+1
Katil eden tipitipler.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Katil eden tipitipler.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Mısıra bölgeye giderken peşimden gelip mısıra girerken alışveriş açan ve öldüren tipler.
Şiddete karşıyımdır velakin bende sana katılıyorumRetaliation yazdı: ↑13 Nis 2017 11:37 Yukarıda yazılan her şeye katılarak ben de şunu ekleyeyim:Hol'de ekmek paranızın peşinde iken hele de saatte,sizi gerek kendi gerekse slotlara yem eden embesiller
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı
Sadece Nerull'u sevdikleri için, güncelleme beklemeye EVET diyenler kıldır.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Aga ben defansif olayını başlı başına saçma buldum, yıllar geçti hala saçma buluyorum.Böyle saçma sapan bir hasar olamaz.Büyücüler direnemiyor yahu tek vuruşta pertler nesi zevkli bunun anlamıyorum.Parlementxx yazdı: ↑13 Nis 2017 10:07 Defansif savaşcilar ; Savasci oynamayi bilmeyip balyoz + cifteyle adam kesen beceriksizleri hic sevmem bide bunlar
Holde shen iksir icip arkasina sifa takip ' Hol bonom' yazarlar o zaman o ensesinden yakalayip internet cafesinde oynadigi monitore bam bam vuracaksin kafasini
Never beleive someone who tells who they are.
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Aynı şekilde ofansif savaşçı oynarken de kafayı yedirtiyorlar. Ayıyı salıp sarsılmaz açınca 3 ofansife kadar indirdiğini gördüm.
-
- Cin Avcısı
Oyunu oynadigim donemde hep bu basima gelirdi ve anlam vrremezdim sucsuz oldugum halde suclu duruma duserdim birden nicki mi yazip bu hirsiz derlerdi dedigim gibi anlam veremezdim ozeline yazardim neden boyle birsey yazdin derdim 10m 20m ver geri alayim lafimi derlerdi..
Telefondan yazdigim icin noktalama isaretleri kulanamadim kusura bakmayin
Telefondan yazdigim icin noktalama isaretleri kulanamadim kusura bakmayin
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Tılsımsız Büyücüleri Grup Bölgelerine Götürmemek/Sırf 5dakika geç kalıcam diye bir türlü adam gibi büyücü yapamadım
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bide bu def-beceriksizlerinin ofansif olması vardır karsisindakinin 50 cani bile olsa defansif acip ayi salar ve kaçarlar kudred sifirlandiginda dalarlar. Yetiskin bir defansif gunde 60 ila 100 arası boz ayı salar.Haydi sende Defansif yaz 6565 e yolla oyun bilgisi ve yetenegi 0 olan bu arkadaşlara yetenek kat.

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Birine veya bir gruba yardım ederken karşıt klanlı birinin gelip lanet görevi mahvetmesi. Gecen sene oynarken Kadim hidra görevi en son örnek olmuştur.