Ostankino yazdı: ↑17 Nis 2017 00:25Boşuna dönme. Millet kenana bile y2 arıyor. İnsaf! Bu oyunun gelişmemesindeki en büyük etken bu oyunu oynayanların ta kendisidir. Güncellemeyi bir kenara koyalım, yeni başlayanlar ve başlayanları çağırdığı oyuncular maksimum 1 ay sonra oyuna veda ediyor. Kimsede bunu inkar edemez.
Dönmemeni istediğim ikinci şey ise loncalar. Ne kadar bir lonca üyesi olsamda, lonca mensubu değilsen, büyücü veya savaşçıysan grup bölgelerine girme şansın, saf maden çekme şansından daha az. Hadi diyelim loncaya girmek istedin, akçe çekmek zorundasın.Oyuna yeni başlayan ve tekrar dönenler (Eski hesapları dizili değilse ve eski tanıdıkları yoksa) acı çekiyor. Bu yorumu "Teşkilat sunucusu"'nu baz alarak yaptım. Diğer sunucularda üç aşağı beş yukarı aynıdır tahminimce. Oyunu kısır döngüye sokup, tek bir çerçevede ilerleyen oyuncular "Oyun kısır döngüye girdi" diyorlar. Daha kimse tılsımları anlamamış, "Bu savaşçı nasıl bana çifteyle tek atıyor ve ölmüyor" diyorlar. Aslında kısır döngünün sebebleri biz oyuncularız. Kısır döngüden kastettikleri oyunun metasıysa onada bir açıklama yaparım.
Şimdi buraya "Biz şu kadar akçe yatırdık, şöyleymiş böyleymiş" diyenler gelip beni topa tutacaklar. Bu insanlarda bazı şeyleri parayla satın alabileceklerini zannediyorlar, ne diyim. Yani kısaca dönme. Döndüğünde kendi bir b*k zanneden, sunucun ağaları sanan tiplerle karşılaşacaksın. Bol şans!
Çarlarımın hepsi full+full o konuda bir sıkıntım yok .Ama loncam oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu.Kimse kalmamış bulunduğum sunucuda da tanıdık.Sığınaklar ve Migrat ilk geldiği zamanlar güneş asalı kesmiştik.Grup bölgesine girmek için bana yalvaran insanlar şimdi posta koyar olmuş..En basit örnek bugün tesadüfen oyuna girdim ve grup bölgelerin de üstünü dizdiğim bir çocuğa rastladım.Tanıdı ama yüz vermedi 'e hadi bir sığınak girelim'dedim.y2'in yoksa girmem dedi..Uzun uzun tartıştıktan sonra oyundan çıktım.Çok bozulmuş oyun çok!En azından tılsım sistemi olmasaydı biraz olsun grup bölgelerine girip kafa dağıtabilirdim.
Caffeine yazdı: ↑12 Nis 2017 01:23
bu oyuna bir kere bulaştıysan bir daha kolay kolay bırakamazsın. bende 2-3 gün oldu Eminönü sunucusunda açtım. sunucu gayet kalabalık. kasarken "yardım lazım mı?" diyen yardımsever arkadaşlarda mevcut. Eminönü sunucusu yerinde bir seçim olur diyorum. şimdiden kolay gelsin ve kasma yolunda Allah sabırlar versin.
Bu oyuna 2007'den beri gönül veren biriyim ben.Geçen bulunduğum sunucuya öyle bir bakındım bomboş içim acıdı .Egoistler desen tavan..
eski günler artık geride kaldı hocam. şuan içinde bulunduğun zamanı en iyi şekilde değerlendir. anı yaşa yani. 3-5 kişilik ergen gruplarına bakma sen. reelde yaşayamadıkları duyguları sanalda egolar halinde yaşıyorlar. eskilerden çoğu kişi oyunu bıraktı zaten. yeni bitmelere mekan oldu yani anlayacağın.
Haklısın hocam.Oyun ergen doluşmuş Ama oyunu özlemedim değil.Bugün öylesine Arzuhalci'nin yanına gidip o güzel müziği dinledim.İçim hafif burkuldu ''Ulan ne oyundu be'' dedim içimden.Eskiler eskiden güzeldi artık..
İnsan kızıyor ediyor ama bu oyunda ki hatıralarını düşününce cidden hüzünleniyor insan be..Bu oyuna başladığımda 6.sınıftaydım 11 12 yaşlarında bir şeydim.Şimdi geldim 21 yaşına.Zaman çok çabuk geçiyor arkadaş.Bu oyunda ki anıları dün gibi hatırlıyorum .Muhabbetin dibine vurduğumuz kıyak zamanlar vardı.Çok çok değerli güzel insanlar kazandım bu oyun sayesinde.Yemin ediyorum şu cümleleri yazarken bile duygulanıyorum böyle bir etkisi var bende bu oyunun.Kızıyorum ediyorum ama takibide bırakamıyorum.Yer apayrı bende bu oyunun.
Ostankino yazdı: ↑17 Nis 2017 00:25Boşuna dönme. Millet kenana bile y2 arıyor. İnsaf! Bu oyunun gelişmemesindeki en büyük etken bu oyunu oynayanların ta kendisidir. Güncellemeyi bir kenara koyalım, yeni başlayanlar ve başlayanları çağırdığı oyuncular maksimum 1 ay sonra oyuna veda ediyor. Kimsede bunu inkar edemez.
Dönmemeni istediğim ikinci şey ise loncalar. Ne kadar bir lonca üyesi olsamda, lonca mensubu değilsen, büyücü veya savaşçıysan grup bölgelerine girme şansın, saf maden çekme şansından daha az. Hadi diyelim loncaya girmek istedin, akçe çekmek zorundasın.Oyuna yeni başlayan ve tekrar dönenler (Eski hesapları dizili değilse ve eski tanıdıkları yoksa) acı çekiyor. Bu yorumu "Teşkilat sunucusu"'nu baz alarak yaptım. Diğer sunucularda üç aşağı beş yukarı aynıdır tahminimce. Oyunu kısır döngüye sokup, tek bir çerçevede ilerleyen oyuncular "Oyun kısır döngüye girdi" diyorlar. Daha kimse tılsımları anlamamış, "Bu savaşçı nasıl bana çifteyle tek atıyor ve ölmüyor" diyorlar. Aslında kısır döngünün sebebleri biz oyuncularız. Kısır döngüden kastettikleri oyunun metasıysa onada bir açıklama yaparım.
Şimdi buraya "Biz şu kadar akçe yatırdık, şöyleymiş böyleymiş" diyenler gelip beni topa tutacaklar. Bu insanlarda bazı şeyleri parayla satın alabileceklerini zannediyorlar, ne diyim. Yani kısaca dönme. Döndüğünde kendi bir b*k zanneden, sunucun ağaları sanan tiplerle karşılaşacaksın. Bol şans!