Sunucu tenha ve kalabalık durumları anlık olarak değişiyor . Sorum şu bir sunucunun kalabalık olması için en az kaç online oyuncu olması lazım ?
Dipnot : Makro ile kp kasanlara geçmiş olsun . Acınız acımız değil bunca zaman kastıklarınıza sayarsanız.
Kafamda Deli Sorular
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kafamda Deli Sorular
makro ile kp kasanlara ne olacakmış hocam bi açıklamamı var ?
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
-
- Acemi Savaşçı
Açıklamaya gerek yok sürekli güncellenen listeler yüzünden makro kp işi yapanlar zor durumda. Eminönü , Beyazköşk , Teşkilat sunucularında bu işi yapanlar oyuna girişin yoğun olduğu zamanlarda belki kasabilirler . Diğer sunuculardaki makrocular için El- Fatiha.
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: SenSiyeGeL
Macro ne alaka ki sunucu yerleri yoğunluğa göre değişiyor mu ki ? Uzun süredir girmiyorum kusura bakmayın 
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuvay İ Akademi
makro yapanlarla sunucu listesi ne alaka kalabalik olsa ne olur tenha olsa ne olur adam isini her turlu goruyor 

-
- Acemi Savaşçı
Yeni yapılan düzeltmelerle sunucu yoğunlukları anlık değişiyor. Böylece makro programı kullanan arkadaşlar eskiden güncellenmediği için sabıt şekilde kalan sunucuları sürekli seçip makroyu kurabiliyorlardı . Şimdi ise anlık değiştiği için atıyorum eskiden Meran 4. sırada sabitti programı 4. sıradan tanıtıp sürekli aynı şekil girebiliyordu . Şimdi ise dakika dakika değiştiği için Meran gün içinde 1 . sıra 2 . sıra 3 . sıra arası değişkenlik gösteriyor . Bu durumda 4 . sıraya tanımı program o anda 4. sıradaki sunucu açıp girmeye çalışacağı için boşa çalışmış oluyor . Bilmem anlatabildim mi ?