Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Hem güncelleme istiyorsunuz hem de yapımcıların gelir kaynağını boykot ediyorsunuz.?!?!?!?!
Boş bir konu.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Ender4216
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ender4216 »

Epey bir süre oyunda olamayacağım zaten, ama şunları söylemek isterim;

Şunu anlayalım önce, bu oyun sadece para karşılığında satın alınan bir hizmet. Gidip bir bowling oynamakla veya herhangi bir kafede oturup bir kahve içmekle aynı şey. Parayı verirsiniz, hizmeti alırsınız. Bazen bir şeyler yolunda gitmez, ve paranızın karşılığı olan hizmeti alamadığınızı veya eksik aldığınızı görürsünüz. Örneğin bir restorana gidersiniz, yemeğin siparişini verirsiniz, ama akşam evinize o yediğiniz yemekten hoşnut olarak dönmezsiniz. Tamamen aynı şeyler. Bazı insanlar bu durumda o yemeğin üstünde durmaz, bazıları ise restorana durumu bildirir, gerekli yerlere şikayet eder. Olayın üzerinde durmayan kişi, rahatsızlığından şikayet edeni yargılayamayacağı gibi şikayet eden de diğerini yargılayamaz.
Şu an oyundan şikayet edenler de var, gayet memnun olanlar da. Bireysel tercih meselesi bütçeler doğrultusunda.

Demem odur ki; uzun zaman ben de buralarda olamayacak olsam bile kampanyanıza destek olmak isterim. Kazanamayacakları 1 kuruş, 1 kuruştur. Ne zaman ki oyunun sahipleri ya da geliştirici ya da her kimse sorumlu; oyunla ilgilendi, bize hak ettiğimiz hizmeti sunmaya başladı, işte o zaman ben de tekrar harcamaya başlarım.

"Money brings happiness." (Para mutluluk getirir.) lafını hatırlatarak diyorum ki ; artık para verince beni huzursuz edecek, karşılığını bana geri ödeyemeyecek bir şey için ne vakit ne nakit kaybetmek istiyorum.

Şunu da koyayım:
#PATRONKİMGÖSTERELİM

Okuyanlara teşekkürler, laf uzadı biraz kusura bakmayın.

Resim
CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Ender4216 yazdı: 07 Nis 2017 19:00 Epey bir süre oyunda olamayacağım zaten, ama şunları söylemek isterim;

Şunu anlayalım önce, bu oyun sadece para karşılığında satın alınan bir hizmet. Gidip bir bowling oynamakla veya herhangi bir kafede oturup bir kahve içmekle aynı şey. Parayı verirsiniz, hizmeti alırsınız. Bazen bir şeyler yolunda gitmez, ve paranızın karşılığı olan hizmeti alamadığınızı veya eksik aldığınızı görürsünüz. Örneğin bir restorana gidersiniz, yemeğin siparişini verirsiniz, ama akşam evinize o yediğiniz yemekten hoşnut olarak dönmezsiniz. Tamamen aynı şeyler. Bazı insanlar bu durumda o yemeğin üstünde durmaz, bazıları ise restorana durumu bildirir, gerekli yerlere şikayet eder. Olayın üzerinde durmayan kişi, rahatsızlığından şikayet edeni yargılayamayacağı gibi şikayet eden de diğerini yargılayamaz.
Şu an oyundan şikayet edenler de var, gayet memnun olanlar da. Bireysel tercih meselesi bütçeler doğrultusunda.

Demem odur ki; uzun zaman ben de buralarda olamayacak olsam bile kampanyanıza destek olmak isterim. Kazanamayacakları 1 kuruş, 1 kuruştur. Ne zaman ki oyunun sahipleri ya da geliştirici ya da her kimse sorumlu; oyunla ilgilendi, bize hak ettiğimiz hizmeti sunmaya başladı, işte o zaman ben de tekrar harcamaya başlarım.

"Money brings happiness." (Para mutluluk getirir.) lafını hatırlatarak diyorum ki ; artık para verince beni huzursuz edecek, karşılığını bana geri ödeyemeyecek bir şey için ne vakit ne nakit kaybetmek istiyorum.

Şunu da koyayım:
#PATRONKİMGÖSTERELİM

Eline Sağlık ustam çok güzel özetlemişsin , Yönetim ne zaman ilgilendi paranın karşılığını verecek şekilde oyunu düzene soktu o zaman karşılığını alır .
Ama ben 5 yıl boyunca oyuna dönüp bakmıyayım üstüne bide utanmadan oyunun gelirleri ile başka bi oyun yapayım sonrada iki üç kelime ve ateşleme harekatı sonrası gelsin paracıklar diyip diğer oyuna bi güncelleme daha atayım ? Bu insanları salak yerine koymaktan başka hiçbirşey değil , 5 yıl kardeşim dile kolay ayıptır , umarım en kısa süre içerisinde bir açıklama gelir .
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
byboody
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen byboody »

Ender4216 yazdı: 07 Nis 2017 19:00 Epey bir süre oyunda olamayacağım zaten, ama şunları söylemek isterim;

Şunu da koyayım:
#PATRONKİMGÖSTERELİM

Hocam düşünceleriniz ve desteğinizden dolayı teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

akçe orda dur bakalım içeri girerken kapıya vur
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Şimdi tek tek alıntı yapmak istemiyorum o yüzden tümden yazacağım.

Biri hem güncelleme istiyorsunuz, hem de yönetimin gelir kaynağını kesiyorsunuz bıdı bıdı yazmış. Hakkaten yazık ya. Sanki oyuna her ay güncelleme geliyor, yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor da oyuncular şımarıklıklarından böyle kampanyalar düzenliyor gibi. Arkadaşım iyi misin? Oyuna 5 yıldır gelen güncelleme yok. Çemberlitaş sonrası gelen "vurucu" bir yenilik yok. Ona rağmen oyuncular bu oyuna sırtını dönmedi. (Ben dahil değilim bu gruba) Bunca zaman geçmesine rağmen oyuna desteklerini sürdürdüler. Hem maddi hem manevi.

Onca zaman harcanan paraların nereye gittiğine, bu paralar ile ne yapıldığına dair bir bilgi yok. Bu oyunun geleceğine dair bir bilgi yok. Fakat yönetimden bilgi almak, açıklama yapılmasını sağlamak için çok takdir ettiğim bir kampanya düzenleniyor buna bile yönetimin gelirini keserseniz güncelleme bilmem ne gibi saçma sapan yorumlar geliyor. Hakikatten yazık hakkını arayamayan insanlara.

Yukarıda da parantez içinde bahsettim. Bu oyuna sırtını dönmeyen bir çok insan var diye. İnanın ki ben bu insanları hem seviyorum hem de anlamıyorum. Bilmem kaç yıldır yenilik gelmeyen, gelişmeyen bu oyunu neden oynarlar merak ediyorum. Bu soruma da hikayesi, yaşanmışlıkları falan filan da yazmayın lütfen. Hikayesi daha çarpıcı ve daha sürükleyici olan bir sürü oyun yazabilirim.

Hadi eyvallah.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................BU İŞ YERİNDE GREV VAR.................................................................... ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın :grinning: Salın haberi.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

afrasiyab, aberthol nasıl silmez bu konuyu enteresan. Aberthol şu konuya moderasyon uygulada belki gm'liğe terfi edersin sobee'nin gözünde değerinde artmış olur

1-2 sene önce aynı konu kaldırılmıştı.
Afrasiyab Gmlikten önce yardırıyordu. Sıra aberthol'da

Düzenleme:mobil ve imla
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

FiratCakiroglu yazdı: 07 Nis 2017 18:56 Hem güncelleme istiyorsunuz hem de yapımcıların gelir kaynağını boykot ediyorsunuz.?!?!?!?!
Boş bir konu.
Destek verdikte ne oldu? Bide böyle deneyelim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön