Cümleten selamın aleyküm;
1-Beyler oyun mynetden sobee ye geçtiğinden beri kullandığım 1 hesabım var içinde 4 kere çar fullendi ama tek sıkıntım silah düşmüyo hepsinde silahları ürettim bu neden olabilir bütün arttırıcılar vardı bölgeye girerken savaşcım la 3 sığınak 11 miğrat la hepsini düşürdüm çt de silah hariç hepsi süper hızlı düştü tek çantada 2-3 item geldi full??
2- şuan oynayacağım savaşcı karakterimle defansif takılıcam bıçak kılıç mor balyoz bulunuyor içinde karaktere başka hangi silahlar gerekir tavsiyelerinizi ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim (taşkanat balta - hidra çift bıçak - latif )
SIKINTI BÜYÜK.
- ALPARSLANTURKES
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: SIKINTI BÜYÜK.
2)Parlaklı Urban Phi çifte gerekiyor, büyücülerin canını okuyor çünkü
Latif ile Hidra Çift Bıçak aslında aynı göreve hitap ediyor, yani seri çalışıyor. Ben olsam Latif tercih ederdim.
Latif ile Hidra Çift Bıçak aslında aynı göreve hitap ediyor, yani seri çalışıyor. Ben olsam Latif tercih ederdim.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Re: SIKINTI BÜYÜK.
FiratCakiroglu yazdı:2)Parlaklı Urban Phi çifte gerekiyor, büyücülerin canını okuyor çünkü![]()
O defansif kişinin kime karşı kullanacağına göre değişir silahını. Eğer bi şifacıya karşı kullanacaksa latif daha avantajlıdır vs sırasında.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent