Zaten şu durumda tek gitmek zorundayım bu konunun takipçileri var mesajlar alıyorum yapacak bir şey yok herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir demişsin ama eminim bu forumda kayıtlı üyelerden en meşgul ilk 5 e girebilirim yakın zamanda faaliyete geçircem..wonka yazdı:Tek git? Yanına bir kaç kişi bulamıyorsan oyuncular liseli mi oluyor? Milletin işi gücü var memlekete gidenler var tatilde olanlar var herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir kaldı ki istanbulun anadolu yakasından arıyorsun seninle gelecek kişiyi, oyuna önem veren zaten kaç kişi kalmıştır ki o bölgede sana eşlik etsinler.Kaptanmelih yazdı:Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
...
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ...
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bol şans umarım bulursun adamKaptanmelih yazdı:Zaten şu durumda tek gitmek zorundayım bu konunun takipçileri var mesajlar alıyorum yapacak bir şey yok herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir demişsin ama eminim bu forumda kayıtlı üyelerden en meşgul ilk 5 e girebilirim yakın zamanda faaliyete geçircem..wonka yazdı:Tek git? Yanına bir kaç kişi bulamıyorsan oyuncular liseli mi oluyor? Milletin işi gücü var memlekete gidenler var tatilde olanlar var herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir kaldı ki istanbulun anadolu yakasından arıyorsun seninle gelecek kişiyi, oyuna önem veren zaten kaç kişi kalmıştır ki o bölgede sana eşlik etsinler.Kaptanmelih yazdı:Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Materyalist
- İri Fare Avcısı
Ttyamm biraz daha açarmısın ne demek istedin ?
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
İstanbulda yaşasam itü ari 4 telekomun önüne gider gerekirse sobee ekibinin çıkış saatine kadar beklerdim. Gitmeyi düşünen arkadaşlar, randevusuz sizi içeri almazlar. Öğlen arasında İstinye park'a gidebilirseniz eğer, DEV Nerull'u orada bulabilirsiniz. Saygılarımla..
- Materyalist
- İri Fare Avcısı
Nerede o eski forum kullanıcıları döktürmüş Detay.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.