İKV için hala umudu olanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sedattt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İKV için hala umudu olanlar

Mesaj gönderen Sedattt »

russiaN yazdı:onu bunu bırakında bu senede fuar listesinde yok ikv hiç şaşırmadım :) http://www.gamex.com.tr/
Nerull verdiği sözü tutamıyor birde fuara mı katılacaklar. Seneye belki KM'yi orda görebiliriz.
Kullanıcı avatarı
russiaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen russiaN »

Sedattt yazdı: Nerull verdiği sözü tutamıyor birde fuara mı katılacaklar. Seneye belki KM'yi orda görebiliriz.
Karakter Meselesi :)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Güzel günler yakında :mrgreen:

KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler 8-)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Sedattt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sedattt »

resp0nse yazdı:Güzel günler yakında :mrgreen:

KM ile birlikte İKV ye de eklenti paketi yayınlayıp aynı anda 2 oyuna eklenti çıkarabiliyoruz imajı verecekler 8-)
Dostum dediğimi yanlış anlamanı istemiyorum fakat, bence bi snickers yiyip kendine gelmelisin :) Türk telekom İKV'ye güncelleme getirtmez. Hadi ufak çaplı birşey yaptılar diyelim, bunu da Sobee beceremez. Bu zamana kadar birçok oyunu anda anda idare ettikleri doğru fakat o zamanlar MevDinc ve Zwartan vardı. Şimdi aynı anda 2 oyuna bakmaları imkansız. KM'ye milet ormanında trakyalı modu ve PVP'ler de aslan getirmek için tüm ekip seferber oluyor. Hala İKV demeyin. Anca forumda takılırız biz böyle, oyun kapanana kadar :)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Sedattt yazdı:
resp0nse yazdı:Güzel günler yakında :mrgreen:

Dostum dediğimi yanlış anlamanı istemiyorum fakat, bence bi snickers yiyip kendine gelmelisin :) Türk telekom İKV'ye güncelleme getirtmez. Hadi ufak çaplı birşey yaptılar diyelim, bunu da Sobee beceremez. Bu zamana kadar birçok oyunu anda anda idare ettikleri doğru fakat o zamanlar MevDinc ve Zwartan vardı. Şimdi aynı anda 2 oyuna bakmaları imkansız. KM'ye milet ormanında trakyalı modu ve PVP'ler de aslan getirmek için tüm ekip seferber oluyor. Hala İKV demeyin. Anca forumda takılırız biz böyle, oyun kapanana kadar :)
Haklısın ti ye aldım bende zaten geleceği yok :mrgreen:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tmertpal5 »

Bence KM ile başarı yakalayabilrlerse İKV ye de güncelleme gelir. Hatta belki 4 5 yıl sonra KM ve İKV'nin yanına 3. bi oyun eklerler. Birbirlerine düşman oyunlar olarak görmemeliyiz ikv ve km'yi. Birinin başarısından öteki oyunda kazanır.
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

şu oyuna hâlâ güncelleme geleceğini inanan arkadaşlar içip içip kafa bulduktan sonra mı gelip buraya yorum yapıyorlar?eğer böyle değilse gidin akıllarınızı bir yere muayene ettirin.
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

ne kullanıyorsanız 10 katını istiyorum
ZIPKIN yazdı:şu oyuna hâlâ güncelleme geleceğini inanan arkadaşlar içip içip kafa bulduktan sonra mı gelip buraya yorum yapıyorlar?eğer böyle değilse gidin akıllarınızı bir yere muayene ettirin.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Sedattt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sedattt »

tmertpal5 yazdı:Bence KM ile başarı yakalayabilrlerse İKV ye de güncelleme gelir. Hatta belki 4 5 yıl sonra KM ve İKV'nin yanına 3. bi oyun eklerler. Birbirlerine düşman oyunlar olarak görmemeliyiz ikv ve km'yi. Birinin başarısından öteki oyunda kazanır.
Katılmıyorum. Bunlar TT'de olduğu sürece tüm emeklerini KM'ye harcayacaklar. KM'yi desteklemesine bizde desteklerdik ama bunca yıllık emeklerimizi hiçe sayıp İKV ile ilgilenmeyen karaktersiz yönetimin yaptığı oyunları desteklememek lazım. 3 yıldan fazla bir süredir akçe almayarak desteğimi zaten kestim, umarım herkes keser.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön