Bu ne rezilliktir !
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Bu ne rezilliktir !
umarım sorununuz çözülür hocam, gerçekten rezalet..
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ülkü
Playstore
Yazmayayım diyorum onca açılmış konu var diye.
Ama insan yediremiyor 72 saattir aldıgım ve parası kesilen çemberlitaş kutusu hesabıma gelmedi.
Arıyoruz saçma sapan yerlere başvurun diyorlar bu sorunu gidersinler veya para iadesi yapılsın.
Ayıptır be ! Nerull kader muhurlerinden basını kaldırıp azda ikv sorunlarıyla ilgilensin
Ama insan yediremiyor 72 saattir aldıgım ve parası kesilen çemberlitaş kutusu hesabıma gelmedi.
Arıyoruz saçma sapan yerlere başvurun diyorlar bu sorunu gidersinler veya para iadesi yapılsın.
Ayıptır be ! Nerull kader muhurlerinden basını kaldırıp azda ikv sorunlarıyla ilgilensin
- GaripBirAsk
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
playstore
Biliyorum sizde sıkıldınız aynı sorulara cevap vermedkten.
Lakin Artık sıkıldık 1 şubatta aldıgım kutu hesabıma gelmemiş henüz.
Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar.
Lütfen Nerull yardımcı olsun artık bize.
Akçe çekemiyoruz korkudan şüphesiz...
Lakin Artık sıkıldık 1 şubatta aldıgım kutu hesabıma gelmemiş henüz.
Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar.
Lütfen Nerull yardımcı olsun artık bize.
Akçe çekemiyoruz korkudan şüphesiz...
caniçim
- superxcharged
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Herşey Vatan İçin
İKV YÖNETİMİNE
İYİ GÜNLER HERKEZE 02.02.2017 TARIHINDE CEKMIS OLDUGUM 5500 VE 2500 AKCEM ARADAN 3 GUN GECMESINE RAGMEN HALA GONDERILMEDI DESTEGE ATTIGIM MAILLERE CEVAP VERILMEDI EGER BU ISI YAPAMAYACAKSANIZ YADA ILGILENEMIYORSANIZ YAPACAK BASKA BIRISINE BIRAKIN SIZI YUZUNUZDEN BIZ NIYE MAGDUR OLALIM O KADAR PARA VERIYORUZ GORDUGUMUZ MUAMELE BU DAHA KAC GUN BEKLIYECEZ BI AKCEYI SISTEMDE SORUN VARSA MOBIL HATTIMDAN CEKTIGINIZ TL LERI BARI GERIYE GONDERIN BASKA BI YOLUNA BAKALIM BIZDE
SUPERxCHARGED
AKÇE GELMEMESİ
4 gün önce playstoredan bir akce aldık hala bir tık yok, parayı çekerken çekmeyi biliyorlar ama..! Geçen bir konuda yazmıştı birisi bir yere şikayet et diye şimdi bulamadım bilen var mı nereye bildirebiliyoruz bu olayı?
Re: Playstore
Hepinize merhaba arkadaşlar;
PlayStore'un bizim sadece resmi distribütörümüz olduğunu, destek takımlarımızın ve teknik birimlerimizin farklı olduğunu üzerine basa basa bir kez daha hatırlatalım. Sorunu başladığı an PlayStore ekibine ilettik ve sorunun teknik bir arızadan kaynaklandığının, çalışmaları devam ettirdiklerinin bilgisini aldık. Takdir edersiniz ki ne biz ne de Developer'ların bu hususa doğrudan müdahale şansı bulunmamaktadır. O sebeple sabrınızı korumanızı ve bizleri anlayışla karşılamanızı umut ediyorum.
İlaveten; Forum Kuralları madde 3 gereğince benzer içerikteki konularınız birleştirilerek bu konu altında toplanmıştır. Konu doğrudan bizimle alakalı olmadığı için bu süreçte forum kanalında farklı veya aynı alanlarda defalarca konu açmanız çözümü hızlandırmayacaktır. Lütfen benzer içerikte konular açmak yerine fikirlerinizi ve görüşlerinizi bu konu altında paylaşmaya devam ediniz.
İyi forumlar dilerim.
PlayStore'un bizim sadece resmi distribütörümüz olduğunu, destek takımlarımızın ve teknik birimlerimizin farklı olduğunu üzerine basa basa bir kez daha hatırlatalım. Sorunu başladığı an PlayStore ekibine ilettik ve sorunun teknik bir arızadan kaynaklandığının, çalışmaları devam ettirdiklerinin bilgisini aldık. Takdir edersiniz ki ne biz ne de Developer'ların bu hususa doğrudan müdahale şansı bulunmamaktadır. O sebeple sabrınızı korumanızı ve bizleri anlayışla karşılamanızı umut ediyorum.
İlaveten; Forum Kuralları madde 3 gereğince benzer içerikteki konularınız birleştirilerek bu konu altında toplanmıştır. Konu doğrudan bizimle alakalı olmadığı için bu süreçte forum kanalında farklı veya aynı alanlarda defalarca konu açmanız çözümü hızlandırmayacaktır. Lütfen benzer içerikte konular açmak yerine fikirlerinizi ve görüşlerinizi bu konu altında paylaşmaya devam ediniz.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- superxcharged
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Herşey Vatan İçin
Re: Bu ne rezilliktir !
PARAYI ALIRKEN HİÇ HATA OLMUYOR AMA AKÇEYİ GÖNDERİRKEN OLUYOR MADEM BÖLE Bİ SORUN VAR ÇÖZÜLMEYİ BEKLEYEN ÖNCE SORUNU HALLETSİNLER SONRA DİĞER MESELELERİNE BAKSINLAR BİZ MAĞDUR OLUYOZZ PARAMIZLA REZİLLİK ÇEKİYOZ SABIR TAŞI OLSA ÇATLAR VALLA 4. GÜN BİTTİ ARTIK 1 AYA GELİR
SUPERxCHARGED