Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Mesaj gönderen YemeLik »

Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet :D :D
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Karagöl Team

Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Mesaj gönderen karagol25 »

YemeLik yazdı: 07 Nis 2017 17:22 Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet :D :D
İşte Tüm İKV Halkından Beklediğim Şey Tam Olarak Bu

#PATRONKİMGÖSTERELİM
Resim
Yaşam Ve Ölüm Arasındaki ÇİZGİ.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

YemeLik yazdı: 07 Nis 2017 17:22 Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet :D :D
Sonunda gerçek bir kampanya :) 4 yıldır içinde olduğum kampanyaya tüm kalbimle destek veriyorum :)Ne zaman oyuncuya değer verilir açıklama yapılırsa o zaman gereken yapılır :)
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Retaliation yazdı: 07 Nis 2017 17:36 Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
Bu Kampanyaya Sen Ben O Onlar Bunlar Şunlar Destek Verdimi Amacımıza Ulaşırız İnşALLAH.
Resim
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tüm Konulara Yapılan Yorumların Altına Küçücük Bir Yazı Eki İlede Kampayanın Büyüklüğünü Gösterebiliriz Yapmamız Gereken Sadece

#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

karagol25 yazdı: 07 Nis 2017 17:39
Retaliation yazdı: 07 Nis 2017 17:36 Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
Bu Kampanyaya Sen Ben O Onlar Bunlar Şunlar Destek Verdimi Amacımıza Ulaşırız İnşALLAH.

Peki.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

Kardeş bu oyunu oynayanlara böyle şeyleri anlatamazsın. Adamlar maaşının yarısını harcıyor bu oyuna her ay. Bırakın artık bu işlerle yormayın kafanızı olcaksa olur. Oyun zaten bitmiş :)
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Anlayan Anlayacak Yapacak Birşey Yok Kardeşim

#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
Resim
byboody
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen byboody »

Düşünce güzel fakat.. Bunun için oyunda duyurular yapıp lonca olarak toplanıp akçe alımının önünü kesmek için elimizden geleni yapmalıyız! Daha etkili bir şekilde örgütlenmeliyiz arkadaşlar. :grimacing:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön