SIKINTI BÜYÜK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ALPARSLANTURKES
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

SIKINTI BÜYÜK.

Mesaj gönderen ALPARSLANTURKES »

Cümleten selamın aleyküm;

1-Beyler oyun mynetden sobee ye geçtiğinden beri kullandığım 1 hesabım var içinde 4 kere çar fullendi ama tek sıkıntım silah düşmüyo hepsinde silahları ürettim bu neden olabilir bütün arttırıcılar vardı bölgeye girerken savaşcım la 3 sığınak 11 miğrat la hepsini düşürdüm çt de silah hariç hepsi süper hızlı düştü tek çantada 2-3 item geldi full??

2- şuan oynayacağım savaşcı karakterimle defansif takılıcam bıçak kılıç mor balyoz bulunuyor içinde karaktere başka hangi silahlar gerekir tavsiyelerinizi ve nedenlerini yazarsanız çok sevinirim (taşkanat balta - hidra çift bıçak - latif )
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: SIKINTI BÜYÜK.

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

2)Parlaklı Urban Phi çifte gerekiyor, büyücülerin canını okuyor çünkü :)
Latif ile Hidra Çift Bıçak aslında aynı göreve hitap ediyor, yani seri çalışıyor. Ben olsam Latif tercih ederdim.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SIKINTI BÜYÜK.

Mesaj gönderen alpay1994 »

FiratCakiroglu yazdı:2)Parlaklı Urban Phi çifte gerekiyor, büyücülerin canını okuyor çünkü :)
Latif ile Hidra Çift Bıçak aslında aynı göreve hitap ediyor, yani seri çalışıyor. Ben olsam Latif tercih ederdim.

O defansif kişinin kime karşı kullanacağına göre değişir silahını. Eğer bi şifacıya karşı kullanacaksa latif daha avantajlıdır vs sırasında.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Genel Etkileşim” sayfasına dön