Sunuculardaki Son Durum ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Sunuculardaki Son Durum ?

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Herkese merhabalar oyuna dönme gibi çok çılgınca bir karar verdim :D Oyunu yükledim ancak eminönü tenha gözüküyor teşkilat ve beyazköşk kalabalık gözüküyor. Forumda biraz bakındım en çok oyuncu eminönünde var diyorlar. Sunucuların şuan ki durumu hakkında bilgi verebiilirseniz bunun yanı sıra maden piyasası ne durumda ? En son bıraktığımda 2160 fiziksel hasarı olan bir büyücüm vardı. (Baktım hala duruyor :D) Ona m1 almak için uğraşıcam bu konu hakkında öneriniz varmıdır ?

Oyuna para yatırmak konusunda sıkıntı yok her türlü öneri ve tavsiyeye açığım.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Sunuculardaki Son Durum ?

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Hangi sunucuya gidersen git. Allah karşına yardımsever, insan olan oyuncular çıkarsın. Bu arada resim teşkilat sunucusuna ithafen... :)
Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Lyra
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lyra »

Yeniden aramızda olmanıza sevindim, darısı tüm bırakanlara :) Eminönü genel olarak kalabalık ve bölgelere neredeyse her zaman giden birilerini bulmanız mümkün öyle ki Sığınaklara sadece şalter tutacak kişiler arandığı bile oluyor. Hol bölgesinde ise kesinlikle Eminönü sunucusuna küçük geliyor :) Madenlerde xeno fiyatı düşüşte :) M1 almanızın çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Üstte de Serinplay tarafından yazıldığı gibi transformatör eksiğiniz yok ise y2 alıp holde para kasmanız çok daha kolay olacaktır.
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Olumlu cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Şuanda eminönü sunucusunda kondrit kaça satılıyor ?
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

zorsavas5 yazdı:Olumlu cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Şuanda eminönü sunucusunda kondrit kaça satılıyor ?
9 - 10 milyon
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön