Oyun Motoru Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyun Motoru Hakkında

Mesaj gönderen RecepBaS »

Sora yazdı: 13 May 2017 16:33 1-) Diğer arkadaşların dediği gibi oyun motoru daha ileri taşınabilir ama kökten bir yenilik çok maliyetli olur. Ama Sobee'de hala kaliteli ekip üyelerinin olduğunu ve belirli değişiklikler yapabileceğini tahmin ediyorum.

2-) Aksine emin olun Nerull gibi ekip üyeleri bu oyunu geliştirmek için her şeyini ortaya koymaya hazır.

Son olarak:
Resim
kardeşim, ben seneye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım hiçbişi yapmadım ama kesin kazanırım :D bunu dememle nihatın dedikleri arasında hiçbir fark yok.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xstreetglowx06 yazdı: 18 May 2017 09:47 GRAFİKLER GAYET HOŞ DURUYOR BEGENMEYEN ARKADASLARDA OYNAMASIN :') :') :') :') :') :')
İşte beklediğim tepki
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Arkadaşlar öncelikle oyun motoru sizlerin dediği gibi geliştirilebilir ama kökten yapılması zor. Hala oyun motorunu küçümseyip, hikayeyi önemsemeyen oyuncu kitlesi varsa gitsin hayallerindeki GTA V gibi oyunlara koşsunlar. Bunu şöyle açıklayayım; ünlü bir yazarın yeni çıkmış kitabını alıp okursunuz ama duygusu size geçmez. İşte bu arkadaşlar da bu kitabı okumadan öz eleştiri yapıyorlar, grafiği yeriyorlar. Günümüz oyunlarda dahi olmayan bir hikayeye sahip, Agah Efendi'nin de dediği gibi 'Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'umuzu' yansıtan oyuna saygı duymalı, bir nebze de olsa iyi haberler beklemeliyiz.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön