Hayırlı forumlar kalınsağlıcakla
Kocaman Bir Teşekkür
- HARBILAZ
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Kocaman Bir Teşekkür
Selamlar, öncelikle iyi günler dilerim. Tüm yazdıklarını sıkılmadan okudum ve gerçekten bazılarımızın diline tercüman olmuşsun. Ama malesef hala GM'lere sitem edenler var fakat buna aldırmayıp hala bizler için elinden geleni yapan Yönetici'lerimize çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı şuan kazandığımız değerli dostluklar ve canımız sıkıldığında girebiliceğimiz bir oyun veya benim için bir Liman olmazdı.
AcademiciaN
HARBILAZ
DoctorDre
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
HARBILAZ
DoctorDre
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
emeği geçen tüm oyuncu ve yönetim kademesinin her ferdinin emeklerine sağlık
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
teşekkürü haketmek için daha fazla oyuncularla iç içe olup ikv hakkında gelecege dair umut vermeliler bu da benim görüşüm,senede 1 defa oyuna girince ilgilimi olunuyor anlamadım.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
HARBILAZ yazdı:Selamlar, öncelikle iyi günler dilerim. Tüm yazdıklarını sıkılmadan okudum ve gerçekten bazılarımızın diline tercüman olmuşsun. Ama malesef hala GM'lere sitem edenler var fakat buna aldırmayıp hala bizler için elinden geleni yapan Yönetici'lerimize çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı şuan kazandığımız değerli dostluklar ve canımız sıkıldığında girebiliceğimiz bir oyun veya benim için bir Liman olmazdı.
Geçenlerde bir bakan veya belediye başkanı kendi tweetine, açtığı troll hesaplardan cevap vereceğine yanlışlıkla kendi hesabından cevap vermişti.Bu yorumu görünce o geldi aklıma ama Allah tan öyle bir talihsizlik olmamış
herkeste zaten bu konuya ileti yazmak için hesap açmayı bekliyordu şuna bak 5-6 tane yeni açılmış hesap inşallah hepsi aynı şizofrene ait değildir. konuyu açan arkadaşın bu şizofren olmadığını varsayarak yazıyım bende.
neyse bize destek veren destek ekibine teşekkür ediyorum sadece ayrıca asla onları üzecek birşeyler söylediğimi sanmıyorum. zira benim sözlerim oyun yapımcıları developer ları ve her kim varsa yetkili onlar içnindi her zaman.
neyse bize destek veren destek ekibine teşekkür ediyorum sadece ayrıca asla onları üzecek birşeyler söylediğimi sanmıyorum. zira benim sözlerim oyun yapımcıları developer ları ve her kim varsa yetkili onlar içnindi her zaman.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Meqan
- Cin Avcısı
Görüyorum ki bu sefer de teşekkür eden kitle hedef alınmış.
Söylemek isterim ki oyunda aynı loncayı paylaştığım insanlarla aynı şeyi düşünüp kendilerinin de bana destek olmak için yorumda bulunması hatta bunun için üye olmaları bence çok kibar ve centilmence. Aynı kişi olduğunu düşünüyorsanız gelin Eminönü sunucusuna hepsiyle sizi ayrı ayrı tanıştırayım ve bu gereksiz düşünceniz son bulsun. 

gerek yok kardeşim. eğer yaparlarsa bir yönetici gelip bakar ve aynı ip den yazılmış mı yazılmamış mı her şeyi bizde öğrenmiş oluruz.Meqan yazdı:Görüyorum ki bu sefer de teşekkür eden kitle hedef alınmış.Söylemek isterim ki oyunda aynı loncayı paylaştığım insanlarla aynı şeyi düşünüp kendilerinin de bana destek olmak için yorumda bulunması hatta bunun için üye olmaları bence çok kibar ve centilmence. Aynı kişi olduğunu düşünüyorsanız gelin Eminönü sunucusuna hepsiyle sizi ayrı ayrı tanıştırayım ve bu gereksiz düşünceniz son bulsun.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- Meqan
- Cin Avcısı
Yukarıda gereken açıklamayı yapmıştım. Keşke okuma zahmetine girseydin.Sinyor yazdı:Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?

- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Meqan yazdı:Yukarıda gereken açıklamayı yapmıştım. Keşke okuma zahmetine girseydin.Sinyor yazdı:Kullanıcı adlarına baktım hepsi AOW loncasından ilginç ama neden hepiniz aynı gün forum hesabı açıp aynı iletiye benzer yorumlar yazdınız ?
Vardır bi çıkarın Burak
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ