Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet

- karagol25
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Karagöl Team
Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
İşte Tüm İKV Halkından Beklediğim Şey Tam Olarak BuYemeLik yazdı: ↑07 Nis 2017 17:22 Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet![]()
![]()
#PATRONKİMGÖSTERELİM
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sonunda gerçek bir kampanyaYemeLik yazdı: ↑07 Nis 2017 17:22 Evet arkadaşlar bomba bir kampanya ile aranıza dönüyorum.Türlü türlü anılarımızın oldugu bu oyunun madara olmasına daha fazla dayanamıyorum oyunla bir top gibi oynuyolar dur demenin vakti geldi.Eminim bu kampanya sobeede çalışanların ayagını titretecektir.Artık vakti bu oyun bizim!!!Patron kim onlara gösterelim.Destek için asla ama asla akçe almıyorsunuz arkadaşlar kampanyaya katılmak bu kadarda kolay işte daha ne yapalım hazır kampanyaya katılın bir zahmet![]()
![]()

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- karagol25
- Cin Avcısı
Bu Kampanyaya Sen Ben O Onlar Bunlar Şunlar Destek Verdimi Amacımıza Ulaşırız İnşALLAH.Retaliation yazdı: ↑07 Nis 2017 17:36 Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
- karagol25
- Cin Avcısı
Tüm Konulara Yapılan Yorumların Altına Küçücük Bir Yazı Eki İlede Kampayanın Büyüklüğünü Gösterebiliriz Yapmamız Gereken Sadece
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
karagol25 yazdı: ↑07 Nis 2017 17:39Bu Kampanyaya Sen Ben O Onlar Bunlar Şunlar Destek Verdimi Amacımıza Ulaşırız İnşALLAH.Retaliation yazdı: ↑07 Nis 2017 17:36 Yav hadi diyelim siz almadınız,ben almadım,birkaç kişi daha da almadı.Daha forumu takip etmeyen nice oyuncular var,onlarda mı almayı kessin?Oyuna bir umut tekrar veya yeni başlayan oyuncular kendilerine avantaj sağlayan Plus almayı mı kessin?
Peki.
Kardeş bu oyunu oynayanlara böyle şeyleri anlatamazsın. Adamlar maaşının yarısını harcıyor bu oyuna her ay. Bırakın artık bu işlerle yormayın kafanızı olcaksa olur. Oyun zaten bitmiş 
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- karagol25
- Cin Avcısı
Anlayan Anlayacak Yapacak Birşey Yok Kardeşim
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
#PATRONKİMGÖSTERELİM
Düşünce güzel fakat.. Bunun için oyunda duyurular yapıp lonca olarak toplanıp akçe alımının önünü kesmek için elimizden geleni yapmalıyız! Daha etkili bir şekilde örgütlenmeliyiz arkadaşlar.