Oyuna para yatırmak konusunda sıkıntı yok her türlü öneri ve tavsiyeye açığım.
Sunuculardaki Son Durum ?
Sunuculardaki Son Durum ?
Herkese merhabalar oyuna dönme gibi çok çılgınca bir karar verdim
Oyunu yükledim ancak eminönü tenha gözüküyor teşkilat ve beyazköşk kalabalık gözüküyor. Forumda biraz bakındım en çok oyuncu eminönünde var diyorlar. Sunucuların şuan ki durumu hakkında bilgi verebiilirseniz bunun yanı sıra maden piyasası ne durumda ? En son bıraktığımda 2160 fiziksel hasarı olan bir büyücüm vardı. (Baktım hala duruyor
) Ona m1 almak için uğraşıcam bu konu hakkında öneriniz varmıdır ?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Sunuculardaki Son Durum ?
Hangi sunucuya gidersen git. Allah karşına yardımsever, insan olan oyuncular çıkarsın. Bu arada resim teşkilat sunucusuna ithafen...

ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Yeniden aramızda olmanıza sevindim, darısı tüm bırakanlara :) Eminönü genel olarak kalabalık ve bölgelere neredeyse her zaman giden birilerini bulmanız mümkün öyle ki Sığınaklara sadece şalter tutacak kişiler arandığı bile oluyor. Hol bölgesinde ise kesinlikle Eminönü sunucusuna küçük geliyor :) Madenlerde xeno fiyatı düşüşte :) M1 almanızın çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Üstte de Serinplay tarafından yazıldığı gibi transformatör eksiğiniz yok ise y2 alıp holde para kasmanız çok daha kolay olacaktır.
Olumlu cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Şuanda eminönü sunucusunda kondrit kaça satılıyor ?
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
9 - 10 milyonzorsavas5 yazdı:Olumlu cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Şuanda eminönü sunucusunda kondrit kaça satılıyor ?

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı