Aynı sorun bende de var.Ender4216 yazdı:GTX960m kullanıcısı olarak aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hole girer girmez sürekli oyundan atmaya başlıyor. FPS değeri 40 civarı dolaşıyor. Windows 10 ve İKV'nin uyumsuzluğu hakkında şüphelerim var. Çünkü GTA 5'te ultra ayarlarda 40-50 arası FPS alırken İKV gibi grafik ve efekt olmayan bir oyunun daha düşük FPS vermesi normal değil.
Not: Tüm sürücüler güncel.
HD ekran görüntüsü
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: HD ekran görüntüsü
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
print screen sysrq tuşu ile ekran görüntüsünü alıp windows power point yahut paint sayfasına ctrl v vasıtasıyla yapıştırdığınız taktirdedaha net bir görüntü elde edebilirsiniz belki? denemekten zarar gelmez 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
sorunun sebebi bazı pc lerde 2 ekran kartı var enerjı tasarrufu acısından. bende yenı pc aldım ozellıkler uçuyor. ama ıkv de hol bolgesınde hemen düşüyor. bu sebepten pc bıle degıstım sorun aynı oldu. sonra pc de ıkı ekran kartı olduğunu farkettım. bos sayfada sag tıklayın bır ıntelın ekran kartı var pc bunda çalışıyor. bırde nvıda ekran kartı var. sorun burda varsayılan degıl. bır cok oyunu tanıyıp otomatık nvıad çalışıyor. ama ikv tanımıyor. entegre basit ekran kartı ile sizlerı oynatıyor. hol bolgesı daha guclu kart ıstedıgı ıcın hole gırer gırmez düşüyorsunuz. kasa acınca bıle dusebılıyorsunuz. yapacağınız sey ya wın 10 dan vazgecmenıze gerek yok. sag tıkla bos yerde nvıad ekran kartı ayarlarına gır. orda entegre kart secılıdır hıc elleme yan sayfa yani 3d ayarlarının yonetılmesı deyın. genel ayarlardan progam ayarı secın. orda bul a gelıp ikv yı bulun yoksa ekle deyın. ekledikten sonra ikv için nvıda yüksek performanslı ıslemcısı secersenız. oyun bundan sonra açıldığında nvıad ıle calıssır dusmezsınız. ama gene holde arz lodos savasında düşmeler oluyor. bunun cozumu tam bulamadım. bıde ıkv luncher de sag tıkla uyumluluk ozellıgını xp yapmanızı onerırım.
- muymutr
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Lonca Görünümlü Lonca
Sorunun tek nedeni oyunun dx10 ve dx11 desteği olmaması. Sorunun tek nedeni oyun, o yüzden bilgisayarında bi eksik arama. Zamanın gerisinde kalmış fosil bir oyundan ibaret artık ikvcherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bu sorunu nasıl giderebilir ?
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
Bilgisayarında çift ekran kartı varsa İKV otomatik olarak güçsüz olanı kullanıyor. Manuel olarak güçlü kartı kullanmasını seçersen düzelecektir. Windows 10 uyum sorunu diye bir şey yok. O konuda; Microsoft Win 7'de çalışan tüm uygulamaların aynı şekilde çalışabileceği şekilde hazırladı sistemini.
Bende bir ara yaşıyordum fakat düzeldi neden bilmiyorum bendede 1050Tİ var
BOŞ
cherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bu sorunu nasıl giderebilir ?
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
yine her kafadan bir ses
print tuşu ile çektiğinde nasıl bir kalitede yükleyip gösteririmisiniz.
büyük ihtimal oyunu küçük ekran ve grafik ayarsız oynuyorsunuz.
launcheri acınca ayarları en üst kademeye getirip çözünürlülüğünüzü 2k olmasada full hd yaparmısınız
full hdde illaki tüm yazılar kücük olacak fakat en kalitelisi bu 720p veya daha asagı küçük ekran oynarsanız ne yazıkki kalitede küçük olacaktır.
özellikle doku filtreleme ve anisotropic filmtreleme x32 yapın.
bu benim gt 640'dan aldıgım ve programsız print ile aldığım bir resim çözürlülük 2k ile full hd arası.

Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.