Kafamda Deli Sorular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kepcemeranda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kafamda Deli Sorular

Mesaj gönderen Kepcemeranda »

Sunucu tenha ve kalabalık durumları anlık olarak değişiyor . Sorum şu bir sunucunun kalabalık olması için en az kaç online oyuncu olması lazım ?

Dipnot : Makro ile kp kasanlara geçmiş olsun . Acınız acımız değil bunca zaman kastıklarınıza sayarsanız.
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kafamda Deli Sorular

Mesaj gönderen kubi07 »

makro ile kp kasanlara ne olacakmış hocam bi açıklamamı var ?
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kepcemeranda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Açıklamaya gerek yok sürekli güncellenen listeler yüzünden makro kp işi yapanlar zor durumda. Eminönü , Beyazköşk , Teşkilat sunucularında bu işi yapanlar oyuna girişin yoğun olduğu zamanlarda belki kasabilirler . Diğer sunuculardaki makrocular için El- Fatiha.
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Macro ne alaka ki sunucu yerleri yoğunluğa göre değişiyor mu ki ? Uzun süredir girmiyorum kusura bakmayın :relaxed:
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
aLqoHoLiqq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuvay İ Akademi

Mesaj gönderen aLqoHoLiqq »

makro yapanlarla sunucu listesi ne alaka kalabalik olsa ne olur tenha olsa ne olur adam isini her turlu goruyor :D
Resim
Kepcemeranda
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yeni yapılan düzeltmelerle sunucu yoğunlukları anlık değişiyor. Böylece makro programı kullanan arkadaşlar eskiden güncellenmediği için sabıt şekilde kalan sunucuları sürekli seçip makroyu kurabiliyorlardı . Şimdi ise anlık değiştiği için atıyorum eskiden Meran 4. sırada sabitti programı 4. sıradan tanıtıp sürekli aynı şekil girebiliyordu . Şimdi ise dakika dakika değiştiği için Meran gün içinde 1 . sıra 2 . sıra 3 . sıra arası değişkenlik gösteriyor . Bu durumda 4 . sıraya tanımı program o anda 4. sıradaki sunucu açıp girmeye çalışacağı için boşa çalışmış oluyor . Bilmem anlatabildim mi ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön