Bitmek bilmeyen sorunlar silsilesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bitmek bilmeyen sorunlar silsilesi

Mesaj gönderen Materyalist »

İşportaya vs alışveriş açıp eşyayı satcagım sırada oyundan atıyor
bilgisayar özellıklerım iyi çoğu oyuncuda da gözlemledim sanırım burada bir sorun var.
çözülmesi beklenen ama çözülmeyen bir sorun.

ayriyeten kasa konusu ve 200m sorununda çözülmesini bekliyoruz hemen olmasada en azından bununla ilgili bir çaklışma

Bankada muhafaza edilebilen eşya sayısı, oyunun 3.0 versiyonunda iki katına çıkarılmıştır. İlerleyen zamanlarda artış yapıldığında, web sitemiz üzerinden bildirilecektir.

bunun haricinde birşeyler söylemek istiyorum

sizlerin oyunla ilgilenildiği izlenimi var. yada artık yönetimde kim varsa kim bunlarla ilgileniyorsa çünkü oyun zıvanadan çıkmış durumda oyunda bir devamlılık yok oyunda bir süreklilik yok varmı? herkesde aynı tılsım kombinasyonu herkesde aynı eşyalar herkesde aynı taktik oyundaki para marka dönüştü artık hiçbir işe yaramıyor.. eskiye dönüp bakıyorum hani Okoda yapılan müsabakalar gerçekten çok zevkli çeşitli kombinasyonlar var . şimdi hiçbirşey yok tekdüze
oyunun sonuna geldik sanki 30 küsür tılsımı olan bir adam düşünün 16 t parası var karakterleri ful rütbeleri ful herşeyi fullemış bana sorarmısınız ne yapması lazım? hanı mmorpg oyunların sonu bitmezdi .hah bak adam bitirmiş kalmamış birşey oyunumuzda süreklilik bitmiş.

başka bir konuda hol sorunsalı kesinlikle bir seviye getirilmesi lazımdı bazı oyuncularda "vur patlasın çal oynasın " durumu olabilir ama bazılarında yok çünkü ben seviyemi zar zor kasmış ikv görevlerini hikaye örgüsünü anlamaya çalışan biriyim ama şimdi ne oluyor tak y2 yı holde 49 yap tak y2 kenan mıgrat karakter fulle
bu nedir? şans sisteminden bahsetmiyorum bile bir adam girer fuller diğer adam daha çok emek verir 100 girer fulleyemez . evet ikv = şans sistemi emek sistemi değil.
bu oyun hala bitmemiş denilebilirmi bunlardan sonra ?
daha ne olması lazım bu oyunun hala ayakta durması için ?
şimdi bak biri soruyor 2 sene evvel önce etkinlik salonu hakkında Game masterımız ne diyor ;
İlerleyen zamanlarda bu yönde bir çalışma yapılacağını müjdeleyebiliriz fakat tam bir vakit vermek doğru olmayacaktır.Süprizlere hazırlıklı olmak lazım ;) İlginiz için teşekkür ederiz.
2 sene oldu biraz sorgula.

bak buda 3 sene oldu varmı birşey hele söyle bakalım ;
Elwing yazdı:
Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Sunucu güncellemesinde loncanın toplam lonca puanı o limiti aşarsa sıralama güncellemeden önceki hali ile kalmaktadır.

Gelecek güncelleme ile bu limitin arttırılması planlanmaktadır.

Bilginize.
Dosya güncelleme tarihi 2013 şuan 2017 deyiz biri çıkıp desinki ama samimi bir şekilde hayır bu oyun bir kenara atılmamış.
Çemberlitaş bugundan bahsetmiyorum bu bug benı çileden çıkartıyor uzun uzadıya süslü cümlelerle durumu çok güzel dile getirirdim ama sinir hastası etti oyun benı ben para veriyorum ve "oynamak" istiyorum bu hak benim bu hak oyuncunun değilmi ama tek söylenen şey
Beklemede kalın.
oyuna yeni oyuncu çekilmiyor arkadaşlar oyuna rağbet yokki güncelleme gelsin eminönü sunucusunun gerçekten kalabalık olduğunumu düşünüyorsunuz? siz sanırım eskiye bir bakmamışsınız sanki gelecek reçeteleri açıklayın bossları açıklayın diyoruz hayır en azından çalışma var şöyle şöyle eskiden sızıntı paylaşırlardır o da yok. eski gm lerden biri bile yok
dev ortimi adını duyan varmı :D burada gülesim geldi.
5 senedir yapılan sadece saçma etkinlikler 2 tane aynı tipi yetenegı tılsımı olan 2 bıçağı kapıştırıyorlar sonrada bizim cenah diyorki daha tılsım kombinasyonunu yaptınmı herkes aynı bozuk plak gibi kombinasyonda kombinasyon.
oyuna şimdi bir kişi başlasın o tılsımları nasıl uretecek ? insanları oyunda gruplaştırdınız iyi gibi görünsede aslında kutuplaştırdı bu . 8 kişinin beni nefes conk itemleriyle komutandan mısır çarşısına kadar kovlayan ama ölduremeyen alman ok ları özledim 3 saniyede kesilmeyi değil çünkü oyunun en iyi itemi bende ..şimdide bende ama ölüyorum işde

okuduğunuz için teşekkur ederim normalde hızlı desteğe yazacaktım ama siz oyuncularında artık bunların düşünmesinin vakti geldi
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Bitmek bilmeyen sorunlar silsilesi

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Materyalist arkadaş haklı davamıza güzel bir yaklaşımda bulunmuştur. Yönetimin popülist söylemleri bizim gibi emekçi oyuncuları doyuracak nitelikte değildir. Ya İkv kapansın ışıklar içerisinde uyusun ya da İkv devrim niteliğinde bir güncellemeyle en kısa sürede yenilensin. :ugeek:
Lodos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lodos »

Guzel bir konu acmissin ama sanirim bu oyun bitti bundan ilerisine gidebilmesi icin yonetimin degismesi lazim bu yonetim bu isi beceremiyo ;)
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Ne tılsım ne grup bölgesi. Adam gibi derindeki sır gibi bir bölge getirip milletin eskideki gibi yücelendir mesmerdir arseniktir item üretebilmek için reçete düşürmeye çalıştığı maden toplamaya çalıştığı bir bölge oluşturup olayı tak diye çözebilirler zor birşey değil savaşçılar savaşçılara vururken max hasar işlevsiz olsun hasar vurmasın ( Misal makinelere buzun hasar vermeyip elektriğinde can bastığı gibi) savaşçılar yine elementlere yönelsin vs atacağı adamın üstündeki sete göre direnç vermeye çalışsın savunma mı saldırı mı kasayım diyip değişik kombinasyonlar denesin. Büyücüler fevzi shen azat shen fevzi karakürk fevzi solucan tarzı itemleri denesin. Şifacılar için birşey demiyorum kombinasyon bakımından yine iyi durumdalar. Yani demek istediğim o ki karakteri şanslı olan 3 günde karakter fullemesin en iyi itemlere veya onlardan birkaçına sahip olunca gücü ortaya çıksın. Bu itemlere sahip olabilmek için madenler çekilsin reçeteler aransın yaratıklar kesilip item düşürmeye çalışılsın. Bir oyunda herkes mi en iyi itemlere sahip olur herkes mi en işlevsel tılsımlardan 2-3 tanesine sahip olur çok mantık dışı geliyor bilip oynayanla bilmeden oynayan ayırt edilsin.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Materyalist yazdı:İşportaya vs alışveriş açıp eşyayı satcagım sırada oyundan atıyor
bilgisayar özellıklerım iyi çoğu oyuncuda da gözlemledim sanırım burada bir sorun var.
çözülmesi beklenen ama çözülmeyen bir sorun.
Aynı sorunu yaklaşık 4 sene önce 1 yıl boyunca yaşadım. Defalarca mail atmıştım o zamanlarda lakin yardımcı olunmamıştı sebebini dahi anlamamışlardı. Deneme - yanılma yöntemi ile kurcaladım ve sorunun eşya satmak istediğimiz işportacıyı seçmediğimiz için gerçekleştiğini fark ettim. Yani çözüm olarak şunu söyleyebilirim işportacıya bir şeyler satmak istiyorsan alışveriş açtığında İşportacının seviyesini ve enerjisini görebildiğin bar açık dursun. Bu şekilde satarsan hiç sorun yaşamazsın. Eğer işportacı ile alışveriş esnasında tekrar işportacının üzerine tıklarsan ilk eşya satışında kritik hata yersin.
Herkes için gerçerli bir durum olacağına inanıyorum. Keza oyundaki saçmalıkları düzeltmek için bir uğraş görmediğimden dolayı hata bildirmeye gerek duymadım.
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Oyunla ilgili hiç ilgi alakaları kalmamış ne yazık ki yönetim ekibinin, bu aralar bazı sunucularda erişim saglanamıyor.Ve ne yazık ki kaç gündür desteğe mesaj atmaya çalışsamda bu seferde destek bölümünde sorun var .Dolayısıyla buda gösteriyor ki yönetim ekibi artık müdahale bile edemeyecek duruma gelmiş durumda (...)
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
benmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Anadolu Fırtınaları

Mesaj gönderen benmusti »

Adamlar daha parasını ödediğimiz akçeyi bile göndermekten acizken sen gelmiş burda oyun hatalarından bahsediyorsun kardeşim ona da diyecekler şimdi sorunun bizle ve DEVELOPPER hazretleri ile alakası yok senin bilgisayarın hatalıdır diyecekler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Koygocuren »

Yazılanlara kesinlikle katılıyorum
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

DuMaNisTT yazdı:Materyalist arkadaş haklı davamıza güzel bir yaklaşımda bulunmuştur. Yönetimin popülist söylemleri bizim gibi emekçi oyuncuları doyuracak nitelikte değildir. Ya İkv kapansın ışıklar içerisinde uyusun ya da İkv devrim niteliğinde bir güncellemeyle en kısa sürede yenilensin. :ugeek:
kardeş sen susarmısın bence senin konuşmaya hakkın yok güncelleme gelicek diye onca insani trolledin hala forumda gezebiliyorsun :idea:
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

yusufcan211 yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Materyalist arkadaş haklı davamıza güzel bir yaklaşımda bulunmuştur. Yönetimin popülist söylemleri bizim gibi emekçi oyuncuları doyuracak nitelikte değildir. Ya İkv kapansın ışıklar içerisinde uyusun ya da İkv devrim niteliğinde bir güncellemeyle en kısa sürede yenilensin. :ugeek:
kardeş sen susarmısın bence senin konuşmaya hakkın yok güncelleme gelicek diye onca insani trolledin hala forumda gezebiliyorsun :idea:

Kırıcı konuşuyorsun :( Hepimiz oyuna yenilik gelmesi taraftarıyız şunu yaptın bunu yaptın diye ayrıştırmayalım birbirimizi :( Geçmiş geçmişte kaldı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön