Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bu sorunu nasıl giderebilir ?
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
HD ekran görüntüsü
HD ekran görüntüsü
"Cehenneme gitmek istemiyorum" dedi. Cehennemi yıllardır içinde taşıdığından habersizdi.
Re: HD ekran görüntüsü
Ekran kartın fena sayılmaz kasma yaşaman şaşırtıcı bir şey. Nvidia sitesine girerek ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. Ayrıca Nvidia GeForce Experience'yi indirerek oyunlarını otomatik olarak en iyi şekilde optimizasyon edebilirsin.
Monitöre gelince monitör görüntü kalitesini yüksek derecede etkilemez, daha çok grafik ayarlarını değiştirmen gerekebilir.
Monitöre gelince monitör görüntü kalitesini yüksek derecede etkilemez, daha çok grafik ayarlarını değiştirmen gerekebilir.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ekran grüntüsünden kastın screenshot ise , .jpg formatında çektiği için epey kalitesiz.Ekran görüntüsünü Fraps ile kaydedin , daha kaliteli çekiyor.
Hangi durumlarda atıyor ? Atıyordan kastın ne kare atlaması gibi mi yoksa oyun kapanıp hata mesajı mı veriyorcherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
İyi forumlar
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
GTX960m kullanıcısı olarak aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hole girer girmez sürekli oyundan atmaya başlıyor. FPS değeri 40 civarı dolaşıyor. Windows 10 ve İKV'nin uyumsuzluğu hakkında şüphelerim var. Çünkü GTA 5'te ultra ayarlarda 40-50 arası FPS alırken İKV gibi grafik ve efekt olmayan bir oyunun daha düşük FPS vermesi normal değil.
Not: Tüm sürücüler güncel.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
İKV yi full yüksek grafikte 60Fps sabit şekilde oynatacak ekran kartı üzerinde Nvidia ve ATİ mühendisleri yoğun şekilde çalışıyor...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
FPS düşüyor 18lere kadar ve sonra oyundan atıyor.EYUNAL yazdı:Hangi durumlarda atıyor ? Atıyordan kastın ne kare atlaması gibi mi yoksa oyun kapanıp hata mesajı mı veriyorcherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
İyi forumlar
"Cehenneme gitmek istemiyorum" dedi. Cehennemi yıllardır içinde taşıdığından habersizdi.
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
Sistemin hızlı başlat özelliğini kapatıp bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tekrar merhabalar, dün size bahsettikten sonra denemek istedim ve Windows 7 kurdum. Şuanda hiçbir problem kalmadı. Ortalama fps 63-105 arasında dolaşıyor.Ender4216 yazdı:GTX960m kullanıcısı olarak aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hole girer girmez sürekli oyundan atmaya başlıyor. FPS değeri 40 civarı dolaşıyor. Windows 10 ve İKV'nin uyumsuzluğu hakkında şüphelerim var. Çünkü GTA 5'te ultra ayarlarda 40-50 arası FPS alırken İKV gibi grafik ve efekt olmayan bir oyunun daha düşük FPS vermesi normal değil.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
-Önce oyun ekran kartınla çalışıyormu onu kontrol et.Yani hd graphics felan açılıyor olabilir.
-Uyumluluk xp service pack 2 yap.
-Sürücüleri güncelle.
aklıma dahada başka bir şey gelmiyor.
-Uyumluluk xp service pack 2 yap.
-Sürücüleri güncelle.
aklıma dahada başka bir şey gelmiyor.