HD ekran görüntüsü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cherrys
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HD ekran görüntüsü

Mesaj gönderen cherrys »

Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bu sorunu nasıl giderebilir ?
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
"Cehenneme gitmek istemiyorum" dedi. Cehennemi yıllardır içinde taşıdığından habersizdi.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: HD ekran görüntüsü

Mesaj gönderen TOLGA »

Ekran kartın fena sayılmaz kasma yaşaman şaşırtıcı bir şey. Nvidia sitesine girerek ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin. Ayrıca Nvidia GeForce Experience'yi indirerek oyunlarını otomatik olarak en iyi şekilde optimizasyon edebilirsin.
Monitöre gelince monitör görüntü kalitesini yüksek derecede etkilemez, daha çok grafik ayarlarını değiştirmen gerekebilir.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Ekran grüntüsünden kastın screenshot ise , .jpg formatında çektiği için epey kalitesiz.Ekran görüntüsünü Fraps ile kaydedin , daha kaliteli çekiyor.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

cherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
Bir de nvidia geforce gtx 1070 ekran kartında kasma sorunu yaşıyorum bir çok bölgede ve oyundan 3 4 saniye geçmeden atıyor çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi ?
İyi forumlar
Hangi durumlarda atıyor ? Atıyordan kastın ne kare atlaması gibi mi yoksa oyun kapanıp hata mesajı mı veriyor
Kullanıcı avatarı
Ender4216
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ender4216 »

GTX960m kullanıcısı olarak aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hole girer girmez sürekli oyundan atmaya başlıyor. FPS değeri 40 civarı dolaşıyor. Windows 10 ve İKV'nin uyumsuzluğu hakkında şüphelerim var. Çünkü GTA 5'te ultra ayarlarda 40-50 arası FPS alırken İKV gibi grafik ve efekt olmayan bir oyunun daha düşük FPS vermesi normal değil.
Not: Tüm sürücüler güncel.
Resim
CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

İKV yi full yüksek grafikte 60Fps sabit şekilde oynatacak ekran kartı üzerinde Nvidia ve ATİ mühendisleri yoğun şekilde çalışıyor...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
cherrys
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cherrys »

EYUNAL yazdı:
cherrys yazdı:Selam, Asus MG248Q 24 led 3 D monitör kullanıyorum fakat ekran görüntüleri oldukça kalitesiz duruyor.
İyi forumlar
Hangi durumlarda atıyor ? Atıyordan kastın ne kare atlaması gibi mi yoksa oyun kapanıp hata mesajı mı veriyor
FPS düşüyor 18lere kadar ve sonra oyundan atıyor.
"Cehenneme gitmek istemiyorum" dedi. Cehennemi yıllardır içinde taşıdığından habersizdi.
Kullanıcı avatarı
Baskent06
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Baskent06 »

Sistemin hızlı başlat özelliğini kapatıp bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Ender4216
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen Ender4216 »

Ender4216 yazdı:GTX960m kullanıcısı olarak aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hole girer girmez sürekli oyundan atmaya başlıyor. FPS değeri 40 civarı dolaşıyor. Windows 10 ve İKV'nin uyumsuzluğu hakkında şüphelerim var. Çünkü GTA 5'te ultra ayarlarda 40-50 arası FPS alırken İKV gibi grafik ve efekt olmayan bir oyunun daha düşük FPS vermesi normal değil.
Not: Tüm sürücüler güncel.
Tekrar merhabalar, dün size bahsettikten sonra denemek istedim ve Windows 7 kurdum. Şuanda hiçbir problem kalmadı. Ortalama fps 63-105 arasında dolaşıyor.
Resim
CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

-Önce oyun ekran kartınla çalışıyormu onu kontrol et.Yani hd graphics felan açılıyor olabilir.
-Uyumluluk xp service pack 2 yap.
-Sürücüleri güncelle.

aklıma dahada başka bir şey gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön