İkv Güncelleme. Hkç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv Güncelleme. Hkç

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Herkes yorumu farklı algılamış . Demek istediğim daha öncesinden yeni bir eklenti gelmeden önce yeni bölge hakkında bilgi alıyorduk azda olsam şuankı kader mühürlerine bakın oyuncular yeni gelecek eklentinin ne olduğunu biliyorlar ama hale gelmedi ? Yeraltı eklentisini çoğu oyuncu hatırlar gelmeden daha önce biz acaba yeraltı girişi nerden olacak diye kendi kendimize yer bulurduk şuankı büyük hol girişinide dahil etmiştik güzel günlerdi :) Umarım yanılırım..
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

:D
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

turkoxHAMSTER yazdı:Güncelleme gelecekse bile(%20 ihtimal) 1 Nisan'da en ama en iyi ihtimalle sadece duyurusu yapılır.2012 yılına kadar testlerinin yapılmadığını ve daha sonra da yapılsa illa ki sızdırma olacağını varsayarsak, daha testleri bile yapılmamış bir güncellemenin pat diye ortaya çıkması imkansız. Zaten yaklaşık 3 senedir forumu takip ediyorsanız yüzlerce konuda İKV ve Güncelleme adlı tartışmaları yaptık,yapıyoruz. İhtimallerin çok düşük olma sebeplerini şimdiye kadar tartıştık ve bitti. Duygusal davranıp, beklentilere girmek için artık çok geç.
Katılıyorum .
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar Şöyle bir açıklık getirmem gerekli Ben Kesin birşey söylemedim sadece teorimi ortaya sundum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mpowers
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mpowers »

Ya ne güncellemesinden bahsediyonuz hala. Sizdeki umudun yarısı bende olsaydı keşke.
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mpowers yazdı:Ya ne güncellemesinden bahsediyonuz hala. Sizdeki umudun yarısı bende olsaydı keşke.

Gelmemesi için bir sebep söyle
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mpowers
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mpowers »

IIxSoulflyxII yazdı:
mpowers yazdı:Ya ne güncellemesinden bahsediyonuz hala. Sizdeki umudun yarısı bende olsaydı keşke.

Gelmemesi için bir sebep söyle
Getirecek bir ekip yok ve 5 senedir gelmiyor. Ayrıca türk telekom taş patlasın 300 kişinin oynadığı bir oyun için para harcamaz.
Kullanıcı avatarı
mpowers
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mpowers »

Herkes kendine göre bir ihtimal verebilir, ben de veriyorum ama çok duygusal davranıyoruz kabul etmek lazım. Mantıklı düşünürsek Sobee Kader Mühürleri ve İKV'yi aynı anda geliştirecek kapasiteye sahip olmadığı için tek bir oyuna yoğunlaşacak ve bu da Kader Mühürleri olacak. Basit hatalar düzeltilebiir 10. yıla girdikten sonra ama çok büyük çaplı oyun sistemini tamamen değiştirecek bir güncelleme gelmediği sürece İKV artık tat vermez diye düşünüyorum ki böyle birşey asla olmaz. Umutlarımızın son damlasına kadar tükeneceği gün 2 gün sonra geliyor.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Hani bu oyunla ilgilenen yetkili yoktu ? Yetkili olmasa bu düzenlemeyi kim yaptı ?Hadi KMciler bunu da açıklayın !
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CHAPPIE yazdı:Hani bu oyunla ilgilenen yetkili yoktu ? Yetkili olmasa bu düzenlemeyi kim yaptı ?Hadi KMciler bunu da açıklayın !

+1
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön