...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ...

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

wonka yazdı:
Kaptanmelih yazdı:Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
Tek git? Yanına bir kaç kişi bulamıyorsan oyuncular liseli mi oluyor? Milletin işi gücü var memlekete gidenler var tatilde olanlar var herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir kaldı ki istanbulun anadolu yakasından arıyorsun seninle gelecek kişiyi, oyuna önem veren zaten kaç kişi kalmıştır ki o bölgede sana eşlik etsinler.
Zaten şu durumda tek gitmek zorundayım bu konunun takipçileri var mesajlar alıyorum yapacak bir şey yok herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir demişsin ama eminim bu forumda kayıtlı üyelerden en meşgul ilk 5 e girebilirim yakın zamanda faaliyete geçircem..
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Kaptanmelih yazdı:
wonka yazdı:
Kaptanmelih yazdı:Yav madem yeni bölge istiyorsunuz tırı vırı yapmayın ben konuyu açtım ilgilenen olmadı istanbuldan 1-2 kişi alıp ofise ziyarete gidecez yönetimdenmi korkuyosunuz ulan hepinizmi liselisiniz 2 tane konu açtım, hortlattım yokmu benimle TTNET genel müdürlüğüne gidecek anadolu yakasından oyuncu ?
Tek git? Yanına bir kaç kişi bulamıyorsan oyuncular liseli mi oluyor? Milletin işi gücü var memlekete gidenler var tatilde olanlar var herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir kaldı ki istanbulun anadolu yakasından arıyorsun seninle gelecek kişiyi, oyuna önem veren zaten kaç kişi kalmıştır ki o bölgede sana eşlik etsinler.
Zaten şu durumda tek gitmek zorundayım bu konunun takipçileri var mesajlar alıyorum yapacak bir şey yok herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir demişsin ama eminim bu forumda kayıtlı üyelerden en meşgul ilk 5 e girebilirim yakın zamanda faaliyete geçircem..
Bol şans umarım bulursun adam
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
yasim10
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: yasim10

Mesaj gönderen yasim10 »

inşş cnm yhaaa .s.s..s.s.s.s.s.s
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

KaptanMelih ben gelirim şayet toplanılacaksa
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

@KaptanMelih -->> 11 Ağu 2014 19:54

@KraToSs -->> 29 Oca 2016 14:58
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Materyalist »

Ttyamm biraz daha açarmısın ne demek istedin ?
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

İstanbulda yaşasam itü ari 4 telekomun önüne gider gerekirse sobee ekibinin çıkış saatine kadar beklerdim. Gitmeyi düşünen arkadaşlar, randevusuz sizi içeri almazlar. Öğlen arasında İstinye park'a gidebilirseniz eğer, DEV Nerull'u orada bulabilirsiniz. Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Materyalist »

Nerede o eski forum kullanıcıları döktürmüş Detay.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön