Bu ne rezilliktir !
- benmusti
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Bu ne rezilliktir !
Arkadaşlar tepkimi mazur görün sunucular arası aktarım yapcam dün akçe çektim bu saatlerde hala gelmedi kafayı yiyeceğim ttneti aradım buraya yazıyorum hala gelmedi epin para ile rezil olmak deyimi cuk diye oturuyor bu duruma 70 liralık epin çektik hala bekliyoruz yardımcı olabilecek bi arkadaş veya yetkili varsa lütfen yardım edin !

Re: Bu ne rezilliktir !
PlayStore'ye giriş yaptıktan sonra Ürünlerim bölümünü kontrol et. Kontrollerinde tarihlere dikkat et. Aksilik devam ediyorsa tekrardan TTnet'i aramanı tavsiye ederim.benmusti yazdı:Arkadaşlar tepkimi mazur görün sunucular arası aktarım yapcam dün akçe çektim bu saatlerde hala gelmedi kafayı yiyeceğim ttneti aradım buraya yazıyorum hala gelmedi epin para ile rezil olmak deyimi cuk diye oturuyor bu duruma 70 liralık epin çektik hala bekliyoruz yardımcı olabilecek bi arkadaş veya yetkili varsa lütfen yardım edin !
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
E-postanı da kontrol et.benmusti yazdı:Kardeşim zaten ürünler bölümüne bakıyorum velakin gelmiş değil hala

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
2 gün oldu benimde halen yok paramla rezil oldumbenmusti yazdı:Kardeşim zaten ürünler bölümüne bakıyorum velakin gelmiş değil hala
- Materyalist
- İri Fare Avcısı

IFonQzrail yazdı:2 gün oldu benimde halen yok paramla rezil oldumbenmusti yazdı:Kardeşim zaten ürünler bölümüne bakıyorum velakin gelmiş değil hala
Bende bekliyorum
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bende dün aldım hala gelmedi 
444 0 375 aramadan epinler gelmez.Aynı olay 15 gün önce benimde başıma geldi 3 gün sonra e pinleri alabildim .
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ