İkv Güncelleme. Hkç
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
İkv Güncelleme. Hkç
Selamlar Herkese Oyundan Umutlanmaya Başladım. 1 Nisanda Yeni Güncelleme Paketi Gelmişti Farkettiyseniz 2017 Yılının Nisan Ayınada Yaklaşmış Bulunmaktayız. Farkettimde Sunucu Listesi Akçelere Zam. Sunucu Listesinde Sunucuların Yerinin Degişmesi. Erg Yerine Erk Olması Tesadüf Olamaz Bence Bunlar Bu İşte Bir Gariplik Var Hadi Hayırlısı 
Re: İkv Güncelleme. Hkç
Eskiden sunucular ne kadar kalabalık olursa olsun (Tenha) yazardı şimdi gün içinde değişim gösterebiliyor.
- Lucenzo
- Banega
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
EvetCHAPPIE yazdı:Sanki sıralama değişiş gibi geldi bana .
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
VLadistok yazdı:Eskiden sunucular ne kadar kalabalık olursa olsun (Tenha) yazardı şimdi gün içinde değişim gösterebiliyor.
Fakat Eskiden Böyle Değildi Diger 2 Sunucu Kalabalık Oldugu zaman öyle birşey olmuyordu. Yeni bu Bence
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Kardeşim yanlış anlama ama bunlardan nem alma bunlar zaten yapılması gereken şeylerdi. Ha güncelleme yapılacaksa eğer zaten bilgi sızdırıldı birşekilde Yada açıklama yaparlardı önceden.Hayırlısı..IIxSoulflyxII yazdı:EvetCHAPPIE yazdı:Sanki sıralama değişiş gibi geldi bana .
DrBuLuT«Eminönü»

- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
mazlumcgdem yazdı:Kardeşim yanlış anlama ama bunlardan nem alma bunlar zaten yapılması gereken şeylerdi. Ha güncelleme yapılacaksa eğer zaten bilgi sızdırıldı birşekilde Yada açıklama yaparlardı önceden.Hayırlısı..IIxSoulflyxII yazdı:EvetCHAPPIE yazdı:Sanki sıralama değişiş gibi geldi bana .
Evet o Konuda Haklısın fakat neden 1 nisana Sayılı gün kala yapılsınki
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
IIxSoulflyxII yazdı:Sadece Umut
Umarım olur da eskilerde döner oyuna herşey keyifli olur .
DrBuLuT«Eminönü»

Bilgi sızdırılma durumu yaşanabileceğini zannetmiyorum.Forumdan takip ettiğim kadarıyla Nerull bile TürkTelekom'dan gelicek talimatlar üzerine açıklama yapabiliyor.Oyun artık kurumsal bir şirketin elinde o yüzden sadece beklemek lazım...
- Lucenzo
- Banega