Nerull verdiği sözü tutamıyor birde fuara mı katılacaklar. Seneye belki KM'yi orda görebiliriz.russiaN yazdı:onu bunu bırakında bu senede fuar listesinde yok ikv hiç şaşırmadımhttp://www.gamex.com.tr/
İKV için hala umudu olanlar
Re: İKV için hala umudu olanlar
Karakter MeselesiSedattt yazdı: Nerull verdiği sözü tutamıyor birde fuara mı katılacaklar. Seneye belki KM'yi orda görebiliriz.
Güzel günler yakında :mrgreen:
KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler
KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Dostum dediğimi yanlış anlamanı istemiyorum fakat, bence bi snickers yiyip kendine gelmelisinresp0nse yazdı:Güzel günler yakında :mrgreen:
KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler![]()
Haklısın ti ye aldım bende zaten geleceği yok :mrgreen:Sedattt yazdı:Dostum dediğimi yanlış anlamanı istemiyorum fakat, bence bi snickers yiyip kendine gelmelisinresp0nse yazdı:Güzel günler yakında :mrgreen:
KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler![]()
Türk telekom İKV'ye güncelleme getirtmez. Hadi ufak çaplı birşey yaptılar diyelim, bunu da Sobee beceremez. Bu zamana kadar birçok oyunu anda anda idare ettikleri doğru fakat o zamanlar MevDinc ve Zwartan vardı. Şimdi aynı anda 2 oyuna bakmaları imkansız. KM'ye milet ormanında trakyalı modu ve PVP'ler de aslan getirmek için tüm ekip seferber oluyor. Hala İKV demeyin. Anca forumda takılırız biz böyle, oyun kapanana kadar
![]()
2006-2016
Bence KM ile başarı yakalayabilrlerse İKV ye de güncelleme gelir. Hatta belki 4 5 yıl sonra KM ve İKV'nin yanına 3. bi oyun eklerler. Birbirlerine düşman oyunlar olarak görmemeliyiz ikv ve km'yi. Birinin başarısından öteki oyunda kazanır.
şu oyuna hâlâ güncelleme geleceğini inanan arkadaşlar içip içip kafa bulduktan sonra mı gelip buraya yorum yapıyorlar?eğer böyle değilse gidin akıllarınızı bir yere muayene ettirin.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
ne kullanıyorsanız 10 katını istiyorum
ZIPKIN yazdı:şu oyuna hâlâ güncelleme geleceğini inanan arkadaşlar içip içip kafa bulduktan sonra mı gelip buraya yorum yapıyorlar?eğer böyle değilse gidin akıllarınızı bir yere muayene ettirin.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Katılmıyorum. Bunlar TT'de olduğu sürece tüm emeklerini KM'ye harcayacaklar. KM'yi desteklemesine bizde desteklerdik ama bunca yıllık emeklerimizi hiçe sayıp İKV ile ilgilenmeyen karaktersiz yönetimin yaptığı oyunları desteklememek lazım. 3 yıldan fazla bir süredir akçe almayarak desteğimi zaten kestim, umarım herkes keser.tmertpal5 yazdı:Bence KM ile başarı yakalayabilrlerse İKV ye de güncelleme gelir. Hatta belki 4 5 yıl sonra KM ve İKV'nin yanına 3. bi oyun eklerler. Birbirlerine düşman oyunlar olarak görmemeliyiz ikv ve km'yi. Birinin başarısından öteki oyunda kazanır.