Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
Bu konunun silinmemesine şaşırıyorum 
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Patron kim evet bu oyunun sahibi biziz çok güzel bir noktaya değinmissin.
Öyle Türk oyunu diyip milliyetçi kavramları söylemesi değil Yunan'ın değil Türk'ün motifleriyle süslü oyun yapın oynayalım. Hiç bir kuruluş köklerinden beslenmeden ayakta kalamaz.
İkv den ise Her ne kadar İstanbul geçse de Altarnetif bir evren var İstanbul evrensel bir şehir.
Madem dünyaya açılacaksın madem Mobam benzeri bir oyun yapma gayretindesin o zaman İkv ye bu tadı verecek haritalar eklenerek bu tadı verebilirsiniz.
Konularımı geliştirici ekip incelesin bu güne kadar bir çok önerimiz gerçekleşti ikv datalarinin şifrelenmesi de buna dahildir. Madem fikirlerinize önem veriyorsunuz ben size er meydanını size mobaya Altarnetif olarak geliştirmesini öneriyorum.
Tabiki oyun içi bu bölgenin desteklenmesi gerekiyor.
Bu oyunda amaçsız bırakılan bir kitle var.
Efsunlarini geliştiriyor görevleri yapıyor ama bunları primitif oko karşılaşmalarından başka kullanamıyor.
Klan bölgesi yapıyorsunuz ama cuk sağa cuk sola klan bölgesi elini kolunu sallayarak klan bölgesine girebiliyoruz işgal edebiliyoruz. Bu olmamalı tüm güç merkezde değil aşamalı olarak paylaşılmalı.
Sizleri seviyoruz ama empati kurduğunuzda bize hak vereceginize inanıyorum patron biziz bir kitle var karşımızda çalışın size biz yetersiz.
Sevgilerimle.

LEPRECHAUN
Kimin umrunda bu kampanya ?
viewtopic.php?f=100&t=140875
Adamlar akçeleri çekmiş çekiliş sonucunu soruyorlar. Bunun gibi daha niceleri bu akçelerden kim bilir ne kadar aldı. Bu forumda takılanların çoğu zaten oyunu oynamıyor, oynayanlar foruma girmiyor bile. Kendimizi avuturuz anca, önümüzdeki 10 yıl bile güncelleme gelmese bu oyunu kesimi olduğu sürece Sobee her zaman amacına ulaşmış olacaktır.
Adamlar akçeleri çekmiş çekiliş sonucunu soruyorlar. Bunun gibi daha niceleri bu akçelerden kim bilir ne kadar aldı. Bu forumda takılanların çoğu zaten oyunu oynamıyor, oynayanlar foruma girmiyor bile. Kendimizi avuturuz anca, önümüzdeki 10 yıl bile güncelleme gelmese bu oyunu kesimi olduğu sürece Sobee her zaman amacına ulaşmış olacaktır.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
Kesinlikle katılıyorumThestory yazdı: ↑09 Nis 2017 11:30 Kimin umrunda bu kampanya ?
- Lucenzo
- Banega
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Nerull abimiz amacına ulaşmış daha gelmez buralaraThestory yazdı: ↑09 Nis 2017 11:30 Kimin umrunda bu kampanya ?

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Boyle bir konunun altina,olumsuz yorumlara devam eder ve màlum kisilerin bunu okumasina vesile olursaniz,basta yorum yapan o kadar insanin isyanini gecersiz sayarsiniz.Birakin insanlar istedigi gibi isyan etsin,kampanya yapsin,kimin elinden ne geliyorsa onu yapsin.Karsit goruste olabilirsiniz ama bu yapilan uygulama olsun,calisma olsun bunun bosuna olduguna kimse kanaat getiremez,hem buradaki bu kadar kisinin yaptigi ufacik bile olsa işe yarasa siz ne kaybedeceksiniz canlar,birbirmizi üzmeyelim şimdi. Herkesin gorusune saygi duyalim,sizde bazi yerlerde haklisiniz tabi ki saygi duyuyorum ama destekle etkili olabilecek bir kampanyanin,elestirilerle çökmesine ben musade edemem.O kadar inan,bisiler olacagini dusun,sonra herkes olacagina biraksin,yine bir sonuc olmasin,1 ay sonra ayni konularla ayni seyler,yok oyle bisi,madem bir kampanyaniz var bi amaciniz var sonuna kadar destekleriz.VLadistok yazdı: ↑09 Nis 2017 12:21Kesinlikle katılıyorumThestory yazdı: ↑09 Nis 2017 11:30 Kimin umrunda bu kampanya ?
Adamlar akçeleri çekmiş çekiliş sonucunu soruyorlar. Bunun gibi daha niceleri bu akçelerden kim bilir ne kadar aldı. Bu forumda takılanların çoğu zaten oyunu oynamıyor, oynayanlar foruma girmiyor bile. Kendimizi avuturuz anca, önümüzdeki 10 yıl bile güncelleme gelmese bu oyunu kesimi olduğu sürece Sobee her zaman amacına ulaşmış olacaktır.![]()
Son olarak cogumuzun bildigi ama hatirlatilmasi gereken bir hikayeyi de birakiyorum buraya kisacik ama anlami dağlar kadar.
"Orman muthis bir hizla yanarken kuçuk bir serçe yolundaki golden pençeleri arasina su alip ormanin uzerine birakiyor ve tekrar gole uçuyormus. Ormanin yanisini çaresizlikle izleyen hayvanlardan biri gulumseyerek bagirmis: 'Ne o, ormani birkaç damla su ile mi sondureceksin?' Serçe cevap vermis: 'Benim elimden gelen bu'...
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Arkadaşlar az kaldı koca şirketi akçe olmayarak çökerteceğiz
.
Bu şarkı sizere gelsin ayrıca
Bu şarkı sizere gelsin ayrıca
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Senin benim akçe almamamla olacak iş değil hocam bunlar geçelim bu ayakları.
Senin benim akçe almamamla olacak iş değil hocam bunlar geçelim bu ayakları.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Benim guzel arkadasim,sirket cokertmek nedir Allah askina?5 sayfalik bir konuyu okuyupta,buradaki insanlarin dusuncesinin sirket cokertmek oldugu kanisinami vardin?Tek kisi vardin bunlari okurken dimi,lutfen birdakine baska biri daha olsun yaninda,zira burada yazilanlari gayette boyle anlamayi bir sen basardin.Az ustte elestiri yapan arkadaslar gibi bir elestiri yapsaydin,inan bende guzel seyler yazardim,Niye?Mantikli gerekceleri var.Niye?Dalga gecmiyorlar.Niye? Usluplarina bakarsan tartismaya meyilli bir yazi degiller.Ama senin yazdiklarina gelirsek,utan sadece baskada birsey demiyorum.
Iyi forumlar.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Merhabalar,
Arkadaşlar herkes istediğini yapmakta özgür tabi. Sadece biz, parasının karşılığını alamadığını düşünenler olarak, sevdiğimiz bir oyunu da bırakmak en son istediğimiz şey olduğu için böyle bir tepki ortaya koyuyoruz. Burada koca Türk Telekom'u ya da Sobee'yi elbette senin benim almadığımız akçelerimiz iflas ettirmeyecek, bilincindeyiz ve amacımız da değil zaten.
Konuyu böyle ufak tefek esprilerle dağıtmayın.
Gidişattan gayet memnun arkadaşlar da var, tabi ki olabilir. Adam para veriyor ve karşılığını aldığını düşünüyorsa burada onun için zaten bir sorun bile yoktur.
Dediğim gibi, baktık gördük gerçekten hiçbir şey değişmiyor, yeniliği bırak açıklaması bile gelmedi; o zaman satarız her şeyi bırakır gideriz. Hiçbir oyun vazgeçilmez değil, bu oyuna bu anlamı yükleyen yine bizlerdik yıllardır.
Konuyu lütfen tiye alıp dağıtmayın, çünkü altındaki amaç gerçekten sizin anladığınız gibi şirket batırmak falan değil, sadece sesimizi duyurmak.
Sevgilerimle,
Esen kalın.
Arkadaşlar herkes istediğini yapmakta özgür tabi. Sadece biz, parasının karşılığını alamadığını düşünenler olarak, sevdiğimiz bir oyunu da bırakmak en son istediğimiz şey olduğu için böyle bir tepki ortaya koyuyoruz. Burada koca Türk Telekom'u ya da Sobee'yi elbette senin benim almadığımız akçelerimiz iflas ettirmeyecek, bilincindeyiz ve amacımız da değil zaten.
Gidişattan gayet memnun arkadaşlar da var, tabi ki olabilir. Adam para veriyor ve karşılığını aldığını düşünüyorsa burada onun için zaten bir sorun bile yoktur.
Dediğim gibi, baktık gördük gerçekten hiçbir şey değişmiyor, yeniliği bırak açıklaması bile gelmedi; o zaman satarız her şeyi bırakır gideriz. Hiçbir oyun vazgeçilmez değil, bu oyuna bu anlamı yükleyen yine bizlerdik yıllardır.
Konuyu lütfen tiye alıp dağıtmayın, çünkü altındaki amaç gerçekten sizin anladığınız gibi şirket batırmak falan değil, sadece sesimizi duyurmak.
Sevgilerimle,
Esen kalın.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes