bilgisayar özellıklerım iyi çoğu oyuncuda da gözlemledim sanırım burada bir sorun var.
çözülmesi beklenen ama çözülmeyen bir sorun.
ayriyeten kasa konusu ve 200m sorununda çözülmesini bekliyoruz hemen olmasada en azından bununla ilgili bir çaklışma
Bankada muhafaza edilebilen eşya sayısı, oyunun 3.0 versiyonunda iki katına çıkarılmıştır. İlerleyen zamanlarda artış yapıldığında, web sitemiz üzerinden bildirilecektir.
bunun haricinde birşeyler söylemek istiyorum
sizlerin oyunla ilgilenildiği izlenimi var. yada artık yönetimde kim varsa kim bunlarla ilgileniyorsa çünkü oyun zıvanadan çıkmış durumda oyunda bir devamlılık yok oyunda bir süreklilik yok varmı? herkesde aynı tılsım kombinasyonu herkesde aynı eşyalar herkesde aynı taktik oyundaki para marka dönüştü artık hiçbir işe yaramıyor.. eskiye dönüp bakıyorum hani Okoda yapılan müsabakalar gerçekten çok zevkli çeşitli kombinasyonlar var . şimdi hiçbirşey yok tekdüze
oyunun sonuna geldik sanki 30 küsür tılsımı olan bir adam düşünün 16 t parası var karakterleri ful rütbeleri ful herşeyi fullemış bana sorarmısınız ne yapması lazım? hanı mmorpg oyunların sonu bitmezdi .hah bak adam bitirmiş kalmamış birşey oyunumuzda süreklilik bitmiş.
başka bir konuda hol sorunsalı kesinlikle bir seviye getirilmesi lazımdı bazı oyuncularda "vur patlasın çal oynasın " durumu olabilir ama bazılarında yok çünkü ben seviyemi zar zor kasmış ikv görevlerini hikaye örgüsünü anlamaya çalışan biriyim ama şimdi ne oluyor tak y2 yı holde 49 yap tak y2 kenan mıgrat karakter fulle
bu nedir? şans sisteminden bahsetmiyorum bile bir adam girer fuller diğer adam daha çok emek verir 100 girer fulleyemez . evet ikv = şans sistemi emek sistemi değil.
bu oyun hala bitmemiş denilebilirmi bunlardan sonra ?
daha ne olması lazım bu oyunun hala ayakta durması için ?
şimdi bak biri soruyor 2 sene evvel önce etkinlik salonu hakkında Game masterımız ne diyor ;
2 sene oldu biraz sorgula.İlerleyen zamanlarda bu yönde bir çalışma yapılacağını müjdeleyebiliriz fakat tam bir vakit vermek doğru olmayacaktır.Süprizlere hazırlıklı olmak lazımİlginiz için teşekkür ederiz.
bak buda 3 sene oldu varmı birşey hele söyle bakalım ;
Dosya güncelleme tarihi 2013 şuan 2017 deyiz biri çıkıp desinki ama samimi bir şekilde hayır bu oyun bir kenara atılmamış.Elwing yazdı:
Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Sunucu güncellemesinde loncanın toplam lonca puanı o limiti aşarsa sıralama güncellemeden önceki hali ile kalmaktadır.
Gelecek güncelleme ile bu limitin arttırılması planlanmaktadır.
Bilginize.
Çemberlitaş bugundan bahsetmiyorum bu bug benı çileden çıkartıyor uzun uzadıya süslü cümlelerle durumu çok güzel dile getirirdim ama sinir hastası etti oyun benı ben para veriyorum ve "oynamak" istiyorum bu hak benim bu hak oyuncunun değilmi ama tek söylenen şey
oyuna yeni oyuncu çekilmiyor arkadaşlar oyuna rağbet yokki güncelleme gelsin eminönü sunucusunun gerçekten kalabalık olduğunumu düşünüyorsunuz? siz sanırım eskiye bir bakmamışsınız sanki gelecek reçeteleri açıklayın bossları açıklayın diyoruz hayır en azından çalışma var şöyle şöyle eskiden sızıntı paylaşırlardır o da yok. eski gm lerden biri bile yokBeklemede kalın.
dev ortimi adını duyan varmı
5 senedir yapılan sadece saçma etkinlikler 2 tane aynı tipi yetenegı tılsımı olan 2 bıçağı kapıştırıyorlar sonrada bizim cenah diyorki daha tılsım kombinasyonunu yaptınmı herkes aynı bozuk plak gibi kombinasyonda kombinasyon.
oyuna şimdi bir kişi başlasın o tılsımları nasıl uretecek ? insanları oyunda gruplaştırdınız iyi gibi görünsede aslında kutuplaştırdı bu . 8 kişinin beni nefes conk itemleriyle komutandan mısır çarşısına kadar kovlayan ama ölduremeyen alman ok ları özledim 3 saniyede kesilmeyi değil çünkü oyunun en iyi itemi bende ..şimdide bende ama ölüyorum işde
okuduğunuz için teşekkur ederim normalde hızlı desteğe yazacaktım ama siz oyuncularında artık bunların düşünmesinin vakti geldi