımız bir uygulama olsun istedim hem yapmışken programımda Büyük Hol de var hatırladıgım kadarıyla onunki buyuk hol eklentısınden once yapıldıgı ıcın yoktu daha güzel bir görüntüsü vs oldu 😊 Yanlıs olmasın, murat abinin projesını kopyalayıp prim yapmak değildi amacım, sadece programın oldugu websitesi (gxkral.tr.gg) yanlıs hatırlamıyosam adresi, kapatılmış kimse artık bu maden haritasından faydalanamıyor deyip günlerce program yazdım yoksa bulup indirip hazıra konabilirdim ayrıca indirince göreceksiniz arkadaslar, arayuzu daha iyi, arkaplan müziği eklendi, eskisinde büyük hol eklentisi var tek benzeyen sey hol hariç diğer harıtalardaki madenlerin yeri o da yıllardır degısmıyor zaten 😊
Resim

Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

TOLGA yazdı: 07 Haz 2017 10:39 Forumda ararsan aradığın maden haritasını bulabilirsin. Bir büyüğümüz kendisi yeni öğrenmesine rağmen bunu yapıp forumda paylaşmıştı hatta devir bilgisayar devri deyip öğütler de vermişti. Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben Murat abiyi çiğnemiyorum zaten dostum bir önceki yorumda da acıkladım sebebi ve ayrıca bu tür programı ilk murat abi yaptı diye eski sürüme takılıp kalmamalıyız o bize yolu açtı biz geliştireceğiz elbette. Yazısını tekrar okursan öğütlerinde siz de bir şekikde çaba gösterin diyor ilk ampulu edison icat etti diye kimse ampulu geliştirmeye çalışmasaydı şimdi ne durumda olurduk. Ayrıca programımda Silahcıx e de yer verdik elbette

Saygılar..
Resim

Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

noctiluca yazdı: 07 Haz 2017 23:12 Ben Murat abiyi çiğnemiyorum zaten dostum bir önceki yorumda da acıkladım sebebi ve ayrıca bu tür programı ilk murat abi yaptı diye eski sürüme takılıp kalmamalıyız o bize yolu açtı biz geliştireceğiz elbette. Yazısını tekrar okursan öğütlerinde siz de bir şekikde çaba gösterin diyor ilk ampulu edison icat etti diye kimse ampulu geliştirmeye çalışmasaydı şimdi ne durumda olurduk. Ayrıca programımda Silahcıx e de yer verdik elbette

Saygılar..
Elbette size bir sözüm yok tabii ki açılan yolda başka kişilerin de çaba sarf edip onu geliştirmesi ve diğer nesillere aktarması gerekir ben zaten şu an mobilde olduğum için sizin haritanızı deneyemedim bunun için de kusuruma bakmayın. Başarılarınızın devamını
dilerim.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

TOLGA yazdı: 08 Haz 2017 00:48
noctiluca yazdı: 07 Haz 2017 23:12 Ben Murat abiyi çiğnemiyorum zaten dostum bir önceki yorumda da acıkladım sebebi ve ayrıca bu tür programı ilk murat abi yaptı diye eski sürüme takılıp kalmamalıyız o bize yolu açtı biz geliştireceğiz elbette. Yazısını tekrar okursan öğütlerinde siz de bir şekikde çaba gösterin diyor ilk ampulu edison icat etti diye kimse ampulu geliştirmeye çalışmasaydı şimdi ne durumda olurduk. Ayrıca programımda Silahcıx e de yer verdik elbette

Saygılar..
Elbette size bir sözüm yok tabii ki açılan yolda başka kişilerin de çaba sarf edip onu geliştirmesi ve diğer nesillere aktarması gerekir ben zaten şu an mobilde olduğum için sizin haritanızı deneyemedim bunun için de kusuruma bakmayın. Başarılarınızın devamını
dilerim.
Estagfurullah kusur mu olur, en kısa sürede indirirsiniz işinize yarar inşallah :)
Resim

Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Konuyu up layayim da artik madenlerin fiyati artar isinize yarar bu program :D
Resim

Sedokaptan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen Sedokaptan »

Dostum çok yararlı bir program şahsi kanaatimce :) Ellerine sağlık. Lakin dropbox'ta error (4xx) hatası aldım. "We can't find the page you're looking for." Sorun yüksek ihtimalle linkte yenilerseniz dahada iyi olacak ortada emek var :D :) :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön