kardeşim, ben seneye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım hiçbişi yapmadım ama kesin kazanırımSora yazdı: ↑13 May 2017 16:33 1-) Diğer arkadaşların dediği gibi oyun motoru daha ileri taşınabilir ama kökten bir yenilik çok maliyetli olur. Ama Sobee'de hala kaliteli ekip üyelerinin olduğunu ve belirli değişiklikler yapabileceğini tahmin ediyorum.
2-) Aksine emin olun Nerull gibi ekip üyeleri bu oyunu geliştirmek için her şeyini ortaya koymaya hazır.
Son olarak:
![]()
Oyun Motoru Hakkında
Re: Oyun Motoru Hakkında
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
İşte beklediğim tepkixstreetglowx06 yazdı: ↑18 May 2017 09:47 GRAFİKLER GAYET HOŞ DURUYOR BEGENMEYEN ARKADASLARDA OYNAMASIN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar öncelikle oyun motoru sizlerin dediği gibi geliştirilebilir ama kökten yapılması zor. Hala oyun motorunu küçümseyip, hikayeyi önemsemeyen oyuncu kitlesi varsa gitsin hayallerindeki GTA V gibi oyunlara koşsunlar. Bunu şöyle açıklayayım; ünlü bir yazarın yeni çıkmış kitabını alıp okursunuz ama duygusu size geçmez. İşte bu arkadaşlar da bu kitabı okumadan öz eleştiri yapıyorlar, grafiği yeriyorlar. Günümüz oyunlarda dahi olmayan bir hikayeye sahip, Agah Efendi'nin de dediği gibi 'Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'umuzu' yansıtan oyuna saygı duymalı, bir nebze de olsa iyi haberler beklemeliyiz.