Ben başlayayım: Akşama kadar "İKV bitti yeaa", "hala oynayan var mı?", "paranızı çöpe atıyorsunuz" diyen tipitiplerin günün 24 saati forumdan çıkmaması beni delirtiyor.
Katil eden tipitipler.
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Katil eden tipitipler.
Arkadaşlar bu konu altında İKV'de sizi sinir krizlerine sokan, monitörden ellerinizi uzatıp ensesinden yakalamak istediğiniz tipleri ve bu tiplerin abidik gubidik davranışlarını yazalım. Eğlenceli şeyler geleceğine inandığım gibi, farkındalık yaratarak bazı oyuncuları absürt hareketlerinden arındırabilir diye düşünüyorum.
Ben başlayayım: Akşama kadar "İKV bitti yeaa", "hala oynayan var mı?", "paranızı çöpe atıyorsunuz" diyen tipitiplerin günün 24 saati forumdan çıkmaması beni delirtiyor.
Re: Katil eden tipitipler.
akçeye "HAYIR" oyu basanların, oyun içerisinden bla bla bla alınır yazmaları katil edecek kadar tesir etmesede polis çağıracak kadar sinir bozuyor. 
- KOCATURK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Revenge Of Souls
Savaşta alt + f4 çekip kaçanlar, savaş sırasında birşey yapamayıp sadece kutup + f4 ile uğraşanlar, hiçbir şekilde karşılık vermediğiniz halde eşit şartlarda veya sayıları azken susup 20 v 5 yakalayınca car car ötenler, iki klanda da karakteri olup, dost mu düşman mı olduğu belli olmayanlar, topkapıya kaçanlar, vurup vurup meteora kaçanlar... Böyle sabaha kadar gider.
Daha bunun; hırsızı, iftiracısı, küfürbazı var. Keşke olmasa ama oluyor işte.
Daha bunun; hırsızı, iftiracısı, küfürbazı var. Keşke olmasa ama oluyor işte.
"Örs para versene 500 ?"
- Sehmuz47
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: KıYaMeTiN HüKüMDaRLaRı
Merhaba konuyu görünce bende birşeyler yazasım geldi
Nihat beyin. O gemi bir gün gelecek. Perihan mesajının ardından 5 yıldan sonra böyle gizemli işlerle uğraştığı için onu IP adresinden bulup olum kendine gel demek isterdim bu beni çok delirtiyor;

Nihat beyin. O gemi bir gün gelecek. Perihan mesajının ardından 5 yıldan sonra böyle gizemli işlerle uğraştığı için onu IP adresinden bulup olum kendine gel demek isterdim bu beni çok delirtiyor;
MoRTaLDaNCe. MoRTaLınGaZaBı
MoRTaLDoCToR
Kıyametin Kaosunda Yetişen Neferler
Kıyamet sonamı Erdi GÜNCELLEME İSTİYORUZ
5 YILDIR BU EKİP NASIL Bİ GENİŞLEME HAZIRLIYO
Açıklama Bekliyoruz
MoRTaLDoCToR
Kıyametin Kaosunda Yetişen Neferler
Kıyamet sonamı Erdi GÜNCELLEME İSTİYORUZ
5 YILDIR BU EKİP NASIL Bİ GENİŞLEME HAZIRLIYO
Açıklama Bekliyoruz
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
25 seviyenin altında klana girmişim. Görev yapılacak. Adam hasarları takıp beni yumruk ve tekme ile kesiyor dalga geçer gibi. Çok küfür etmiştim, dayanamadım o gün.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Defansif savaşcilar ; Savasci oynamayi bilmeyip balyoz + cifteyle adam kesen beceriksizleri hic sevmem bide bunlar
Holde shen iksir icip arkasina sifa takip ' Hol bonom' yazarlar o zaman o ensesinden yakalayip internet cafesinde oynadigi monitore bam bam vuracaksin kafasini
Holde shen iksir icip arkasina sifa takip ' Hol bonom' yazarlar o zaman o ensesinden yakalayip internet cafesinde oynadigi monitore bam bam vuracaksin kafasini

- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Çember Grubundaki 5 charında tılsımları ve itemleri neredeyse ful olmasına rağmen son oyuncuyu'da tılsımlı ve full hasar istemeleri , bilader ayıptır son adamıda biraz eksiği olan birini alda insanlarda item dizsin bune bencilliktir sen 5 dakika hızlı gidiceksin diye insanlar bölgelere giremiyolar , ne yapsın yeni oyuncular bırakıp gitsin ozaman ,hele şimdi bb2 3 gibi şeyler çıkmış ' İNANILMAZ ' bak yine gerildim . . .

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yukarıda yazılan her şeye katılarak ben de şunu ekleyeyim:Hol'de ekmek paranızın peşinde iken hele de saatte,sizi gerek kendi gerekse slotlara yem eden embesiller
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Böyle işi olan birini görürsün vurmazsın, yada senin işin olur vurmiyimde şimdi karşılık vermesin dersin ama sen vurmadan o zaten canını 50 ye indirir. Kutup açarsın ama iksiride varsa keser ve abidik kubidik yazılar yazar