Sunucumuzda eskilerden ve genellikle herkezin tanıdığı Leyazqülüm oyuna vedasını sessizce yapmıştır
ve çarını bana bırakmıştır.. Bundan böyle Leyazqülüm çarında (Sadece) ben olacağım Taaki birgün Leyaz ben oyuna geri döndüm diyene kadar..
Leyazqülüm (inşAllah o gün gelipte ben oyuna geri dönücem diyene kadar) çarı benimdir, daha doğrusu bendedir !!!!
İkv de gördüğüm en bağımlı insandı kendisi. Kısa bir süre sonra geri gelir. İkv yi bi oyundan fazlası olarak gördüğü için geri gelmeye bu oyuna bağlanmaya mahkum. Bu yenişahralıda leyazgülüm çarını aldıktan sonra halay çekmiştir sevincinden heralde.
Sevimsiz yazdı:İkv de gördüğüm en bağımlı insandı kendisi. Kısa bir süre sonra geri gelir. İkv yi bi oyundan fazlası olarak gördüğü için geri gelmeye bu oyuna bağlanmaya mahkum. Bu yenişahralıda leyazgülüm çarını aldıktan sonra halay çekmiştir sevincinden heralde.
Sevimsiz herkezden çok üzülen bendim Leyazqülümün oyunu bırakmasına ama benim Leyaz la hiçbir sorunum yoktu ki halay çekim, çarını verdi ama benim en başta yazdığımdada dediğim gibi BEN ÇARI EMANETİ OLARAK GÖRÜYORUM İNŞALLAH BİRGÜN BEN DÖNDÜM DERSE çarını aynı şekilde görüceğinden emin ol
İnsanları tanımadan kişiler hakkında yorum yapma Leyazın gitmesine benden çok üzülen kimse olamaz çünkü ben onu, o beni görmeden resmen ailemizin bireyi olarak görüyoduk biz birbirimizi !
Zaten Engin çok güvenmese bırakmazdı çarı. Kişilik olarak düzgün bir adam leyaz senide öyle görmüş demek ki. Benim yorum biraz yanlış olmuş haklısın . Hadi iyi eğlenceler.