Önemli Duyuru !!! Yenisahralı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Önemli Duyuru !!! Yenisahralı

Mesaj gönderen asim3428 »

Sunucumuzda eskilerden ve genellikle herkezin tanıdığı Leyazqülüm oyuna vedasını sessizce yapmıştır :(
ve çarını bana bırakmıştır.. Bundan böyle Leyazqülüm çarında (Sadece) ben olacağım Taaki birgün Leyaz ben oyuna geri döndüm diyene kadar..

Leyazqülüm (inşAllah o gün gelipte ben oyuna geri dönücem diyene kadar) çarı benimdir, daha doğrusu bendedir !!!!

Bilgilerinize ...!!!
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Önemli Duyuru !!! Yenisahralı

Mesaj gönderen amonra153 »

Leyazqülüm'ü Beyazköşk'ten beri tanırım .. Geri dönmesini istemem yaşı baya bi büyük....
2,5 yıldır oynuyor biraz reel hayatta takılsın ....

Di0sxxamonRa
lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Umut Yolcuları

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

engini eminonunden tanırım 3 yıldır üzüldüm :( kendısı ıcın hayılrı olur inşaalah...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sevimsiz »

İkv de gördüğüm en bağımlı insandı kendisi. Kısa bir süre sonra geri gelir. İkv yi bi oyundan fazlası olarak gördüğü için geri gelmeye bu oyuna bağlanmaya mahkum. Bu yenişahralıda leyazgülüm çarını aldıktan sonra halay çekmiştir sevincinden heralde.
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Sevimsiz yazdı:İkv de gördüğüm en bağımlı insandı kendisi. Kısa bir süre sonra geri gelir. İkv yi bi oyundan fazlası olarak gördüğü için geri gelmeye bu oyuna bağlanmaya mahkum. Bu yenişahralıda leyazgülüm çarını aldıktan sonra halay çekmiştir sevincinden heralde.
Sevimsiz herkezden çok üzülen bendim Leyazqülümün oyunu bırakmasına ama benim Leyaz la hiçbir sorunum yoktu ki halay çekim, çarını verdi ama benim en başta yazdığımdada dediğim gibi BEN ÇARI EMANETİ OLARAK GÖRÜYORUM İNŞALLAH BİRGÜN BEN DÖNDÜM DERSE çarını aynı şekilde görüceğinden emin ol

İnsanları tanımadan kişiler hakkında yorum yapma Leyazın gitmesine benden çok üzülen kimse olamaz çünkü ben onu, o beni görmeden resmen ailemizin bireyi olarak görüyoduk biz birbirimizi !
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Zaten Engin çok güvenmese bırakmazdı çarı. Kişilik olarak düzgün bir adam leyaz senide öyle görmüş demek ki. Benim yorum biraz yanlış olmuş haklısın :) . Hadi iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
alpinan564
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alpinan564 »

hayırlısı asım insallah cabuk döner sevimsiz yaptığın yorum gercekten cok sacma olmus xD adam güvenmese niye versin xD
GodfreyxAlp
GodfreyxHygieia

“Genel Sohbet” sayfasına dön