Kocaman Bir Teşekkür

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HARBILAZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Kocaman Bir Teşekkür

Mesaj gönderen HARBILAZ »

Selamlar, öncelikle iyi günler dilerim. Tüm yazdıklarını sıkılmadan okudum ve gerçekten bazılarımızın diline tercüman olmuşsun. Ama malesef hala GM'lere sitem edenler var fakat buna aldırmayıp hala bizler için elinden geleni yapan Yönetici'lerimize çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı şuan kazandığımız değerli dostluklar ve canımız sıkıldığında girebiliceğimiz bir oyun veya benim için bir Liman olmazdı.

Hayırlı forumlar kalınsağlıcakla :)
AcademiciaN
HARBILAZ
DoctorDre

Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

emeği geçen tüm oyuncu ve yönetim kademesinin her ferdinin emeklerine sağlık
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

teşekkürü haketmek için daha fazla oyuncularla iç içe olup ikv hakkında gelecege dair umut vermeliler bu da benim görüşüm,senede 1 defa oyuna girince ilgilimi olunuyor anlamadım.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

HARBILAZ yazdı:Selamlar, öncelikle iyi günler dilerim. Tüm yazdıklarını sıkılmadan okudum ve gerçekten bazılarımızın diline tercüman olmuşsun. Ama malesef hala GM'lere sitem edenler var fakat buna aldırmayıp hala bizler için elinden geleni yapan Yönetici'lerimize çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı şuan kazandığımız değerli dostluklar ve canımız sıkıldığında girebiliceğimiz bir oyun veya benim için bir Liman olmazdı.

Hayırlı forumlar kalınsağlıcakla :)

Geçenlerde bir bakan veya belediye başkanı kendi tweetine, açtığı troll hesaplardan cevap vereceğine yanlışlıkla kendi hesabından cevap vermişti.Bu yorumu görünce o geldi aklıma ama Allah tan öyle bir talihsizlik olmamış :)
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

herkeste zaten bu konuya ileti yazmak için hesap açmayı bekliyordu şuna bak 5-6 tane yeni açılmış hesap inşallah hepsi aynı şizofrene ait değildir. konuyu açan arkadaşın bu şizofren olmadığını varsayarak yazıyım bende.

neyse bize destek veren destek ekibine teşekkür ediyorum sadece ayrıca asla onları üzecek birşeyler söylediğimi sanmıyorum. zira benim sözlerim oyun yapımcıları developer ları ve her kim varsa yetkili onlar içnindi her zaman.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Meqan »

Görüyorum ki bu sefer de teşekkür eden kitle hedef alınmış. :) Söylemek isterim ki oyunda aynı loncayı paylaştığım insanlarla aynı şeyi düşünüp kendilerinin de bana destek olmak için yorumda bulunması hatta bunun için üye olmaları bence çok kibar ve centilmence. Aynı kişi olduğunu düşünüyorsanız gelin Eminönü sunucusuna hepsiyle sizi ayrı ayrı tanıştırayım ve bu gereksiz düşünceniz son bulsun. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Meqan yazdı:Görüyorum ki bu sefer de teşekkür eden kitle hedef alınmış. :) Söylemek isterim ki oyunda aynı loncayı paylaştığım insanlarla aynı şeyi düşünüp kendilerinin de bana destek olmak için yorumda bulunması hatta bunun için üye olmaları bence çok kibar ve centilmence. Aynı kişi olduğunu düşünüyorsanız gelin Eminönü sunucusuna hepsiyle sizi ayrı ayrı tanıştırayım ve bu gereksiz düşünceniz son bulsun. :)
gerek yok kardeşim. eğer yaparlarsa bir yönetici gelip bakar ve aynı ip den yazılmış mı yazılmamış mı her şeyi bizde öğrenmiş oluruz.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Meqan »

Sinyor yazdı:Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?
Yukarıda gereken açıklamayı yapmıştım. Keşke okuma zahmetine girseydin. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Meqan yazdı:
Sinyor yazdı:Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?
Yukarıda gereken açıklamayı yapmıştım. Keşke okuma zahmetine girseydin. :)

Vardır bi çıkarın Burak ;)
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön