Gayet iyiyim arkadaşım ama biraz yorgunluk var tabi.İş güç kovalıyoruz.SkyBlue yazdı: ↑07 Nis 2017 20:20 Şimdi tek tek alıntı yapmak istemiyorum o yüzden tümden yazacağım.
Biri hem güncelleme istiyorsunuz, hem de yönetimin gelir kaynağını kesiyorsunuz bıdı bıdı yazmış. Hakkaten yazık ya. Sanki oyuna her ay güncelleme geliyor, yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor da oyuncular şımarıklıklarından böyle kampanyalar düzenliyor gibi. Arkadaşım iyi misin? Oyuna 5 yıldır gelen güncelleme yok. Çemberlitaş sonrası gelen "vurucu" bir yenilik yok. Ona rağmen oyuncular bu oyuna sırtını dönmedi. (Ben dahil değilim bu gruba) Bunca zaman geçmesine rağmen oyuna desteklerini sürdürdüler. Hem maddi hem manevi.
Kişi iradesiyle akçe alır/almaz.Ne ben ne sen karar veririz.Ama saçma sapan , samimiyetsiz boykotlarla 5 yıl güncelleme gelmedi diye belki yarın* gelecek/gelmesi muhtemel olan güncellemeyi baltalayamazsınız.
Hadi milyonda bir ihtimal boykot çağrınız tuttu ve sobee oyunun masraflarını karşılayamaz hale geldi.Sonra da "emeklerimiz gittiiğğğ #sobeekaptılsın"
Güncelleme istiyorsan akçe alacaksın.Ha istemiyorsan da boykot falan geçeceksiniz bu boş bıdı bıdı muhabbetlerini.
Hadi eyvallah.